Отговори
# 75
  • Варна
Уф, аман от тези гъбички. Никога съм нямала такива проблеми, а сега не мога да се отърва от тази гадост.  #Cussing out
Преди малко си взех резултатите от микробиологията и се оказа, че няма бактерии, но има "NON Albicans в големи количества". Явно Гиназола съвсем не е оправил нещата. Лекарката каза, че ще ми предпише Полижинакс, но си спомням че Жабче получаваше кървене от него. Някой имал ли е подобни проблеми?

# 76
Уф, аман от тези гъбички. Никога съм нямала такива проблеми, а сега не мога да се отърва от тази гадост.  #Cussing out
Преди малко си взех резултатите от микробиологията и се оказа, че няма бактерии, но има "NON Albicans в големи количества". Явно Гиназола съвсем не е оправил нещата. Лекарката каза, че ще ми предпише Полижинакс, но си спомням че Жабче получаваше кървене от него. Някой имал ли е подобни проблеми?
При мен беше точно обратното - гъбички до спукване преди да забременея, а сега е ОК. Аз Полижинакс съм ползвала преди да забременея и много съм доволна, но сега - не знам... newsm78

# 77
  • Варна
Забравих да кажа, че нямам никакви оплаквания - течение, сърбеж и парене.

# 78
Ясмина, да не е Candida albicans? Полижинаксът е комбиниран препарат и масово се изписва на бременни. На мен ми бяха казали да слагам Клион Д, ако гъбясам, но не се наложи.
Утре ще излезе моята последна МБ, дано да е чиста Praynig.

# 79
sisee, когато има сгрешен болничен от НОИ го връщат на работодателя, а той после се свързва с теб. Подала го е жената, но там докато го проверят е отнело време, че да го придвижат за връщане... Изпращат едно писмо до работодателя и понякога /не във всички случаи/ копие от това писмо до теб и в него е описано на какво основание болничния се връща. Имаш 14 дневен срок за отстраняване на неизправността. Тогава вече "изправен" счетоводителката го подава отново и чакаш евентуално нови 20-30 дни, че да ти го платят.
Тия пари можеш да ги чакаш в края на месеца или в началото на януари.

Верка благодаря ти за разяснението  bouquet Няма как ще се чака повечко.......

# 80
  • Варна
Ясмина, да не е Candida albicans? Полижинаксът е комбиниран препарат и масово се изписва на бременни. На мен ми бяха казали да слагам Клион Д, ако гъбясам, но не се наложи.
Утре ще излезе моята последна МБ, дано да е чиста Praynig.

Не е албиканс, изрично пише нон албиканс. И на предната микробиология бяха тези гадинки.  Сигурно ще трябва и мъжът ми да се лекува, иначе няма да има полза, нали?

# 81
Моята микробиология до преди месец и половина беше ОК и сега изведнъж Candida albicans. Предписаха ми Clotrimasol, а на мъжа ми кремче Canesten.
Досега не съм имала гъбички, а сега по време на бременността какво стана. Уж било нормално, ама дано бързо да се отърва от тях. Сърбеж, парене нямам, само течение, от време на време с мирис.

# 82
  • In someone's dreams
Моята микробиология също показа Candida. Но АГ-то изобщо не се притесни и каза, че по време на бременност е нормално. Не ми изписа абсолютно нищо. Спомням си, че и предната бременност беше по същия начин, тогава ми бяха изписали Clotrimasol, но от него много ме болеше корема.
Сега и се доверявам напълно, щом казва, че не е страшно за беби, предпочитам да отложа лечението с няколко месеца.
Вече съм на 75D  bombs . Луда работа  Shocked

# 83
Ама много пишете  ooooh! Grinning

На мен още не са ми правили МБ, изобщо откакто съм бременна  Crossing Arms
Полага ли ми се по ЗК?  newsm78

# 84
kalli, май го няма като изследване към ЗК - поне на мен и двата пъти, в които са ми вземали съм си плащала по 20лв (аз поисках от лекарят, който ме следи в ЖК, МБ и двата пъти). А за изследванията - моите отиват директно в папката ми в Тина Киркова и само ми съобщават кои резултати не са добре и какво трябва да предприемем, но до колкото знам, можеш да си ги поискаш и да ги снимаш, за да си вземеш копие за теб.
Голди, пази се, дано кървенето е спряло вече и всичко да е наред  Hug
Ася, честит ти рожденик, след седмица да го отпразнувате подобаващо Simple Smile

Ох, момичета, аз по цял ден ви чета, но такъв мързел ме е обхванал и затова рядко пиша. Чакам да дойде края на седмицата, след което излизам в отпуска до края на годината (как звучи само Simple Smile ), ще си мързелувам пред ТВ-то, ще пека сладки и питки, така съм намислила. А смятам и да посетя лекция на списание 9 месеца, да отида до НОИ, за да питам и аз за един болничен, да ходя на преглед в Тина Киркова и какво ли още не. Днес успях да украся отчасти елхата, мисля да купя и лампички и още малко украса. Simple Smile
Лека вечер, момичета! Поздрави на тумбачетата.

# 85
kalli, ти питаше за гимнастика за гръбнака. Намери ли нещо? Аз се пробвам с някои от упражненията в началната ни страничка, но не всички мога да правя. При някои усещам болка в таза и се отказвам.
Ясмина, ето тук има повече за гъбите и нормалната флора на влагалището. Като гледам, всяко си има име. Това non albicans, хубаво, но какви са?

# 86
kalli, има 2 микробиологии през касата по време на бременност, една ва началото и още една преди раждането. Аз първата си я направих при моя си доктор, при който си ходя платено. А сега докато лежах в болницата ми взеха също секрет.

Момичета, аз нещо го закъсах, от 3 дни пия желязо и не съм ходила до тоалетна  Sad. Това е ужасно за мен, защото по принцип имам бърз метаболизъм и даже един ден като не отида и ми е супер гадно. А сега вече трети ден. Вчера и днес по цял ден съм на кисело мляко и плодове, Активия също ядох, но ефект никакъв. Давайте съвети, моля ви.

# 87
Bibobibo, сутрин на гладно прясно мляко с някакъв плод: узряло киви, банан.
Пробвай да накиснеш сушени сини сливи, също действат.

# 88
  Ама наистина много пишете!   Hug

ася20, честит ти рожденник. Да ти е жив и здрав. Много щастливи мигове заедно, да се слушате и обичате.   newsm59

doly_dog, не се ядосвай на некомпетентността и простотията на другите. Не забравяй максимата: "На Коледа се случват чудеса."

sisee, и моя бебок така вече 3-ти ден не спира да рита и преобръща. Преди го правеше само вечер, когато си легна и то само като съм по гръб. А сега, не се спира и за минута. И аз точно си мислех, че може би иска нещо да ми "каже".  Joy

Ясмина, аз също до миналата седмица ползвах ПОЛИЖИНАКС. Диагнозата ми беше ...?../нещо си/ bakterikos и аз имах и имам и бяло течение.  newsm78   От него течението не спря, но изследванията днес ми бяха отлични.   newsm44   Първият ден, след като го ползвах имах страшни болки високо,от дясно на пъпа и след като прочетох, че не трябва да се употребява от бременни се шашнах.  tantrum  /Писах пост за това/ Не можах да се свържа и с доки до към 17:00h. Обаче за мое успокоение се оказа, че всичко това било от безразборното ми ядене непрекъснато.   newsm55  Еми какво да правя като ми се ядее?   Embarassed

Bibobibo, докато бях в болница една женичка имаше същия проблем и й изписаха ДУФАЛАК. Аз пък имах друг проблем. Издуваше ми се корема и имах газове  Embarassed . Пих МЕЗИМ Forte и от тогава всеки ден си ходя без проблем на тоалетна. Виж консултирай се пак с твойто доки. Помежду другото помагат и плодовете като круши, ябълки, киви.

Току-що разгледах и албума "Нашата бременна Коледа". Ще разуча как става качването и ще сложа и мои снимки.
   Е, лека вечер за сега от мен

# 89
  • Бургас
Ииии, отскубнах се за малко от мъжа ми Mr. Green
Вера, ами кървенето е от ниско разположена плацента, физическо претоварване и ...секс Embarassed Изкарах си акъла и този път наистина се кротнах; пълен покой, че не ми се мисли какво може да стане Sad Иначе кървенето почти спря.
Бибо, моята лекарка казва преди лягане две кивита, сутрин на гладно медена вода и през деня една активия с фибри; при мен действа Peace
Слончи, да метнеш една тава към нас, че мъжа трябва да ни готви, а нещо не му се отдава особено Mr. Green Изкарахме две вечери на пържени яйца и варени кренвирши, ама ако не ми отменят забраната за достъп до кухнята, не знам как ще избутаме Crazy

Общи условия

Активация на акаунт