Тръпне Варненска душа, пред Коледната си елха! - 31

• 12 659
  • 287
  •   1
Отговори
# 120
  • Варна
Тук никой не споменава с каква карнавална одежда ще премени дечурлигите си??

Моля, да не забравите Коледният благотворителен детски карнавал на варненските майки!

# 121
Теа, да си жива, здрава и щастлива!
Голям бебешки рожденно денствен купон беше! Зетя хърка в леглото и сигурно преди 5 няма да стане  Praynig или поне аз така си мечтая! Ние доста си променихме режима - ляга в 11 най-рано! За сметка на това става към 10.30 или пак 11 та майка му си спомня младините когато си отспиваше  Laughing Поради тази причина Краставичке няма да ни има на Коледния бал  Sad Киселица, дето само ще ми виси на ръцете не ви трябва, пък и аз няма да я издържа, но пък за догодина мисля, че ще се включим! И каузата и повода, пък сигурна съм и празненството си заслужават!
Аз от Януари се връщам на работа. Липсват ми финикийските знаци  Laughing В тази връзка пък си търсим детегледачка  Rolling Eyes
В трета връзка, да се похваля, на които съм пропуснала - купихме си апартамент! В Орхид ... Там срещу тези къщички, за които си говорите с Вержито  Mr. Green Не че сега живея изключително далеко от мястото ... през пътя във високия блок съм  Laughing caisa щяха да се местят край нас, какво стана?

# 122
  • Варна
Тю! Това ще е последен коледен карнавал, догодина ще правим друго мероприятие. Жалко, че няма да присъствате! Поне за един фотос? Wink

# 123
Ама как последен?! Моля ви се бе хора! Защо последен? Какво ще мислите за догодина? Сигурно пак ще е интересно с камарата дечурлиги събрани на куп ама карнавала си е карнавал ...  Cry Друго си е да те подмине някой пират дето не се вижда от земята ...

# 124
  • Варна
Изненада е пък. Mr. Green Толкоз казвам за без пари. Хихихи.

# 125
това инициативата за изоставените децца от домовете Надежда,Гаврош и дома във Виница   ли е В. смисъл благотворително събирате пари за да им осигурите празничнА коледнО -новогодишнА трапеза-поне такова е инфото а?.

# 126
  • Варна
Нъц. С тези домове не работим, защото сме намерили домът в с.Овчарово, където много ни хареса персоналът и отношението към децата, както и самите деца и така 2 години вече им осигуряваме хранителни продукти и ремонтни дейности по къщата. От тоз карнавал ще отидат средства за коледни пуйки за тези малки дечица, от 3 до 7годинки, както и за домът вн Добрич, в комбина с добричките майки. Там възнамеряваме да подменил леглата, защото са в доста неприятно състояние, да пооправим туй-онуй, да подарим разни необходимости на подрастващите, които са от 7 до 18г.. Още инфо има в Благотворителният форум. Който желае да членува - да заповяда с удоволствие в сдружение Варненски майки!
Йху!  Hug

# 127
Нъц. С тези домове не работим, защото сме намерили домът в с.Овчарово, където много ни хареса персоналът и отношението към децата, както и самите деца и така 2 години вече им осигуряваме хранителни продукти и ремонтни дейности по къщата. От тоз карнавал ще отидат средства за коледни пуйки за тези малки дечица, от 3 до 7годинки, както и за домът вн Добрич, в комбина с добричките майки. Там възнамеряваме да подменил леглата, защото са в доста неприятно състояние, да пооправим туй-онуй, да подарим разни необходимости на подрастващите, които са от 7 до 18г.. Още инфо има в Благотворителният форум. Който желае да членува - да заповяда с удоволствие в сдружение Варненски майки!
Йху!  Hug

сори  Embarassed сбърках така е ...за домовете ,които писах ще са коледните спектакли на кукленият тетър...да бе вие щяхте за там и за добрич...верно така четох инфото....ама то много инфо.ми минава на ден ,че понякога се  #Crazy #Crazy посбърквам ...само да кажа ,че инициативата на варненските майки и това на кукленият театър пуснахме във вторник като предстоящи събития от варна по телевизия европа...так ,че разпространили сме нещата де сме могли  ...да знаят хората,да се включват. Така-рапорт даден-рапорт  приет

# 128
  • Варна
Айде на снега Варнааа,топъл ,пресен, пари  cold
мале какъв кучи студ е вън! чудя се как да убедя Лора да стои със шал на устата? smile3506

# 129
Айде на снега Варнааа,топъл ,пресен, пари  cold
мале какъв кучи студ е вън! чудя се как да убедя Лора да стои със шал на устата? smile3506
Разсмя ме рано сутринта с този шал Mr. GreenЯвно и мен това ме чака.Аз не съм си показала и носа навън,но като гледам как вали,нямам и намерение за това.По-добре ми е в  smile3524Приятен ден на всички  bouquet

# 130
Незнам дали знаете ,но не се препоръчва шал на устата Rolling Eyes

# 131
 ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА very nice !

# 132
Шал ли?  newsm78 За мен този спомен от детството изниква като част от инквизицията! Ненавиждах момента, в който ми сложеха шал и от дишането той ставаше мокър и  ... бла бла бла Гадост неземна! Хич нямам намерение да мъча малкия по същия начин. Ще има достатъчно поводи да ме мрази - този ще го пропусна!  Crazy  Пък и както е отбелязала Дилянка - вредни са! издиша и вдишва същото барабар с микроби, бацили и вся и всьо.
Отиваме да се вихрим из снегаааааааааааааааааааааа

# 133
  • Откъм Варната
Шала не е за устата, а да закрие врата и гърдите

# 134
  • Варна
Привет. Най-после и ние да видим хубав пухкав сняг. Сега спокойно може да идва Коледа. Което ми напомня, че тази година не съм виждала още окрасата по центъра. Сигурно е приказна Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт