Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Кога е препоръчително да се направи преглед за фетална морфология?
Какво е мнението за приемането на Деган по време на бременност?
Какво е значението на резус фактора по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Кога е препоръчително да се направи преглед за фетална морфология?
-
Какво е мнението за приемането на Деган по време на бременност?
Мненията относно приемането на Деган по време на бременност са различни. Някои лекари го предписват, но има и различни гледни точки относно рисковете и ползите. Някои жени го приемат при тежки случаи, когато са обезводнени и не могат да приемат нищо друго. Важно е да се консултирате с лекар, който да оцени риска и ползата от приемането му по време на бременност.
-
Какво е значението на резус фактора по време на бременност?
Резус факторът играе решаваща роля по време на бременност. Ако майката е Rh(-) и бащата е Rh(+), може да възникнат проблеми. В такива случаи майката може да развие антитела, които атакуват червените кръвни клетки на бебето. Следователно е важно да се наблюдава резус факторът и да се предприемат необходимите мерки, включително приемането на инжекции за предотвратяване на проблеми при последваща бременност.
-
Какви са мненията за приемането на No-shpa по време на бременност?
-
Какво е мнението за приемането на натриев цитрат по време на бременност?
Срещата е от 11.30ч. последно 

. Живот и здраве ще изчакаме да се роди и другото бебче, да поотслабна, пък ще видим. 
. Не се притеснявай от АБ, със сигурност доки се е съобразил и ти е изписал безвреден за бебчето
.
Аз почвам да се комплексирам че моето коремче не е мръднало .Не е честно и аз искам голямо коремче , а моето се уголемява само ако не ходя няколко дни до тоалетна .
коремчето ми е доста подуто. Преди да забременея бях 50кг и 172 висока , нямах никакъв корем и носех само прилепнали и тесни панталони и дънки. Сега съм вече 53-54кг и всичките килограми ми се лепнаха на корема и дупето...вече тесните панталони трудно ги закопчавам, а някой въобще не успявам
А това за гълъбите е вярно, някаква болест носят със себе си, която е опасна за бременните, та не ги хранете
имам същото адско главоболие. Пий повече течности. Моята лекарка каза, че няма проблем да се пие по едно кафе или чаша кола на ден. Лично на мен ми помага много една голяма цитронада - изтискваш един гилям лимон, една лъжица мед, малко фазирана вода и минерална . Страшно ме освежва, ако обичаш лимони опитай.
. Ако имаш идеи за спасяване от това състояние, моля да споделиш.
) и с първата ми бременност във втория месец изглеждах като в пети
. Знам, че по принцип умерено натоварване с този уред не е вредно за бременни, но ми е интересно вие какво мислите