Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 656
  • 287
  •   1
Отговори
# 105
Бе като си говорите за разкрасяване да питам някой да ми препоръча добър масажист че мноо съм схваната  Sad

В "Универсум "на Мария Луиза до заведението "При кмета" там правят страхотни масажи

# 106
  • Варна
Ми аз живея до Варчев и незнам такъв салон Rolling Eyes
Скъпа, има още един чейндж Варчев до общината.Предполагам,че говори за козметичния салон до сладкарница Еделвайс(май беше).

Да, точно до сладкарницата е. Един розово-сив. Аз от 2 години само там ходя и съм доволна. И масажи има. А за Универсум  smile3505 Преди масажа попълваш тест за да определят какъв масаж и продукти са най-необходими за теб. Обстановката е приятна, но..... Аз отидох след работа и имах резервация за масаж при жена, но в последния момент тя имала някакъв  анганжимент и ме прехвъриха без да ме информират при мъж. Това не беше такъв проблем, но честно казано така ме масажира, че вместо да се отпусна, а бях напрегната през цялото време. Все едно ме масажираще. newsm11

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 19:45 от Yanina

# 107
Някой да е плакал за мен?  Heart Eyes  Минах през първата и последната страница на предните две теми, дойдох на последната тук и толкоз ще ми е четенето! Всъщност нищо не съм чела! Няма кой да ме остави вече! Малкото зло ходи като турпила из къщи, а днес хукна да бяга из Кауфланд без мен. Добре че още е бавен и не издържа на дълги разстояния! Отивам да си до сготвя лещата и предполага се да вечерям. Айде бяй и до скив!

# 108
ralka2 аз заведох дъщеря си на профилактичен преглед на ортопед, когато беше на месец и половина при Д-р Райков. Разбрах, че е хубаво да се направи такъв преглед, за да може ако има случайно вродена луксация да се вземат някакви мерки. Останах много доволна от прегледа. Той преглежда в медицински център намиращ се зад общината. Има и сайт в Интернет. Ако те интересува ще го потърся.
denitsa много мерси- потърсих в Google и намерих сайта на д-р Райков- ние сега сме то4но на месец и половина и май ще направим един профилакти4ен преглед!
Kalima, браво -това си е доста стискам палци да удържиш фронта по празниците и изобщо зимата, 4е мен това ми е винаги периода на ка4ване!

# 109
  • Варна
и аз съм отслабнала с 2кг ама никой не забелязва  Cry Animal Pig

# 110
данинка,ако искаш и телефон ще дам - аз познавам ли4но фризъорката,но ако идеш й кажи,4е МАриела те праща/майката на Ани и Ели и ще загрее/...аз затова те питах за какво- там правят и шоколадова терапия. Mr. Green..мммм Румяна е добрата козмети4ка!
а за сериала - не знам....ама са дръзки и красиви вси4ки...ааааааа забравих- фризъорката е и гримъорка и така ще те направи,4е и мъжа ти ще се облещи и ще пита кое е това гадже... Peace.мога да ти пратя мои снимки,понеже ме видя наживо и да видиш разликите!
Flutter

# 111
Virginity ами аз съм точно зад къщичките,които са пред Орхидхилс-а.ЕЕЕ явно хубав район сме избрали Hug
ха така  Grinning свекърите живеят в къщата с гаражите на ъгъла. ти в блок 1 или 2 си? в събота може да се видим Wink
В блок 2 сме.Ами само кажи къде и се виждаме Heart Eyes

# 112
  • Варна
ами явно няма да е тази събота,щото свекърите ще идват у нас тоз път Rolling Eyes
беснотията има рожден ден,та зарад тва bowuu
другата седмица сигурно ще ходим нагоре  bouquet

ЧРД на най-деликатното декемврийско цветенце - Теодора , на Ива-бебе  bouquet 

# 113
  bouquetЧестит рожден ден,  Heart Eyesчестит рожден ден, Heart Eyes честит рожден ден,  Heart EyesТЕДИИИИИИ!  bouquet

# 114
  • Откъм Варната
ЧРД на най-деликатното декемврийско цветенце - Теодора , на Ива-бебе  bouquet

Пижу да ти е жива и здрава малката кукла   bouquet  bouquet  bouquet

# 115
Добро утро момичета ...ах как ми се искаше да започна деня така newsm37  да ама нееееее  - всъщност го започнах така hang пък то  един тънък леден ветрец ,те пощипва закачливо като ерген -млада девойка  Joy Joy докато свърша тази ми ти женска дейност се пооцъклих..Хубаво ,че малкия спеше и се събуди ,като по поръчка точно ,като приключих и той глад мори войскитееееееееее feedingХубаво ,че майка ми се появи ,че аз да се опрвавя по моите задачки newsm01.Пък навън е един студ на кутийки....четох че прогнозата е -през уикенда  температурите да паднат до -7 градуса във Варна.Ужассссссссс santa2 може да ни носи подаръци прес преспи........който си е поръчал де
  Сега вече до обяд ще следя кой какво пише и къде се изявява ...подготвила съм си  Coffee и съм пред компаааа.......

# 116
Честито на малката Теди! ura

Пижулинке,да ви е жива и здрава и много щастлива!  bouquet

# 117
  • Варна
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ! ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА И МНОГО УСМИХНАТА. ВЕСЕЛО ПРАЗНУВАНЕ!

# 118
  • Варна
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=96472&photo=156
ето малко снимки от 10.12 на детската площадка Peace

# 119
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕДИ!

Общи условия

Активация на акаунт