В "Универсум "на Мария Луиза до заведението "При кмета" там правят страхотни масажи

Преди масажа попълваш тест за да определят какъв масаж и продукти са най-необходими за теб. Обстановката е приятна, но..... Аз отидох след работа и имах резервация за масаж при жена, но в последния момент тя имала някакъв анганжимент и ме прехвъриха без да ме информират при мъж. Това не беше такъв проблем, но честно казано така ме масажира, че вместо да се отпусна, а бях напрегната през цялото време. Все едно ме масажираще.
Минах през първата и последната страница на предните две теми, дойдох на последната тук и толкоз ще ми е четенето! Всъщност нищо не съм чела! Няма кой да ме остави вече! Малкото зло ходи като турпила из къщи, а днес хукна да бяга из Кауфланд без мен. Добре че още е бавен и не издържа на дълги разстояния! Отивам да си до сготвя лещата и предполага се да вечерям. Айде бяй и до скив!
.мога да ти пратя мои снимки,понеже ме видя наживо и да видиш разликите!

свекърите живеят в къщата с гаражите на ъгъла. ти в блок 1 или 2 си? в събота може да се видим

да ама нееееее - всъщност го започнах така
пък то един тънък леден ветрец ,те пощипва закачливо като ерген -млада девойка
докато свърша тази ми ти женска дейност се пооцъклих..Хубаво ,че малкия спеше и се събуди ,като по поръчка точно ,като приключих и той глад мори войскитееееееееее
Хубаво ,че майка ми се появи ,че аз да се опрвавя по моите задачки
.Пък навън е един студ на кутийки....четох че прогнозата е -през уикенда температурите да паднат до -7 градуса във Варна.Ужассссссссс
може да ни носи подаръци прес преспи........който си е поръчал де
и съм пред компаааа.......
Препоръчани теми