Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
-
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
-
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина при бременни жени?
-
Какво представлява феталната ехокардиография и кога се прави?
Пък и като гледам по града, кажи-речи всяка 3-та е с количка на Chipolino,а и доста известна марка е.... Ще отида и в друг магазин, но ще изчакам да излезе преди това новата колекция. Вие избрали ли сте вече количка за вашето бебе?
,безкрайно ти благодаря за компетентния отговор!!!!Не мога да ти опиша как се зарадвахме,че най-сетне получаваме адекватно обяснение на проблема...,с твоя помощ!
Ще се пробвам да открия този чай,дано помогне.
!
а аз не ги харесвам.От Чиполино -Пуки ме отказаха понеже била много тясна и неконфортна за бебето след време.Аз си направих тема специално за Кенгуру-Виктория и отзивите засега са много добри 
.Преди малко таками се схванаха и двата крака ,че се събудих и повече не можах да заспя
.
!!!