Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво означава "персентил" и "EDD (средно US GA)"?
-
Кога се прави фетална ехокардиография и какво представлява прегледът?
-
Какви показатели се изследват при контролните изследвания на кръв и урина по време на бременност?
-
Какви са нормалните стойности на хемоглобина при бременни жени?
-
Какво представлява феталната ехокардиография и кога се прави?
!!!
.И на мен ми е удобно по всяко време.
!!!
Аз момичета в понеделник и вторник ще съм в Сф, на ФМ при д-р Крагьозова във МЦ Фемина! Обаче сряда, четвъртък и петък съм тук, но пък съм на работа до 17ч! Ако ви се излиза по вечерно време...съм на разположение!
От тук подготвях сватба в България, разпечатвах и разпращах покани... Плана беше да стоим две години като се приберем в Бг само за сватбата (сега с бебчо плановете се объркаха и не сме решили още какво да правим). Месец преди сватбата разбрах че съм бременна, ходихме до Бг, оженихме се и се върнахме тук. Ходих при една лекарка (живея в Лимасол) но изобщо не бях доволна. Смених лекаря, и сега съм много доволна от този, при когото ходя. Много е добър. Мисля ако намеря начин в неговата клиника да раждам (скъпо е, но има начин голяма част от сумата да се поеме от профсъюза в който членува мъжа ми и така да не плащам много). Ако не, ще раждам в болницата, за която също съм чувала добри отзиви. Общо взето сега са размирни времена - още се уточнява как и къде
Много е любезен,обяснява всичко и прегледа е 60лв с диск 70 лева. ето и адреса и телефона 02/9460795, 0899130550, адрес - ул. Алеко Константинов, 17, вх А
,изобщо кофти ден.