Моля, да не забравите Коледният благотворителен детски карнавал на варненските майки!
или поне аз така си мечтая! Ние доста си променихме режима - ляга в 11 най-рано! За сметка на това става към 10.30 или пак 11 та майка му си спомня младините когато си отспиваше
Киселица, дето само ще ми виси на ръцете не ви трябва, пък и аз няма да я издържа, но пък за догодина мисля, че ще се включим! И каузата и повода, пък сигурна съм и празненството си заслужават!

посбърквам ...само да кажа ,че инициативата на варненските майки и това на кукленият театър пуснахме във вторник като предстоящи събития от варна по телевизия европа...так ,че разпространили сме нещата де сме могли ...да знаят хората,да се включват. Така-рапорт даден-рапорт приет 

Приятен ден на всички
За мен този спомен от детството изниква като част от инквизицията! Ненавиждах момента, в който ми сложеха шал и от дишането той ставаше мокър и ... бла бла бла Гадост неземна! Хич нямам намерение да мъча малкия по същия начин. Ще има достатъчно поводи да ме мрази - този ще го пропусна!
Пък и както е отбелязала Дилянка - вредни са! издиша и вдишва същото барабар с микроби, бацили и вся и всьо.Препоръчани теми