Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 044
  • 727
  •   1
Отговори
# 105
Една изцепка от вчера.
Мъжът ми стои , гледа ме и казва. Ти пак го объркваш това дете! Аз го питам защо, а той : " Даваш му пюрета с различен вкус! То така се обърква детето! Трябва поне шест месеца да му даваш едни вид за да свикне горкото! А и тези зеленчуковите дето ще му ги включваш.... Защо му е на детето да яде зеленчуци? Нали в АМ има достатъчно витамини?" .
Той компетентен човекът!

# 106
  • пяната на дните
Една изцепка от вчера.
Мъжът ми стои , гледа ме и казва. Ти пак го объркваш това дете! Аз го питам защо, а той : " Даваш му пюрета с различен вкус! То така се обърква детето! Трябва поне шест месеца да му даваш едни вид за да свикне горкото! А и тези зеленчуковите дето ще му ги включваш.... Защо му е на детето да яде зеленчуци? Нали в АМ има достатъчно витамини?" .
Той компетентен човекът!
Даже е доста близо до съвременните тенденции за захранване на бебета вашият татко  Joy

# 107
Страхотна е тая темичка  hahaha

Не успях да я изчета, дано не се повторят смешките ми с някой друг  Blush

Ще извеждаме за първи път госпожицата ни след раждането. Мъжо обаче загрижен казва "Ааа, как така ще я извеждаш, тя няма имунитет щото не са й били нито една ваксина още"  Mr. Green

Другия му лаф е следния - аз му казвам един ден "Виж малката как силно реве. Какво малко човече, а какъв глас вади". Той компетентно ми отговаря " Ами да, бебетата плачат силно за да ги чуват майките на нивата"  Joy  Joy

Сетих се за още един лаф. Казвам на мъжо " От утре въвеждам режим на Карина - на  3ч. хранене, после спане, разходка и .т.н". Той казва " Абе то така ли се въвежда режим. Трябва по-бавно - днеска 5мин, утре 10 и така"  hahaha

Има и други лафове, но сега не се сещам  Mr. Green

# 108
След една от първите разходки с баткото,татито реши да ми помогне с прибирането на количката/държим я в сутерена/...аз спокойна тръгвам по стълбите нагоре с чантата и чакам да ми достави бебето...обаче се забавиха и по едно време отварям вратата-качва се татито и се хили/ама гузно/.....прибрал нашия количката,заключил стаята и тръгнал нагоре и чак на площадката се сетил,че бебо е останал  в портбебето.......
Е това не е нищо Simple Smile Бившия ми шеф, супер разсеян /ирландец/ най-редовно си забравяше децата в супермаркета, точно срещу офиса и сградата в която той живее. Имаше 2 момиченца - като кукли - където ги сложиш там седят... Дори и в супермаркета - той ги оставя където се оставя багажа и след като напазарува си тръгва като пич. Първия път се сети че ги е забравил след 1 час, когато жена му го попита къде са децата. След това в магазино го научиха и започнаха да му ги водат след около 30 минути, а той  пъхаше на момчето по една банкнота от 20 лв за благодарност. Последния път като му казахме че май пак е забравил децата, той каза - "А, те ще ми ги доведат" ...

това е върхът hahaha smile3501 rotfImbo

# 109
  • София
Моя мъж в родилното: Щерката ме позна, видя ме и ревна!

Като прочетох за бившия шеф ирландец се сетих за един колега на мама, онколог. Голям зевзек и купонджия, много хубаво пееше (когато беше на смяна целото отделение  го слушаше), мноооого разсеян. За да си представите к'в образ е накратко ще ви разкажа една случка. Чакала мама автобус на кино Изток. Спирката фраш от народ. Както си кибичи чува някой да крещи с пълно гърло името й. Тя плахо започва да се оглежда. И вижда въпросният доктор покачен на оградата на сладкарницата до киното да крещи, подскача и размахва ръце.

Та...Ражда му се синче - Иванчо. Един ден жена му казала да разходи малкия с количката. Разходил го... до близкия ресторант където видял позната компания. Прибрал се по никое време.
По негови думи:
- Прибирам се аз нахилен кат ряпа. Жената застанала на буква Ф и гневно съска
- Къде е детето???
- Ми не знам...
И се изнесох на прибежки до ресторанта. А Иванчо си спи сладко-сладко в количката...

# 110
Записвам се да чета утре, а сега на прима виста се сещам, още докато бях бременна с първото и говорим с други колежки по корем какви бодита ще купуваме за малките и бащата изцепва - "Абе какви бодита, бре, няма да я правиш пердашка още от малка!"  Joy Какво ли еротично боди е изплувало в мислите му не ми е ясно. Има и още безброй, но вече утре.

# 111
Аз се сещам за две изцепки на нашия Тати.Едната:
Той е в отпуск няколко дни и се грижи изключително само той за детето,мен са ме оставили да си спя до късно и да почивам! По това време малкия вкъщи ходи обут с памучни чорапки под едни ританки,които са ленени ,машинно плетени и ми се струва,че не са приятни да ги обувам на босо краче,отгоре кожени обувки на КК,с твърда подметка!Малкия,вече успява да си събува обувките сам и си дърпа отпред за пръстите да сваля ританките! ....И така,през тези няколко дни,аз,доста често чувам Татито да казва,че на малкия обувките вече му били умалели и трябвало да купим нови,и в интерес на истината и на мен ми се стори,че са му поизпънати обувките,докато на 4-5 ден,след поредното събуване,го взимам аз ,да го обуя  #Crazy Embarassed и установявам,че чокапите са на ТОПКА, Sickотпред в ританките ,Та татко му,всеки път просто му е обувал обувките ,без да забележи,че чорапите са изхлузени и на топка отпред на пръстите #Cussing out,е ,как да му стават обувките на детето!После така ни беше жал и на двамата,пък на мен и гузно,че ги оставих сами да се "гледат"

# 112
и аз се включвам  Mr. Green
Когато правех теста за бременност и го занасям на мъжът ми да се радва, той само погледна и каза -ееееееееййййййй  Grinning две розови чертички, със сигурност ще е момиче  Joy Joy Joy и позна  hahaha Joy
Има нещо такова,с дъщеря ми теста показа розови чертички.Втория тест-сини и доктора казва,че ще е момче.Явно вече така ги правят тестовете,освен,че ще има бебе ти показват и какво ще е  Joy

# 113
 Joy Joy :35:m Страхотна тема...много ме развесели.

# 114
То нащо не е изцепка (такива няма засега), ама е лаф. Аз още се смея Simple Smile

Малкия е на няколко дни, кърмех го сигурно по 12-14 пъти на денонощие. През нощта (поредната, в която небяхме спали), малкия започва да църка (то не плач, ами зплаха, че ако не реагираме ще ревне), при което мъжът ми спейки заема поза люлка с ръцете, нацупва устнички и казва "Мило, агънцето..."

Друг път - заспива на дивана, аз гледам филм, малкия спи. При което мъжът ми отваря очи, обръща се срещу мене и казва "Мило, няма да имаме проблем с извлеченията". Викам кои извлечения? Той - ами тия дето ходим там да даваме мляко за кърмачетата  Joy Joy Joy

# 115
    БрЕмЕННА СЪм 5 мЕС. И бЕбчО ВЕчЕ ПОмрЪДВА. ОТИВИм ПрИ НАШИЯ ТАТКО И рАДОСТНО  СлАГАм рЪКАТА мУ НА КОрЕмА СИ. А ТОЙ УчУДЕНО ВЪЗКлИКВА : " АбЕ ТО ШАВА КАТО ЖИВО ! " Laughing

# 116
Много готина темичка, направо се заливам от смях и сълзи, а малката спи и тичам в 00 да се насмея и пак се връщам.
При нас честно казано не се сещам за изцепки освен една, която не ми беше смешна тогава, но сегааа...
Иванна вече е проходила и нашия татко както винаги е на компа и нещо си прави. Сипал си водка с кола... По едно време отива до стаята отваря вратата и влиза, Иванна тича след него да види какво става... Той взима каквото му е трябвало и тръгва да излиза, хваща Иванна за ръка и минава през вратата при което блъска Иванна в другата затворената врата(на спалнята вратата е двойна и едната винаги е затворена)... детето се хваща за челото и почва да мрънка, а татито хич и не се усети какво е станало докато не му се развиках... ама водка с кола и внимателен татко- велика комбинация Simple Smile

# 117
Прясна изцепка на един татко - на моя приятелка мъжът й.  Grinning
Синът им ще има рожден ден след 2 дни и ще го празнуват в детски клуб.
Приятелката ми решила да покани там и бабите на детето.
Преди това обаче някой подарил на Боянчо /така се казва рожденика/ детска кола, от тези големите, дето ги карат момченцата и тя казала да не я носят в клубчето, за да не се скара Боян с братовчед си за колата.
За рождения ден от клубчето направили и покани, в които пишело "Носете си добро настроение и пантофи".
Та обажда се таткото на майка си, за да я покани на рожден ден на внучето и й казал "Няма да носиш подаръци, носи си пантофи!Joy А тя - шокирана: "Ама как така пантофи, защо?!", а той: "Абе така се прави сега по тези клубове, ти нищо не разбираш, слушай ме какво ти казвам! И да не носиш подарък, че ще се карат децата  Crossing Arms" - не разбрал, горкия за кого са пантофите и решил, че всички подаръци са забранени...  Mr. Green

# 118
  • Плевен
Малката имаше секретчета на оченцето и аз съм изцедила малко кърма за да и капнем в оченцето,а нали знаете кърмата как се утаява леко.И пращам татито да я донесе да капнем на малката,той се връща с шишето и вика на малката "Аааа тати тази кърма е менте виж я каква е прозрачна,бързо мама да изцеди нова и хубава"  Laughing Все едно не идва тази кърма от едно и също място.Абе мъже какво да ги правиш.

# 119
Записвам се, ч е да следя темата, а тя е страхотна  Joy

Общи условия

Активация на акаунт