Отговори
# 105
На мен пък досега на ЖК не са ме гледали нито един път на ехограф. Но следващият път ще си попитам, явно няма да ми предложат.
Аз миналия път си поисках  Crossing Arms
Докъде стигнахме, да казваме на д-рите какво да ни правят  #Crazy
И аз разчитам на другия ми д-р, който ще ме изражда, ама той пък за някои неща разчита, че ходя на ЖК  Rolling Eyes
Примерно за излседвания, МБ и прочее.
Аз на 17ти съм при него и ще го питам.

Ох, момичета, с тези доктори. На мен пък ако не дай си Боже ми се наложи да ида повече от един път, на месец, до доктора от ЖК, ще си ме гледа на ехограф при всяко мое отиване. И да не си мислите, че е загрижен за състоянието ми и това на бебо? О, неее. Просто иска да си ми вземе десетака. Нищо не обяснява като хората. Ако не си бях отишла на частно след това и изследвания нямаше да ми пуснат за това 3-месечие. Поне задължителното, което се изисква от тях да правеха.....  Д-ката от частното хем и имам доверие, хем си ми обръща внимание както трябва. От началото на месеца до сега ми се наложи да ходя до нея 4 пъти. Само веднъж ми взе пари, за което.
    Лека нощ

# 106
  • Пловдив
Моята по ЖК се случи доста старомодна и сприхава, ама поне настоява всеки месец да ме праща на изследвания  Joy Та си компенсирам това да я изтърпя да мрънка половин час. Знае, че ходя при друг лекар - казах й. Ама пак се старае, поне за изследванията  Peace

# 107
  • Popovo
Да се запиша в новата тема, че тя станала вече 6 страници. При нас нищо ново, но днес съм на ЖК и след това ще пиша. За изследванията, само веднъж ме пратиха в началото на бременността.
На мен също не ми е изплатен болничния за октомври, счетоводителката на фирмата каза че е внесла болничния навреме, но като знам на друга бременна колежка колко време и отне, хич не се надявам декември да получа нещо.

# 108
kalli, има 2 микробиологии през касата по време на бременност, една ва началото и още една преди раждането. Аз първата си я направих при моя си доктор, при който си ходя платено. А сега докато лежах в болницата ми взеха също секрет.

Момичета, аз нещо го закъсах, от 3 дни пия желязо и не съм ходила до тоалетна  Sad. Това е ужасно за мен, защото по принцип имам бърз метаболизъм и даже един ден като не отида и ми е супер гадно. А сега вече трети ден. Вчера и днес по цял ден съм на кисело мляко и плодове, Активия също ядох, но ефект никакъв. Давайте съвети, моля ви.

Първите 3 месеца пиех Дуфалак , става за бременни.

# 109
Ей момичета днес по обед съм на лекар и искам да ви помоля да ми пишете кога се полага цитонамазка да ми вземат, че да знам да настоявам ли пред мойта докторка! Тя беше казала още като ме регистрираше че ще ми прави, но от тогава ни дума, ни вопъл, ни стон! Благодаря

# 110
 Bibobibo ,пробвай сутрин топла вода с две чаени лъжици мед много помага Peace

# 111
bibobibo побвай да хапваш сутрин за закуска овесени ядки  с мед. на мен много  ми  помага. на мен оикновено ми  действа следобед или  на другия ден.

# 112
Добро утро, момичета!   bouquet
Как са коремчетата днес? Моето расте много бързо... сякаш всеки час.  Joy
Към майките от чужбина: Момичета, незнам дали сте видели, но има тема за бремелинките от чужбина. Ето тук: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=239005.0
може да намерите нещо полезно  Hug

# 113
добро утро.роска мерси за линка-ще погледна.на мен нещо ми стана тази сутрин като ставах и ме заболя корема ама горе(около черния дриб).и сега не мога да мръдна,даже боли като дишам Shocked.да не би да се разпъва нещо-вие как сте?аз ще закуся и ще легна.ще ви нагледам после  bouquet

# 114
  • София
Добро утро и от мен Simple Smile

Ох и аз нямам търпение да започна с покупките вече Simple Smile Едвам се сдържам... Simple Smile
Толкова сладурски неща има.......

Кали страхотни са бодитата Simple Smile

Аз съм на 20-ти при док, но сега су чудя, тя понеже ми беше изписала за болките нош-па и магнерич и като ходих миналия път ми каза да спра нош-пато ама нищо не каза за Магнерича, дали трябва да продължавам да го пия? Много се чудя, вече втора опаковка привършвам......Или пък да го пия до 20-ти, незнам...

Хайде хубав ден на всички Simple Smile

# 115
Добро утро момичета,
няма да повярвате колко лошо ми започна деня,и какво ми се случи.Още не мога да се  осъзная каде съм. Моя мъж ме оставя до работа на две малки преки от офиса,принципно отивам да пия "кафе" първо и после отивам на работа,та слизам от колата прессичам улицата и си ходя,някой ми дърпа чантата,в първият момент си помислих  че е някои колега,обаче като се обърнах и две циганчета тичат с чантата ми.СЪРцето ми излезе така се оплаших тръгнах да ги гоня,ама с тоя корем каде ще ги настигна,дотичах до кафето и слава богу имаше един мъж, който запали камиона си и ги хвана и ми върна чантата в крайна сметка ,ама такъв страх,егати държавата сме,не можех да ходиш нормално по улицата,няма и 100метра да му се невиди.Неможеш да се обадиш на полицията ,защотореално погледнато е безсмислено, ще пишеш 5 часа  обяснения,ония  ще си вземат  каквото им трябва и дим да ги няма ,я ти намерили ,я не документите,ами всичките разправии после по банки и с телефони,и другите документи,кой го компенсира всичко това - никои.Бебчо ритка,слава богу нямам никакви оплаквания за сега  ,ама ще посетим докторите.
  Много да се пазите всички,защото никой няма милост,имат протекция само циганите и си правят каквото си искат,не искам да съдя никой ,ама реално погледнато е така.
  Съжалявам за дългият пост  и ако съм ви натоварила ,пожелавам ви много хубав ден и да се пазите много.  

# 116
Мерси Ясмина. Още по-зле за мен тогава, защото пълна кръвна картина имам само през 12 г.с. Колко често е нужно да се прави? С урината съм ОК - днес ми пуснаха изследване и всички показатели са супер.

Моято докторка каза ,че ПКК по ЗК се полага в 28г.с.

# 117
добро утро.роска мерси за линка-ще погледна.на мен нещо ми стана тази сутрин като ставах и ме заболя корема ама горе(около черния дриб).и сега не мога да мръдна,даже боли като дишам Shocked.да не би да се разпъва нещо-вие как сте?аз ще закуся и ще легна.ще ви нагледам после  bouquet

Мен ме боли от 2 месеца горе вдясно под реброто - нещо между болка и изтръпване.Док каза , че нямало проблем.

# 118

Мен ме боли от 2 месеца горе вдясно под реброто - нещо между болка и изтръпване.Док каза , че нямало проблем.
мерси.аз полежах и ми мина.може да е нормално-вече се разпъвамееееееееееееееееееееееееееее hahaha

# 119
Какво правят ня женската консултация  newsm78 съжалявам за глупавия въпрос ама незнам. Дали лекарката при която ходя трябва да ми води и ЖК  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт