Страхотни пилешки филенца

  • 19 382
  • 102
  •   1
Отговори
# 15
  • В лудницата на 2-рия етаж.
  • Мнения: 2 026
Много обичам лесни и онагледени рецепти,непременно ще я пробвам.  bouquet

# 16
  • Добрич
  • Мнения: 298
И ние обожаваме пилешкото месо. Така, че непременно ще се пробва Peace.

# 17
  • Мнения: 4 496
Имам въпрос към тези, които пекат-на какви градуси и колко време долу горе?Благодаря!

# 18
  • Мнения: 674
 Аз ги пекох поради липса на време, но не съжалявам! Станаха Супер, даже много по-вкусни от очакваното! Laughing
 Ето ги......мммммм.......

http://images22.snimka.bg/004693951.jpg

 краcим, пекох на 200 градуса и на вентилатор. Станаха за половин час някъде.

 Много благодаря за рецептата! Лесна и вкусна!  bouquet

# 19
  • Мнения: 4 496
краcим, пекох на 200 градуса и на вентилатор. Станаха за половин час някъде.
 

Благодаря!  bouquet(
Благодаря и за рецептата!

# 20
  • София
  • Мнения: 1 057
Аз също ги пекох във фурната. На 200 градуса за около 25 минути. Станаха чудни.
Благодаря за чудесната рецепта.

# 21
  • Варна
  • Мнения: 1 412
Пробвайте вместо в галета, да ги оваляте в суха смес за катрофено пюре  Laughing и да ги опечете - резултата е супер.

# 22
  • Мнения: 4 496
Точно щях да питам дали става добре без галета... Crazy

# 23
  • Мнения: 674
Аз не ги овалвах в галета, а просто ги поръсих с нея отгоре.Peace

# 24
  • София
  • Мнения: 1 320
Аз също правя така пилешки филенца, но ги режа на тънки ивици. Намазвам със соев сос, малко горчица и майонеза. Нарязвам на ситно чесън и слагам в сместа. Оставям ги така за едно денонощие след това панирам в галета и сусам и пържа. Става страхотно  мезенце за бира или бяло вино.

# 25
  • Ст.Загора
  • Мнения: 678
 А може ли с друго месо...... от пуйка или риба.

# 26
  • София
  • Мнения: 508
до сега не съм пробвала с друго месо  newsm78  предполагам би могло да стане с пуешко, но дали няма да е по-добре да го свариш малко предварително, че е доста по жилаво месото

# 27
  • Countryside
  • Мнения: 11 628
Оф, похвалих се в темата за ежедневното меню, да се похваля и тук - направих ги, обаче и мен ме домързя да ги пържа и ги пекох във фурната на 180 градуса около 30мин, накрая засилих до 220 да хванат коричка - станаха бонбон .
Мерси, nadia*   bouquet

# 28
  • Мнения: 192
Аз ги пекох поради липса на време, но не съжалявам! Станаха Супер, даже много по-вкусни от очакваното! Laughing
 Ето ги......мммммм.......

http://images22.snimka.bg/004693951.jpg

 краcим, пекох на 200 градуса и на вентилатор. Станаха за половин час някъде.

 Много благодаря за рецептата! Лесна и вкусна!  bouquet
Аз пак да попитам-ти оваля ли ги в нещо защото изглеждат толкова апетитни,че ми иде да ги изям направо от снимката? Laughing

# 29
  • Мнения: 192
При толкова много идеи за филенцата ще взема да ги пробвам всичките в една тавичка.Благодаря момичета.  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт