Елхата украсило, чорапче закачило, БУРГАСкото дете, Дядо Коледа зове

• 15 182
  • 285
  •   1
Отговори
# 105
  • Burgas, Bulgaria
http://images22.snimka.bg/004721669-big.jpg
а такаааа биричка, а Валери детето, в къщи, а  Mr. Green

# 106
  • На морето!
Айде,дами,много спите!Ставяйте на кафенце,че е много скучно в темата  Rolling Eyes

# 107
  • Burgas, Bulgaria
Нали знаеш как е на купон кой знае кога са се прибрали сигурно по едно шкембе ще искат ,а ти кафе им предлагаш  Joy

# 108
  • у нас
хайде, надпишете снимките - кой кое е, че има доста нови физиономии Laughing

Някои от мамите да не би да ги изгониха от дискотеката, щото трябваше да метат вече Joy Joy Joy

Хубаво сте си изкарали, но другия път ще си наваксам Peace

# 109
И на мен много ми се идваше,но....може би другия път,но някои са се забавлявали и вместо мене Simple Smile

# 110
  • По света и У нас
Супер сте си изкарали майчета  Grinning ....  е пусто така и не успях да се измъкна покрай РДто, на което ме бяха поканили  Mr. Green

Ками /а и Ваня/, както винаги сте страхотни   bouquet .... по организациите нямате грешка   bouquet

Но на 18ти сме на линия  Peace, така че с тези които не се познаваме пак ще имаме възможност да се запознаем  Hug

Междувременно да кажа за един детски кът, които наскоро са открили ако искате да разнообразите малко деня на малчо  .... намира се недалеч от Стария съд на ул.Цар Асен І-ви, близо до пресечката с Шейново. Работи всеки ден, помещението за игра не е голямо, но момичето което се занимава с децата е симпатяга, а кафенцето е малко и уютно. Към момента не е никак натоварено, тъй като мамите все още не са го разучили  Mr. Green
Та във въпросното клубче /име не знам  Blush, но утре ще гледам да разуча/ организират Коледно тържество на 28ми от 11 ч. с Дядо Коледа и Снежанка .-... така че някой ако има желание да закара детенце на още едно тържество /освен нашето разбира се  bowuu/, ето още една добра възможност  Peace Подаръка е добре предварително да се занесе и да е надписан  Grinning, а ... колко струва ще гледам утре да питам  ooooh!

# 111
 Снощното коледно парти беше прекрасно! Благодаря на организаторките, на всички присъстващи за веселото настроение, и на Райна, която е изпратила снимки!
 Пожелавам ви приятен и спокоен неделен ден!

# 112
http://images22.snimka.bg/004721669-big.jpg
а такаааа биричка, а Валери детето, в къщи, а  Mr. Green

Wink На него съм му спряла бирата, че има лошо пиянство

# 113
Супер сте си изкарали майчета  Grinning ....  е пусто така и не успях да се измъкна покрай РДто, на което ме бяха поканили  Mr. Green

Ками /а и Ваня/, както винаги сте страхотни   bouquet .... по организациите нямате грешка   bouquet

Но на 18ти сме на линия  Peace, така че с тези които не се познаваме пак ще имаме възможност да се запознаем  Hug

Междувременно да кажа за един детски кът, които наскоро са открили ако искате да разнообразите малко деня на малчо  .... намира се недалеч от Стария съд на ул.Цар Асен І-ви, близо до пресечката с Шейново. Работи всеки ден, помещението за игра не е голямо, но момичето което се занимава с децата е симпатяга, а кафенцето е малко и уютно. Към момента не е никак натоварено, тъй като мамите все още не са го разучили  Mr. Green
Та във въпросното клубче /име не знам  Blush, но утре ще гледам да разуча/ организират Коледно тържество на 28ми от 11 ч. с Дядо Коледа и Снежанка .-... така че някой ако има желание да закара детенце на още едно тържество /освен нашето разбира се  bowuu/, ето още една добра възможност  Peace Подаръка е добре предварително да се занесе и да е надписан  Grinning, а ... колко струва ще гледам утре да питам  ooooh!

аз на нашето коледно детско парти няма да мога да дойда,понеже точно от 18ч съм на курс.....точно вторника Cry  но инфото за това ново клубче,ще ми е мн от полза...
Люсил.... чакам да пишеш  Hug

# 114
Четох,четох ама не разбрах за 18-ти какви са подробностите? Embarassed
Тия 2лв за какво са?За самото тържество ли и 2лв за дете ли или общо?
И какво да носим ?Може да доведа мойте бандити... Heart Eyes Party

# 115
  • Burgas, Bulgaria
искам да ви попитам нещо
-Николай е почти на 8м. яде по 4 пъти като първото и последното му ядене е мляко. а в останалите хранения ,тоест пюрета ,попари и така нататък не слагам адаптирано.Чета некви глупости че във всичко се слагало мляко тоест адапте и че по 5 пъти трябвало да се храни детенце.Ще ми кажете ли аз ли съм неинформирана или просто вече всеки си храни отрочето както си иска.Вече взех да си мисля че нещо бъркам  ooooh!

# 116
Райна, чудни снимки Peace
Тъжно ми е, че пропуснах диското но нищо, другия път. Този път се постарах да запомня всички присъстващи.

Мама 21, вече не си спомням точно колко мляко трябва да се приема на ден, но според мен даваш достатъчно Peace. А за броя на храненията не се тревожи, щом не е гладен, насила ли да го тъпчеш. Има някакви правила но те са усреднени, ако не се разминават  драстично с вашият режим, няма причина да се притесняваш.

# 117
 Оххх, аз се наспах вече, къде са другите? Laughing

# 118
mama21, по принцип до 1г млякото е основно. Маги също се хранеше по 4 пъти; давах 2 пъти твърда храна, но тя беше до 100гр и после дохранвах с 90гр АМ.

Само Райна ли е снимала или героите са изморени?  Laughing

# 119
  • Бургас
Здравейте, момичета! Съжалявам но не успях да дойда, нещо не ми е комфортно 2 дни, май изстивам. Пък и ми се наложи да чакам в студа вчера доста пред математическата гимназия, че дъщеря ми беше на състезание и беше добре да си остана да пазя леглото въоръжена с колдрекс и витамини. Като гледам снимките сте били доста голяма агитка ... другия път се на дявам и аз да се присъедния. Някой пита как ще ви познаем ... ми най-готините мами бе!!!  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт