Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 178
  • 285
  •   1
Отговори
# 75
Aз отдавна не съм се разписвала в Бургаската тема,  Embarassedама и се бях объркала по едно време , че бяха се появили две теми или нещо подобно. Та за малко да изпусна тържествата. Е, за това довечера вече е късно, а пък и без малкото диване просто никъде не мога да мръдна. Close Ако не е късно обаче да се запишем с двамата малчовци за Детското парти. Ще гледам да ги доведа въпреки късния час.
На най-сериозните пожелавам приятно изкарване и весело настроение довечера ! Drunk А как ми се идва... Tired Face

# 76
  Eee, от тия дето ще идват не познавам само 5 LaughingЩе се сберем пак старата дружинка. smile3508

# 77
Все още съм леко хремава. Да идвам ли?

# 78

И ТАЗИ ГОДИНА В БУРГАС
ДЯДО КОЛЕДА ЗА НАС
Е ПРИГОТВИЛ ИЗНЕНАДИ
БОНБОНИ, ШОКОЛАДИ.
А ВСЕКИ, КОЙТО СЛУША
Е ДОБРЕ ДА СЕ ОСЛУША
ЗА КОЛЕДНА ЗАБАВА
И ПОДАРЪК ИЗНЕНАДА!
НА 18.12 В СИМПАТИКО ОТНОВО
ЗА 18.00 ЧАСА ЩЕ Е ГОТОВО
ДРУЖНО ДА ПОСРЕЩНЕМ ШЕЙНАТА,
КОЯТО ЧАКАТ ТОЛКОВА ДЕЦАТА

p.s. Събираме се в 18.00, поръчваме хапка, пивка
 Дядо Коледа очакваме в 19.00ч.
На втория етаж сме, а подаръците, както и по 2лв на дете още при влизането си ще оставяме на първия 

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 11:39 от Amelia

# 79
Амелия, много вдъхновяващо ти действат предстоящите празници.То не са заглавия на теми, то не са стихове...откъде ти идват! Пюх, направо да ти завиди човек! Трябва да се уча от теб Hug

# 80
Amelia благодарим!
Какво щяхме да правим без теб Simple SmileСмятайте и нас  кам партито.Момичета ,имате ли идеи за подаръци?Че ние  това което сме намислили ,не става за там-доста е голямо?????А стандартните неща си ги имаме-само аз ли си блъскам главата с тези глупости Simple Smile Embarassed

# 81
  • Ах, морето
Момичета, много ми се ще да дойда довечера, но не съм сигурна, че свекърва ми ще гледа детето, затова не съм се записала в сигурните бройки. Надявам се, ако дойда, да ме сместите някъде.  Hug

# 82
Kатка, идвай, ние ще те излекуваме!  Laughing
 Ками, страшна си!  bouquet

# 83
vase_127, това дете баща няма ли си Whistling

Румен още е болен. Ще ги оставя да се гледат с мъжа ми, но може да се наложи да се прибера по-раничко. Все пак ще намина да ви видя поне за малко Simple Smile

# 84
  • Ах, морето
vase_127, това дете баща няма ли си Whistling

Румен още е болен. Ще ги оставя да се гледат с мъжа ми, но може да се наложи да се прибера по-раничко. Все пак ще намина да ви видя поне за малко Simple Smile

Абе, има, ама абсурд да стои в събота вечер вкъщи.  Thinking

# 85
  • Бургас
Кажете довечера каква ви е програмата. Аз съм на рожден ден, но в по - късните часове мога да мина да ви видя.   bouquet

# 86
ще падна - имаме си голяма поетеса, какви скрити таланти само, а ние сега да научим.
ей момичета и довечера съм на линия и на 18ти с малката. аз подарък съм купила - едно мечешко семейство дървено, но сигурно няма с него само да се разминем и си мисля за някакъв конструктор или строител, че старият се поначупи, а малката мн се кефи. тъкмо ако й го донесе Дядо Коледа ще могат да си поиграят там децата

# 87
  • На морето!
Ками,  bouquet  bouquet  bouquetНе знам какво бихме правили без теб! Hug Hug
Аз пак да си кажа,че записвам мен и Valentina db,че не се видяхме в списъка.
За Коледното парти също съм 99% там!
Отивам да заредя батериите на апарата,че снощи бяхме на банкет и доста снимки правихме и там  Mr. GreenТази семица ми се очертава бурна-купонджийска  newsm44 newsm57

# 88
Amelia-поетеса и невероятна организаторка. newsm20Голямо БЛАГОДАРЯ.Как успява се чудя newsm78.Аз докато се наканя и тя ме изпревари Blush.
Весело изкарване на всички довечера. newsm68
И аз съм в голяма чуденка за подаръка беба последно време се радва на коли ама как на момиче кола за подарък newsm62

# 89
  • тъгата в мен
благодарности на амелия!!  bouquet  bouquetза организаторския талант!Довечера-лични поздравления:))))+една малка от мене!
п.п.
айде един срамен въпрос-къде е СИМПАТИКО????Знам,знам-голя-я-я-ям срам!Издадох се ,че не знам заведенията:(((

Общи условия

Активация на акаунт