Отговори
# 90
Голдииии, лежи, душицо! И по-леко със секса  Mr. Green
Ние напоследък доста "отвързано" правим секс, та после леко ме понаболява на места, та чак и мускулна треска имам, ама май трябва да се кротна, като гледам какво става  Shocked Thinking

*vera , кога съм писала за гимнастика? Аз преди с Калоян правех едни упражнения от касетата на Синди Крофорд и ми действаха добре. Сега нищо не правя  newsm78

Странно как досега не са ми правили МБ  Crossing Arms

Пазарувате ли вече за бебо?
Аз преди 2 дни, докато купувах на Кало подарък за Коледа, купих на Мишо четка и гребен с Мечо пух на Дисни. Днес не се стърпях и му купих 2 страхотни бодита  Heart Eyes
Купих си и помпа за кърма. Не се одържам вече, пазарува ми се, макар че си имаме всичко от Кало.
Само количка май ще купуваме, че ми се бута нова количка  Mr. Green

Ето първите му покупки. Качих ги и в албума, ама нали са му първи, и ми е драго да ги покажа тук  Heart Eyes

Последна редакция: вт, 11 дек 2007, 21:27 от kalli

# 91
kalli , ами може да съм се объркала  Embarassed Като, че ли в някои от предните теми ми се струва, че питаше за упражнения за гърба Grinning Ама нищо чудно да бъркам.
Страхотни са покупките! Браво! А това най-много ми хареса:
Аз преди 2 дни, докато купувах на Кало подарък за Коледа, купих на Мишо четка и гребен с Мечо пух на Дисни.

Голди, дано наистина скоро спре и се почувстваш по-енергична, но не забравяш че трябва да се пазиш!

# 92
  • Пловдив
Голди, пази се и всичко вече да е наред  Hug Hug Hug
Ася, честит ти рожденик! Да ти е жив и здрав и да бъдете истински щастливи!!!  bouquet
За изследванията - аз си вземам направления от ЖК, правя ги в частна лаборатория/макар първоначално тя да искаше да ти правя в ДКЦ-то и тя да ги взима/. Сега си ги вземам по нет-а, нося си ги на моя Док, а на нея давам копие - нали все пак ми дава направления  Blush И в моите издледвания референтната долна граница на хемоглобина е 120. Може обаче да зависи от реактивите на лабораторията и затова да дават и други  newsm78
Кали полага ти си по каса, както са ти писали. Аз обаче държа да е при моя си Док и в ЖК пишат, че отказвам...

# 93
А това най-много ми хареса:
Аз преди 2 дни, докато купувах на Кало подарък за Коледа, купих на Мишо четка и гребен с Мечо пух на Дисни.

Ами, нали ще се казва Мишо... То и без това още много преди да се знае какво ще е, Калоян си заяви, че бебето ще се казва Мишо и всички така му викат  Embarassed Та имаме ли избор с името вече?  ooooh! Mr. Green
Ако го кръстим друго яче, съм сигурна, че Кало ще заяви: "Това не е моето бебе"   Crossing Arms

# 94
Като стана въпрос за микробиология на мен не са ми правили такова изследване, вчера бях при моята лекарка и й казах,че имам течение и сърбеж,а тя направо ми изписа Полижинакс и Ломексин, някой ползвал ли ги е? Питах я и тя ми каза,че няма проблем за бебето,а и на двете пише да не се използват при бременност и кърмене  Thinking

# 95
  • Варна
Ама много пишете  ooooh! Grinning

На мен още не са ми правили МБ, изобщо откакто съм бременна  Crossing Arms
Полага ли ми се по ЗК?  newsm78

Полага ти се два пъти даже. Единият път при регистрирането на ЖК и вторият в 9-ти лунаредн месец.  http://www.nhif.bg/downloads/spec_ag.doc

# 96
Много благодаря момичета, ще пробвам, дано нещо от тези неща подейства.

Goldie, бързо да се оправяш и го карай малко по-кротко.

kalli, страхотни покупки. Тези бодита са много свежарски.

# 97
  • Варна
Ясмина, ето тук има повече за гъбите и нормалната флора на влагалището. Като гледам, всяко си има име. Това non albicans, хубаво, но какви са?

Благодаря за линка. И аз очаквах да пише точно от кой вид е, ама нъц! И освен това си мислех, че трябва да пише за нивото на лактобацилите - повишено ли е, не е ли. Но пък лекарката, която е правила изследванието я нямаше. Май утре пак ще ходя, да я поразпитам.

калли много сладки бодита. Малко големички ми се струват. Кой размер са?

Голди - пази се, мила. Не се натоварвай повече.   Hug Разбирам, че сте в меден месец, но карайте по-кротко.  Wink

ven_j - и аз питах моята лекарка за Полижинакса. Каза да не се притеснявам, ставало и за бременни, на листовката пишело , че е противопоказно за презастраховане.

# 98
Никой не ми отговаря за кои кръвни изследвания си говорите... Thinking Ако последно са ми взимали кръв за БХС в 18 г.с., това ОК ли е?

# 99
  • Варна
Никой не ми отговаря за кои кръвни изследвания си говорите... Thinking Ако последно са ми взимали кръв за БХС в 18 г.с., това ОК ли е?

Това са различни изследвания. Говорим за пълна кръвна картина - хемоглобин, тромбоцити, хематокрит, глюкоза и др., както и за изследване на урина за албумин, седименти и др. БХС си е отделно, то е само за оценка на риска от малформации.

# 100
Мерси Ясмина. Още по-зле за мен тогава, защото пълна кръвна картина имам само през 12 г.с. Колко често е нужно да се прави? С урината съм ОК - днес ми пуснаха изследване и всички показатели са супер.

# 101
vercho, сега във втория триместър трябва пак да ти пуснат пълна кръвна картина, а не само урина. А вече за последния триместър дали е само едно изследването или се правят повече не съм сигурна. Дано някой се включи и с тази информация.

# 102

калли много сладки бодита. Малко големички ми се струват. Кой размер са?

за 68 см.
с Кало купувах горе-долу такива и му ставаха, като стана на 2 месеца. Не са големи, така изглеждат от снимката  Crazy

Това за МБ ме вбесява. Никой не ми е правил досега, а е задължение на д-рката от ЖК, нали  #Cussing out

# 103
kalli, и на мен докторката не ми е казала, но нали ние ходим при една и съща  Grinning
МБ е от задължителните изследвания. А преди това в една друга поликлиника отказаха да ме регистрират за ЖК понеже не исках да ми вземат секрет и цитонамазка. Аз исках при моя си доктор да ги направя.
На мен пък досега на ЖК не са ме гледали нито един път на ехограф. Но следващият път ще си попитам, явно няма да ми предложат.

# 104
На мен пък досега на ЖК не са ме гледали нито един път на ехограф. Но следващият път ще си попитам, явно няма да ми предложат.
Аз миналия път си поисках  Crossing Arms
Докъде стигнахме, да казваме на д-рите какво да ни правят  #Crazy
И аз разчитам на другия ми д-р, който ще ме изражда, ама той пък за някои неща разчита, че ходя на ЖК  Rolling Eyes
Примерно за излседвания, МБ и прочее.
Аз на 17ти съм при него и ще го питам.

Общи условия

Активация на акаунт