Много мина, мъничко остана, ФЕВРУАРИ бебче ще прегърне мама!

• 13 778
  • 302
  •   1
Отговори
# 180
ЧАРА мерси ще изпратя мамчето да ми купи  newsm10 На някакво специално място ли ще сте ,има ли сергии или как , ако не успее да дойде -мога ли да си избера и да си ги запазя ,на каква цена са и т.н...........ако имаш време -пиши. Предварително мерси

hotday моят термин е на 24.02  а първия ден от последната менструация ми е на 20.05

Последна редакция: ср, 12 дек 2007, 23:56 от бубето 29

# 181
Роси, била съм с Иво и Ива на козметик , а аз посещавам козметик само и единствено за триъгълника, всичко друго си чистя сама. Ива без мен не можеше до скоро, а Иво я държеше на страна за да работи жената спокойно.  Thinking Само моля някой да не припада и внимавайте на какво се присмивате и от какво се възмущавате, свят шарен  Joy. Е, чак не ме е оглеждал за пропуски пред козметичката, тях ги открива после. но определено с него задръжки нямаме един към друг. Така ходя на фризьор, козметик, гинеколог, зъболекар и т.н.
Впрочем какво мислите за кърменето навън или по точно навсякъде където ви хване нуждата? Така и така сме на темата естествено=срамно Mr. Green

И мен ме боли много костта долу, седна ли едва ставам а нощем се будя от болката при всяко обръщане.
Днес направихме и огледа на къщата, мина добре мисля. До петък очакваме оценката или по скоро резултата, дано се задвижат бързичко нещата.

# 182
  • София
ЧАРА мерси ще изпратя мамчето да ми купи  newsm10 На някакво специално място ли ще сте ,има ли сергии или как , ако не успее да дойде -мога ли да си избера и да си ги запазя ,на каква цена са и т.н...........ако имаш време -пиши. Предварително мерси

Ще има маси на две места- на първия етаж пред техномаркет и на посления пред киното. Момичетата, които ще подават ще са с тениски на Движение на българсите майки. Аз не съм от организаторите, за жалост, просто им симпатзирам и помагам като се включвам с изработени от мен неща за базарите- това ми е второто участие.Тази година има наистина много красиви неща. Ако не успееш да си купиш, пиши ми кое точно ти харесва и ще ти  направя специално за теб. Надявам се останалите нямат против, че пуснах тази информация публично -наистина каузата е благородна.Ако все пак някой се дразни ще изтрия поста.

Впрочем какво мислите за кърменето навън или по точно навсякъде където ви хване нуждата? Така и така сме на темата естествено=срамно Mr. Green
............
Днес направихме и огледа на къщата, мина добре мисля. До петък очакваме оценката или по скоро резултата, дано се задвижат бързичко нещата.[/color]

Аз съм кърмила Георги  къде ли не, но никога не съм парадирала, било е дискретно и много рядко някой се е усещал какво правя, пък да видял нещо-абсурд. Но и Георги беше много бърз- смучеше като трифазна помпа и за 3-5мин беше готов Grinning

А за къщата ви пожелавам успех- стискам ви палци, разбирам ви много добре, защото точно преди година минахме по този път- но при нас нещата бяха много омотани и цялата процедура продължи около 2 месеца-за мен бяха кошмарни. Надявам се при вас да мине леко и безпроблемно-от сърце ви го желая Grinning

# 183
Аз съм кърмила Георги  къде ли не, но никога не съм парадирала, било е дискретно и много рядко някой се е усещал какво правя, пък да видял нещо-абсурд. Но и Георги беше много бърз- смучеше като трифазна помпа и за 3-5мин беше готов Grinning

Аз не съм видяла до сега кърмеща майка да парадира с това което прави, в смисъл няма показност, всичко е дискретно и прибрано. Разбираха ме че съм кърмила Ива по звучното оригване накрая като я вдигна. Но все пак помня много припадащи в миналото от мисълта дори да извършват този тъй свещен и интимен акт извън дома Grinning за това питам.

Благодаря за пожеланията за къщата!  Hug Много се надявам до Нова година нещата да са се задвижили че и резултат да има. Нали Алфа банк се бият в гърдите че са много бързи, да видим...

# 184
 Добро утро! Май тази сутрин съм първа? Станах много рано , за да изненадам малкият ми син с украса на хола и красиво опакован подарък за Рождения ден. Днес моят юнак става на 3 години. Черпя ви виртуално   party023 newsm59 Tada .
 За кърменето да вметна, че съм абсолютно "за" да се кърми, където и както е удобно. Кърмих сина си до 1 г. и 5 м. на всякъде и по всяко време и за това ме поуштри една книга, за която научих повреме на курса за бремени през 2004 година. Казва се "Книга за кърменето" от Хана Лотроп. Препоръчвам я на мамите първескини. Лично за мен тя се оказа доста ценна и полезна, препрочитам си я и този път.
 Мери желая ти от все сърце с Коледата и Новата година да дойде при вас късмета и през 2008г. да се сдобиете със собствен уютен дом и през февруари със едно здраво и усмихнато бебче. Знай, че всички от форума ти желаем най - скоро да имаш своя собствена семейна крепост.
 Е, аз ще приключвам с писането за днес да ида да приготвя на моите мъже празнична закуска. Нямам търпение Малчо да се събуди и да му подаря подаръка и той да се зарадва на празничната украса. Надявам се !!!
 Желая ви успешен, слъчев и усмихнат ден  Two Hearts  Nature Sunny family

# 185
kikaM Честит ти рожденик, да е жив и здрав и много да ви радва  nbirthday   Gift

Относно присъствието на таткото в родилната зала съм за и с двете ръце и напълно подкрепям мнението на trollipen, Мери и GoldenEyeful, няма да се повтарям те са го казали много добре и напълно съвпада и с моето мнение.

Относно кърменето, ами почти винаги дискретно сме се кърмили и сме го правили където се сетите, в парка, пред блока, на плажа, в кафета и ресторанти. Даже по скоро срещам положителни реакции от околните /което много ме радва/. Идвали са хора да ме поздравят и да се порадват на гледката на кърмеща мама. Оххх толкова е хубаво.

Снощи бяхме пак при бебетата, даже си ги поддържахме малко, но за съжаление носихме само телефони и затова снимките не са много качествени. Другия път ще ги снимаме и с фотоапарат.
Значи това сме аз и мъжа ми, аз държа Александра , а той Явор, тези тръбички и лепенки са за сондите които им влизат в стомахчетата, от там им дават и кърмата за сега, по нататък ще се научат и да ядат и с биберон.

А това е само тате с Явор

Поздрави на всички!!!

# 186
Добро утро!
Мери поста ти от миналата страница за присъствието на таткото е страхотен!Напълни ми душата Hug Мойто мнение е същото и се дразня като чета разни коментари, колко грозна била жената когато ражда, колко мекушави били мъжете и тем подобни.
Лек и спокоен ден newsm51

# 187
  • София
Естрела, пу-пу-пу да  са живи и здрави Grinning
Ей, накара ме да се усмихна рано-рано днес Grinning

КикаМ, да ти е живо и здраво момчето, много да те радва, да бъде голям и гижовен батко Grinning
А за украсата и подаръка- ще се зарадва със сигурност. Да разкажеш после Grinning

# 188
естрелка  бравоооооооооо  smile3501 страхотни сте да сте живи и здрави ,наистина сутринта започва страхотно когато човек погледне такава мила  снимка  newsm51

КИКА М честит рожденник   newsm59  да ти е жив и здрав и много щастлив  happy bd  Добре ще го изненадаш пьрва сутринта    Gift

ЧАРА ще ти пиша после -излизам сьс дьщерята и  мерси за инфото отново  newsm76

# 189
  • Варна
Кика М честит ти рожденник.  bouquet
Естрела много са сладки мъниците.Дано да наддават по бързо и скоро да са си в къщи. Praynig

# 190
КИКА Мnewsm59 НА МАЛКИЯ ТИ ЮНАК! Да е жив и здрав и да носи само радост на мама и тате  bigdance2
ЕСТРЕЛКА - прекрасни са малките пухчета Hug не мога да им се нагледам,толкова са милички и беззащитни  love001 Желая ви много незабравими мигове заедно....
Мери и Ани 77- не е нужно да се дразните и да се сърдите на постовете на другите момичета,в крайна сметка тук сме да обменяме мнения,а и тролипен точно това искаше(според мен) - да чуе кой,какво мисли по въпроса.
Честито на всички с хубави новини от ЖК - САМО ТОВА ДА СЕ ЧУВА Peace
ЖЕЛАЯ ХУБАВ ДЕН НА ВСИЧКИ

# 191
Боже, Естрела, колко са миниатюрни. Би ме било страх да гушна такова мънинко създание, имам чувството, че ще го счупя с непохватните си ръце.
За кърменето навън нямам мнение, не ми се е налагало (по-скоро не бих - за мен това е интимен акт и не предполага наличието на чужди хора), но за присъствието на таткото в родилната зала продължавам да съм все така категорично против. Просто не го одобрявам по никакъв начин и това си е моето мнение Crossing Arms Не става дума за това дали мъжете са мекушави. Аз също не бих присъствала по време на раждане или на каквато и друга манипулация в такава обстановка, ако не се налагаше. Опитах се да гледам няколко клипчета за раждане със секцио и не издържах. На който му харесва - да ги гледа. На мен ми е гадно. Не искам никой да ми държи ръката и да ме гледа в тази ситуация. Това не е поддръжка за мен, а още по-голямо психическо натоварване.

# 192
  • Кьолн
Добър ден майчета! Кика М Да ти е живо и здраво детенцето!!! Да расте много щастливо за радост на мама и тате!!!     Естрелка много са сладки бебенцата пу пу да не им е уроки!!   Днес времето е кошмарно при нас, но настроението ми напук е чудестно. Знаете ли в последно време все едни мисли ми минават в главата , тъй като живея на 50км от Варна и си мисля ами ако не успея да стигна и родя по пътя, макар ,че знам че толкова бързо няма да стане но ако има много сняг...  Ох извинете ме ако досаждам ама човек като седи в къщи и почват да му минават едни такива мисли... При вас как е настроението? Пожелавам на всички здраве и късмет през днешния ден!!!

# 193
Естрелка,направо се разплаках(от радост Simple Smile)когато видях бебенцата ти,много са сладички smile3504 smile3522
Кика,честито ти рожденник nbirthday  cook,със сигурност ще се зарадва на украсата и подаръкът newsm10,скоро и моят малчо ще стане на 3 годинки,само се надявам да не съм в родилното тогава newsm12

# 194
  • ВАРНА
kikaM, честит рожден ден на синчето ти. Да расте здрав и добър юнак.  bigdance2 nbirthday

estrella, страхотни сте всички. Много ви се радвам. Дано по-скоро да сте си в къщи с малките бонбончета. Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт