Passione natalizia - Италия 74

• 21 255
  • 282
  •   1
Отговори
# 255
Ех,изпревариме Овчева...тъкмо щях да обясня за къдриците  Mr. Green Слагайте обилно гел,защото аз го спестих последния път от недоимък и не стана!

Сонитке, аз забравих да ти кажа за спането  Crazy И мишлето не спеше особено докъм първата годинка...от недоизморяване ли знам ли  newsm78 като започвна да движи се пооправи,но сега вече е от порастването и май трябва да свиквам;)

Вчера било Игнажден;)Хубав ден имах,надявам се и вие;)

Миликс,не идват при нас за Коледа ...поне досега не!

Лени,и аз след празниците започвам!Няма шикики микики  Joy

Наоколо съм Wink

ПП Днес има купон в Лудотеката и Дядо Коледа  Crazy

# 256
Аллиа,весел рожден ден на баща ти Hug
Аз пък/по повод празниците/онзи ден отказах категори4но на моя мъж да се празнува Н.Г. в едни негови приятели.Миналата година бяхме там и изкарах гадно,меко казано.Запо4ват много неприятни да ми стават тази групи4ка,все някоя изцепка с тях,и на самия празник,и после през годината.....А и единия работи с Фабио,и там не винаги е коректен....Само за пример,всеки път като се видим/все по_рядко за мое щастие Wink/ гледат колко прили4ала Киара на Фабио Twisted Evil #2gunfireИ страшно ме дразнят с това.Та казах,4е аз отивам да си карам празника със свеки,който иска идва с мене PeaceСигурно съм единствената снаха дето се натиска за свекито,ама това е положението,ще ми е по-спокойно и весело определено,вместо да гледам надути физиономии./Мисля,4е мъжо си отдъхна след така взетото решение,никак не му се ходеше и на него Wink Peace/Едва ли ще се разминем без някоя ве4ер там оба4е Sad
При нас също около Великден минава свещенник,хи4 не ме и пита каква съм Rolling Eyes
Ов4ева,добре дошла  bouquet,да са ти вкусни кокошките,с кеф да си ги хапваш  chefМамалигарите,определено по4ват да дразнят Европата....май....за Италията да не говорим...
Тук долу на площада,голямо 4удо е настанало #CrazyНе стига ,4е напълниха с банкарелле/ама това е редовно покрай Коледа/,ами сега е пълно и с военни и полицаи,щото видите ли в 17.30 щял да ни посещава Берлускони bowuuАбе защо не си ходи на сардинската вила,ами седнал да бърка живота на скромното ни квартал4е #Cussing outОбадих се на моя мъж да го предупредя да се връща навреме,ина4е паркинг "Йок"Та ако дове4ера има кадри,да знаете ,4е това е площада пред нашия блок LaughingТука,в нашата църква беше и погребението на Пиер Джорджо Уелби,ако си спомняте.И на 100 метра от нас живее и едната от Симоните,които бяха отвле4ени в Ирак....абе периоди4но ни блокират нас и това е Rolling Eyes

# 257
  • Italia, Palermo
Не знам какво ми става днес, егати треперенето, а и поре цикъл не съм, не мога се удържа, все нещо ми пили нервите.
Лени, честито за прическата най-вече за килата, как стават тия работи, аз и при емилова на глад 10 дни -4 кг и това бе след това още 10 + толкова захранване общо 10. Миналото лято преди да забременея свалих 6 кила за две седмици само на диня!
Лени, чувала съм за оформяне на вежди с коламаска, боли ли и доволна ли остана? Как регулират формата или само косъмчетата под очертанията махат?

# 258
Момичета,аз да попитам нещичко;Пиете ли някакви витамини или подхранващи?
Искам да започна да пия нещо например Мултивитамин една опаковка на всеки 3-4 месца например!какво мислите?

Отивам да опкаовам подаръците на детето...ужасна съм...уж седнах да пиша карти4ки...накрая пратих смси  Embarassed и даже и подаръците не опаковах  Whistling

Нямаме уж  Mr. Green

Весели Празници На Всички  Heart Eyes

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 16:24 от Kaлa

# 259
Lennie, аз Дюкан правих преди да забременея и съм много доволна! Само дето месото напоследък хич не ми се нрави. Но с моето кърмене диетите ги отлагам за друго време.

Калче, на мен ми останаха 2 подаръка за опаковане. Ама тази година съм много добра- хартия специална, настри, билети за аугури, разни лепенки, красоти, абеее коледна фантазия  Mr. Green Гледам, че и за мен и мъжо има подарък - от Сами! Чудя се с какво ли ни е изненадало детето  Mr. Green
Аз пия Мултичентрум, но са на свършване и също се чудех какво да си взема, а и за косата, докато не съм оплешивяла съвсем /алтро ке къдрици алла Ов4ева  Mr. Green/

Италина, много новинарско при вас  Wink

Някой, май че беше Деси, беше дала един сайт, от който ти пращат омаджи. Е, вчера получих една кутия от Хипп  Grinning Но тук, поради чисто мафиозна италианска политика и в това отношение, не ги забелязвам, за разлика от препълнените с Мелин и Плазмон щандове.

Миликс, споко бе жена! Шашна хората  Mr. Green  Аз пък още нямам цикъл, ехехехе  Sunglasses

# 260
Миликс, не боли изобщо, т.е като дръпне лентата нямаш много време да мислиш боли или не.
Оформя ги по линията на веждата, т.е това, което е извън.
Ти като си имаш една линия, която си поддържаш ( аз с пинсцета досега) ясно се виждат излишните косъмчета - става страшно бързо, а и в тези салони светлината е по-добра и вижда и маха всичко излишно.

За диетата - винаги много бързо свалям аз първите килограми, после се задържат на едно положение дълго време.
Но аз имам много кг да свалям и няма как. При Емилова за месец бях свалила 18 кг. ( 20 дни глад и 10 захранване).
Но да ти кажа, същия ефект може да се постигне и с проста диета без да получаваш отвращение от плодове ( както аз). Но дисциплина трябва - не поглеждам 99,9% от продуктите в супера. 
Като се върнем от Бг ще хапнем панеттоне и това е, от 1 януари пак.

Кала, аз пия Витарал , от БГ си го купувам и пия през пролетта.

Италина, не се ядосвай, предимството да си възрастен е, че можеш да си избираш средата.
Съпругът ми имаше едни приятели... много неприятни стари ергени. Сам се оттегли от компанията им, те понякога го викат да играят плей стейшън. Единият е ненормален, има 2 теми - новите игри на плейстейшън и Бразилия ( разбирай жените в Бразилия). Има самочувствието на много голям пич, но здраво го тресат комплексите.
Аз не знам как да му кажа деликатно на този човек, че ако си почисти зъбния камък може да има по-голям успех сред не-платените жени.

Последна редакция: пт, 21 дек 2007, 16:57 от Lennie

# 261
Ал честито на баща ти,да е жив и здрав.
Кала,аз от три години пия супрадин.Всеки ден.Спирам го само през лятото (юли месец).
Ит и аз съм от тези които ще празнуват Коледа със свекито и още 10-20-30 роднини.Досега само една Нова година сме оставали в Италия,но за нея предпочитам да не си спомням.Тази ще е втората и дал Господ да я запомня по весела.По повод плюскането ,тук има обичай да се прави минестроне.Значи са 7 треви(не за пушене),които трябва да се сварят всичките по отделно тъй като имали различно време на котура.Добре ама то трябвало да се измият и поотделно.Значи на първата ми задомена Коледа трябваше да помагам на свекито,която в един момент ме заряза със 7 половинести кофи,пълни с тези кални треви.След двучасово миене все още бях на половината на първата кофа и съвсем дисперата пред гледката на останалите.Мислих,мислих и накрая изчистих много добре ваната ,па набутах тези растителности и работата тръгна.Свекито се върна когато приключвах с предпоследната кофа е буквално се хвана за главата.после вика да не казваме на никого за този метод "поко ортодосо".И така 5 год не ме повика да и помагам,но миналата година ми вика"Ела да ми помогнеш в измиването на минестрата.Ако не ме намериш в къщи ,да знаеш,че съм при сестра ми,ама ти не се притеснявай,Лидия(момето дето и чисти)е изчистила идеално ваната.

# 262
  • Italia, Palermo
Ленка, мерси!
И аз се убедих, че с диета става ( но оклепвам и вървя със стъпката на танго-2 напред, една назад) и не се страда както само на плод, аз пробвах пак, но взех да се олиулявам нещо и свят ми се зави.
КАла, аз не знам какво ме прихваща, но зиме ям тонове цитрусови плодове, готвя зелки, варя тикви и никакви витамини допълнително не вземам, но докато бях бреми известно време след това пих мултичентрум за мами и както бях споменала навремето нямах проблеми ни с косата, ни с ноктите, ако трябва да говорим и за това.

# 263
Миликс, при нас свещеникът мина след Великден. Аз бях много против, но трябваше да се съобразя (не че не си казах шумно мнението), още повече, че бях сама, т.е. можех и да не му отворя. Той знае, че не съм католичка (нали държеше да подчертае, че ако се женим със смесен ритуал, децата задължително трябва да са католици  Rolling Eyes). Поспретваме си понякога (когато се засечем, не че аз ходя да го търся) квази-интелектуални разговори с енго. Много държи да ми припомня, че е учил руски език. И винаги повтаря на давиде "твоята бъдеща жена"  Mr. Green, нали нямаме църковен брак.
За мен е ужасно лицемерна тази работа с бенедиционето на къщите, но се съобразявам.
За диети не знам, добре звучи това на Лени, но никога не съм пазила. В болницата свалих всичко, а и мисля, бях пълна и с много течности, нали краката ми бяха ужасно подути. Сега ям на поразия, много сладкиши, малко месо, нали се бях затъжила за нашите си неща тук. Дори съм малко по-слаба, откакто забременях. Мен кърменето пък много ме изтощаваше в началото и затова съвсем не се ограничавах.
Моята коса винаги е била ужасно права (освен като бебе). В детската градина завиждах на другите момиченца с чупливи коси  Mr. Green
Веждите никога не съм ги скубала  Crazy
От началото на бременността пия Мултичентрум.

Кала, Весели и на теб  Peace

# 264
  • Italia, Palermo
Тсугуми, не е вярно това за кръщенето, ние беба я кръстихме в православна църква тук. те вербуват така, навремето тоя на тарантинския ми квартал ме вербуваше да се конвертирам, ама аз му казах две-три думи и той не можа да ми отговори, един вид, че бог е един и сме все христиани и че нямам намерение да си променям с нищо. А двете българки оттук се ожениха в Св. Неделя след гражданските си бракове. Ние нямаме намерение да се венчаваме в църква.

# 265
Ехо, ето ме и мен! Приключихме почти с почистването и подреждането предколедно. Сглобихме си и новия шкаф в кухнята, една кассетиера, и съм много доволна, сума ти неща побра, доста по-подредено е сега и по-достъпно.
Овчева, и не се обаждаш, че си си дошла значи! Да не те е страх да не ти изядем кокошките? Joy Както ти е тръгнало с гости, да взема да се самопоканя утре на биологична вечеря?  Laughing
При нас бенедиционите ги обявяват предварително, така че ние не сме си в къщи по това време  Laughing. Така не се разправяме излишно.
Аз витамини не пия - на идеята съм, че ако човек яде нормално, плодове и зеленчуци, няма нужда. И ефект от тях няма.  Мое си мнение, не ме бийте!
Утре ще купувам подаръци. Не обичам в последния момент, но нямаше начин, никакво време нямах до сега. Така че - дано утре е хубаво времето за обикаляне.

# 266
  • Italia, Palermo
ооо пупа ностра, как си? Ние не сме чистили още за днес, всеки ден миа под с това лазещо бебе, решихме да я увием във суифер и да лъска пода хихихихи не я оставях да лази ама няма оправия, да опознава света почвайки от дома! Взех да се втелявам по-малко с тия стерилизации и прочие, ние и стерилизатора за шишета и биби ще архивираме, че не пие млеко и и го правя на нкаши, ммного и харесва ХАРД- храната, няма веки сучене Joy

# 267
И аз споделям мнението на Деси-Наполи за витамините.Никъде не е доказано,4е синтети4ните витамини имат някакъв ефект Peace/Като бременна пиех 4ат пат,но не ми е било съществена зада4а.
Нашият поп тук/поне този който минава/е 4ерен WinkМоже и в църквата други да има,но не знам,не сме я посещавали Rolling Eyes/освен да я разгледам/Никак не ми е набожна фамилията.С попа,пове4е от дежурните поздравления не сме си разменяли,а кой ще мине да благослови къщата не ми е толкова важно,Господ е един.Киара още не сме я кръщавали,по-натам ако ни дойде муза,ще го напрявим,може и в БГ.А може и като порасне,сама да си реши.Не ни е цел за момента.Май и Деска-комшийката и те са на този принцип Peace

# 268
  • Italia, Palermo
италинка, тук мъжо даржа заради майка си на това и аз исках тя да си реши като голяма....
по принцип не мога въобще без зеленчуци и плодове ни без варива Беба дано на мен да се е метнала

# 269
Момичета, искам да попитам нещо спешно.
Мъжът ми нали може да пътува с карта д'идентита само!?

Общи условия

Активация на акаунт