Passione natalizia - Италия 74

• 21 270
  • 282
  •   1
Отговори
# 240
Цитат
чух един да бучи че според него ни отвличали си викам дано не е някоя топла страна,че си нося само зимни дрехи Crazy
  hahaha
Овчева, голям си образ! Не ме разсмивай така, че колегите се шашкат! Чакам продължението де  Laughing

# 241
  • Italia, Palermo
http://family.webshots.com/photo/2674679530100816441XLSQQI?vhost=family

Проснала съй Маргаритка ... гледайте моля ви се как заспала щерка ми, не случайно бе подозрително тихо от няколко минути насам и що да видя....

# 242
  • Italia, Palermo
А бе сега ме ядосаха тук едни сицилиански простаци, като останалите тук де, животни груби и тъпи, просят ли при вас тия де чистят входа пари за празниците, и тия де хосят еленки телефоничи, после намираме скупчени в асансжора старите Ако знаете как ги мразя тая тъпа раса меридионали гадни и груби нямате си представа. Добре че с гърлищата си не събудиха малката. И са едни шуууумни, ад! Звънят като луди по вратите на апартаментите, не ги е срам.

# 243
Дете невинно!  Hug Ей така се спи с чиста съвест! Да я нацелуваш като се събуди!

# 244
  • Italia, Palermo
Овчева, като заговори за циганска работа, залят ли е Русе като Силистра с румънци на тълпи да си пазаруват по по-евтините за тях нащи магазини? А да знаете как крадат пропищя народа, вчера откраднали портфейла на приятелката ми, чух я в Скайпа горката. Имат много цигани на тълпи идват из града. Преди години превеждах на едни италианци де бяха дошли на фолкфестивал и хванахме една мамалигарска циганка в ЦУМ с ръка на чантата на едната италийка.

# 245
Ахахха, Миленче, Сами и той така заспива- слагам го във вертикално положение, намирам го в хоризонтално, налапал пръста си, юмрука или каквото там хване! Вие колко сте големи са, на кг?

А тук онзи ден ми звъняха, била суората за бенедиционе  Rolling Eyes Та, кажете минават ли да правят такова наистина, тъй като аз не й отворих, напатила си от всякакви звънящи и искащи какво ли не особи? ...

# 246
  • Italia, Palermo
Сонче, тежим вече сигурно около 9 кила и половина, не сме я теглили скоро.
Тук бенедиционето е след Великден, има саобщение във входа кога минава свещенника с торбата за парите си, аман с тая алчна църква тук, дразни ме и това е.

# 247
Багажа трябвало да бъде 18 кг,а моят тежеше 23.На чекина власката ми вика 5 кг. си отгоре трябва да платиш или махнеш нещо.Да махна нещо не си и помислих дори,тъй като бях снабдена с 2 тлъсти дом. кокошки,младо агнешко ,малко свинско и около 5 буркана дом. сладко.Естествено от тази чисто биологична храна не се отказвам,нито от 10 книги на биологичен български също,така че викам-да добре ще платя свръх багажа,може ли с американ експрес(така ли се пише),тя ми вика -да отидете на гишето на Маер и платете.Маеровагишедевойкат ми вика-оо не ми работи апарат4ета на а.е. само виза, мастер или в брой.Аз бях одухала всичките си пари ,изобщо ни си носех банкомата и  имах тоцно 50 евро.Обаче не исках да ги харча тъй като обичам да си купувам нещичко от фриишоповете по летищата ,и съответно и казах,че изобщо не ме интересува, да ми взема номера на картата и да се оправя.След дълъг спор от който се изнервих,накрая хванах тези 50 евро и и ги хвърлих почти в мутрата и.Тя започна да говори нещо на румънски и аз и викам да говори на достъпен и за двете ни език .По едно време тя щяла била да вика полиция и почти беше хванала телефона когато и казах ,че аз пък ще се обадя на американ експрес да ги питам защо плащам луди пари за тази карта,а ми отказват да платя с нея при положени, пише,че тази карта е допустима.След което и двете се успокоихме,платих си свръх биологичните кокошки и така.Оказа се че имам и ръчен багаж,който съвсем бях забравила в ръцете на сестра ми,но дори и не си помислих да тегля ,тъй като този изобщо не се чекираше.Иначе този път полета нямаше закъснение и всичко мина добре с изключени на един дребен спор със също така дребен италианец

# 248
Милих пълно е с румънци.По принцип не си правя заключение за нацията по няколко човека ,който познавам ,но този път наистина прокарвам две три псувни за чялата мамагалска нация.На летището в Наполи ,пътуващите се бяха наредили на опашка и от време на време пристигаше по някой румънец и се "нареждаше" най отпред.По едно време един итал. се изнерви отиде и ги хвана за раменете,позавъртя ги и ги изпрати отзад на опашката,а тези като взеха да викат нещо на румънск.....ужас.Определено ми станаха отвратителни

# 249
сицилиански простаци, ... , животни груби и тъпи, ... как ги мразя ... тъпа раса меридионали гадни и груби ... гърлищата си ... не ги е срам.
Добре, де. Ти, с този език, за много изискана ли мислиш, че минаваш?

# 250
  • Italia, Palermo
da Пикколина, явно си виждала само лъскавата Италия, Де да знеш тук каква сган е и ти ще потрепериш

# 251
Добър ден ,
Добре дошла на Овчева, историята с биологичните й кокошки много ме разсмя!

Аз си направих нова прическа. Според мен стила е "Викториа Бекъм", т.е отпред дълго, отзад късо.
Аз не исках много така, но фризьорката имаше свое мнение и казах " айде, от мен да мине".
Добрата новина е, че на 'дългото', мога да му слагам фибичка , та не ми влиза в очите, като съм у дома.
Също така докато се усетя ми направиха и веждите с кола маска ( за 1в път в живота ми).

Миликс, успокой топката драга, Коледа е. Виж кво сладко бебе имаш, не се нервирай за глупости и странни хора.

За италианските ученици не се учудвам, но пък се учудвам как в "Милионарио" почти всяка вечер някой стига до последните 3 въпроса само с мислене и логика. Жалко , че свърши.

Купила съм едно пешолино да обядваме, утре свършва диетата в общи линии за 2 седмици сме минус 7.

# 252
Каква диета прави, Лени? Страшно много са 7 кг за 2 седмици!

Аз не мога да измисля прическа на моята чуплива коса  Rolling Eyes

# 253

А тук онзи ден ми звъняха, била суората за бенедиционе  Rolling Eyes Та, кажете минават ли да правят такова наистина, тъй като аз не й отворих, напатила си от всякакви звънящи и искащи какво ли не особи? ...

Минава свещеника. Свекърва ми го приемаше у тях, купуваше и някакви книжки междувременно от него, у нас Дамиано не иска, защото щял да му намокри стените  Rolling Eyes Аз искам, но пък той на мен не ми звъни, защото знае, че не съм католичка.

Диета правихме 14 дни, Соня. Не е тежка, ако оживееш първите 1-2 дни. Прилича много на "Японското чудо", но без толкова много яйца. От японската страшно много се отслабва, но можеш спокойно да си запишеш ред за чернодробна трансплантация след толкова яйца. Тази е по-балансирана.  Като се върна от СФ ще я направим още веднъж и после аз минавам на Дюкан, а мъжа ми спира. Имам си някаква моя цел и ще си я преследвам, дано този път не се проваля.

Моята коса е чуплива също, освен рошава прическа нищо друго не ми отива за всеки ден. В момента ме е изправила не защото аз исках, а за да трупне още 10ина еуро на сметката. Дори не ме попита дали искам. След като ме изправи със сешоар мина и с пиастра уж мъничко... Дано да изкара 1-2 дни.

# 254
Съвсем забравих да ви благодаря за бен торнатата HugЯвно днес ми е приемен ден,от тази сутрин гости,малко почивка и сега отново чакам да минела една позната.Абе работа имам бе хоооорааааа.Хм Лени тези 7 кг за две седмици newsm78 newsm78 дано да си ги смъкнала здравословно.Сега като се замисля може би косата ти е тежала 3 кг,така че нормално си смъкнала.Като записахме за коси се сетих за Кала,на която се изкефих ,че е докарала къдриците.
Такаааа до преди два дена по това време ядях тортички и се заливахме от смях с вг. приятелките,а сега ще яхвам метлата(по повод биологичното се питам дали метлата е биологична прахосмукачка Thinking),но да не му мисля много,ами да попитам някои итал. студент,най вероятно ще ми даде научно обоснован отговор

Общи условия

Активация на акаунт