Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Как се използва стерилизаторът на Авент?
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
Какви са испанските odela и къде мога да намеря информация за тях?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Как се използва стерилизаторът на Авент?
Стерилизаторите на Avent имат два вида - електрическа пара и електрическа пара. Студената стерилизация с таблетки е удобна, тъй като разтворът остава активен в продължение на 24 часа. За микровълновата версия са необходими 5-10 минути, за електрическата парна стерилизация около 8 минути, а за електронната има няколко програми. Можете да потърсите информация на www.avent.com или в магазините, където се продават продуктите и да поискате брошура.
-
Какви са симптомите на предстоящото раждане?
Симптомите на предстоящото раждане включват ниска болка в таза, нередовни, безболезнени контракции, усещане за натиск и движение на бебето и предчувствие за скорошно раждане. Важно е да останете спокойни и да избягвате самовнушението на негативни резултати, тъй като психологическото състояние може да повлияе на процеса.
-
Какви са испанските odela и къде мога да намеря информация за тях?
-
Какво представлява стерилизаторът за бебешки бутилки и как се използва?
-
Какво представлява "падналата тапа" и какви са признаците за това?
Така да се каже: отмени ме на караулката пред телевизора и аз поспах до 8
И коремчето не ме стяга, контакции няма, само така ми тежииииии, да ходя не мога, да лежа не мога, да се епилирам е изключено (теглих си една контра на краката и сега го докарвам на маймун с ощавена козина- тука има, тука няма
вербувах половинчо при първа възможност да вземе да ме избербери
). 

Аз ставам малко след мъжа ми, за да оправя Мони за ясла, понеже той я води..Значи към 7 часа. Обаче от днес вече нямам нищо за работа, освен вкъщи, и смятам да си лягам да спя на обяд 

, най-много заради детето да се размърдам, ако се събуди през нощта. Иначе както легна, така се събуждам. Не знам защо съветват да се лежи на лявата страна, пък аз все надясно съм и накрая на леглото.

Ръцете ми се вцепеняват и като се обърна няма начин да не се събудя. Между другото много странно , но откакто от два дни ме заболя гърлото , ръцете ме болят по-малко. Не мога да разбера каква връзка има. По принчип пия само магнерич, но като нещо не съм добре пия едни витамини за бременни, с много витамини В вътре, за засилване на именната система.

и накрая пак при моята зъбарка, упойка, извади нервите...и така ми просветна. А милият направо беше по-блед и от мен като ме видя. 

Примерно на бариерата в 13:45, а? И колко човека ще се съберем общо?