Отговори
# 45
Моите гърди не са се променили. Аз не, че съм кърмила, но все пак. Но те и несе увеличиха много през бремеността. И по-добре, че и сега трудно си намирам сутиен  Laughing

Маги я къпем през 2дни. Лятото я къпем всеки ден. Ако зависеше от нея, щеше да седи в баняте денонощно  Laughing Умира да се прицика  Laughing Като я разсъбличам вечер за лягане и се почва "Айде типи" т.е. да се чипаме  Laughing

Креми, цитонамазка се прави поне едни път в годината. Ако си на втора група поне два пъти в годината  Peace

Днес ни е фирмения коледен купон  Grinning След малко търгва, че тепърва трябва ад си харесам панталон  ooooh!

# 46
Каква е тази втора група Embarassed

# 47
Ох, темата за гърдите  Shocked Моите са ужасни след кърменето. Но те ми се увеличиха доста през бременността, промених първо размера на чашката с 1 номер, а после минах на сутиени с мека чашка и само с банел отдолу, защото не можех да си намеря подходящ  ooooh! Стрии поне нямам. Опитах да се мажа с един спрей на Лиерак, ама нищо не стана. Не че бях много редовна де  Embarassed

а на някоя отбила вече кърмеща дали са си върнали формата и-имали надежда newsm78
Не кърмя от близо 7м, но не са ми се оправили гърдите и май без операция няма и да се оправят  Money  Tired

Креми, аз също правя цитонамазка веднъж в годината.

Не къпем Криси всяка вечер. През ден-два горе-долу.

# 48
  • София
Каква е тази втора група Embarassed

Аз съм втора група Rolling Eyes това е като имаш раничка или нещо подобно Rolling Eyes На изследването ти излиза коя група си. Някъде ги водят A , B .......и т.н.

Имам 2 тъпи въпроса Rolling Eyes Blush
Кога се ходеше на консултация newsm78 Последният път е бил на 1.6г., сега на 1.8г или на 1.9г newsm78
И кога се слагаше ваксината и коя беше тя  Blush
 EmbarassedСъжалявам ама цяла сутрин се чудя, а не мога да се свържа с педито Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 13:46 от ketito

# 49
  • Sofia
Мацки, от февруари започва подаването на документите за ДГ по електронен път - ето повече инфо .
Да се изкажа и аз по текущите въпроси  Mr. Green - Вико пие всяка вечер АМ преди да заспи - по 240мл. Няма признаци да се отказва, но и аз няма да го натискам в тази посока. Все още го къпем всеки ден с мноого малки изключения.
ketito , на консултация трябва да отидете на 1.9 месеца - бие се ДТК.

# 50
  • София
Привет,милички! Hug

Констанс,дано се окаже грешна диагнозата и просто да е имало силни колики детето Praynig,Дани до 3-тия месец се късаше от рев,че и до по-късно...

Хъни,ужас!Добре,че таткото е реагирал адекватно на момента,май бащите взимат по-трезви решения когато се случи нещо такова,дано никога не се повтаря!

Цитонамазка и аз правя веднъж в годината.

За гърдите при мен е много смешно,понеже Дани от около 7-8 месеца суче само от дясната,та лявата се е жмъцнала и се е свила,милата,а дясната е 2-3 пъти по- голяма,абе,карикатура JoyСилно се надявам  като спра да кърмя да се оеднаквят Rolling Eyes,иначе не са увиснали защото съм с малък бюст.Може дружно да се замъкнем да ни сложат по едни цици,че и някакво намаление да изкярим Joy hahaha Joy

Дани започнах да го къпя през ден откакто стана студено и не излизаме редовно на вън,лятото пак ще се чипка всеки ден Wink

# 51
За гърдите при мен е много смешно,понеже Дани от около 7-8 месеца суче само от дясната,та лявата се е жмъцнала и се е свила,милата,а дясната е 2-3 пъти по- голяма,абе,карикатура JoyСилно се надявам  като спра да кърмя да се оеднаквят Rolling Eyes,иначе не са увиснали защото съм с малък бюст.Може дружно да се замъкнем да ни сложат по едни цици,че и някакво намаление да изкярим Joy hahaha Joy

Ще се уеднаквят! Моите поне се уеднаквиха. Иначе това и на мен ми беше голям кошмар дали ще си останат различни или ще се уеднаквят  Shocked

# 52
  • София
honey_bee Hug мерси. Все ми се въртеше в главата, че изпускам нещо Crazy

# 53
Е, не Тася ти ме уби  Joy тамън и аз щях да кажа да искаме отстъпка, че ще сме много. А и така ще си даваме кураж една на друга, ако някоя хукне да бяга, другите ще я хванат за косата, ами че така де, няма само тях да ги боли. Или дет се вика, раждахме заедно, сега и цици ще си сложим заедно  Joy Joy Joy

# 54
Привет и от мен Hug Hug
Гледам обсъждате "болен" и за мен проблем - последствията от кърменето за бюста. При мен положението също е  Cry Cry, но мъжът ми обеща като приключа с ражданията да ми подари малко "тунинг" bowuu bowuu Докато кърмех всичко беше прекрасно, но като пресъхна млякото изведнъж ми се спихна бюста, даже е по-малък в сравнение с преди ooooh! Whistling
Катето си вечеря с АМ по 210 мл, и категорично отказва прясно мляко за заспиване. С прясно мляко й приготвям закуски обаче Peace
Цитонамазка аз си правя веднъж годишно, по препоръка на Аг-то ми Peace
С пожелания за здрави деца и весел уикенд - за мен той ще започне още утре, заминаваме за Велинград, там ще е коледното парти на фирмата на мъжа ми Heart Eyes Heart Eyes

# 55
Е, не Тася ти ме уби  Joy тамън и аз щях да кажа да искаме отстъпка, че ще сме много. А и така ще си даваме кураж една на друга, ако някоя хукне да бяга, другите ще я хванат за косата, ами че така де, няма само тях да ги боли. Или дет се вика, раждахме заедно, сега и цици ще си сложим заедно  Joy Joy Joy
Joy Joy Joy
Тасинка много си идейна Hug
Дейзи Heart Eyesи мен ме е шубе от болката най вече,писна ми да ме режат Mr. Green

иначе аз и стрии имам-гърдите ми са като 3/4 раиранти чорапи Joyпреди ми бяха много готини и мъж ми си спомня с носталгия за миналото Joyскоро ми каза,че много добре ми стояло боди ,че ги прибира и сплесква:35:
а най гадно е с деколте ,като съм (лятото)и се наведа и те излизат Shocked

Нелче Heart Eyesаз също понякога пропускам къпане .Вие не сте ли с Пентаксим newsm78

Кремче Heart Eyes втора група беше ПАП 2-и аз съм там(с раничка)
днес съм пак на гинеколожка и ще видим ще ми вземе ли цитонамазака ли е късно за месеца

# 56
Герчо Hug я кажи при теб как е положението-включи се във веселата тема

момичета а какво е тунинг  Embarassed

# 57
Тунинг, мила моя Мила, е термин от Красива мама, демек както колите се тунинговат и се ъпгрейдват да го кажем, така и ние. Пу съм БМВ-е  Joy

# 58
 Joy Joy Joyкак ме развеселихте....Яна спи,а аз се кискам тихичко... Joy...имах нужда от малко смях.
Аз кърмих само 4 месеца,но и при мен положението е трагично.И моите гърди са малки и пак увиснаха жестоко.А мъжът ми им вика:"Най-хубавите кожени торбички,които съм виждал" TiredА какви бяха бомбастични по време на бременността и малко след раждането....
Яна също пие АМ-сутрин и вечер,а сега покрай температурите и на обяд...гледам да я оводнявам повече,а само АМ пие с кеф.Пие го с биберон,но пък иначе сме без биби и без палец...аз нали ви се хвалих вече. bowuu
Лятото се къпем всяка вечер,сега -не...през ден,но всяка вечер дупе.Косата мием 2 пъти седмично.
Лили,весело изкарване...как ми се ходи и на мен някъде...аз съм си планинарче по принцип.
Днес ходихме на невролог,ще направим ЕЕГ на Янето,но другата седмица-трябва да е здрава.Водих я при Литвиненко,много съм доволна и доста по-спокойна вече. Hug
Хубав ден и усмивки. Wink

# 59
Я вашите мъже какви смели коментари правели, моя ако само си помисли нещо такова, камо ли да го изрече, ще го унищожа на място  Crossing Arms само ми повтаря колко съм хубава и как изобщо не съм се променила след раждането и кърменето  Crossing Arms нищо друго не искам да чувам  Laughing

Наде, радвам се, че новините са добри  Hug

Общи условия

Активация на акаунт