Изцепки на мъжете, относно децата...

• 104 045
  • 727
  •   1
Отговори
# 120
страхотна теми4ка из4етох я на един дъх  bouquet

# 121
Sorry,niamam kiriliza na kompa, no imam kakvo da dobavia: na niakolko dni e bebka, pla4e. Mujut mi: Za6to pla4e? Az: Za6toto e gladna. A toi u4uden: I da pla4e za6toto e gladna li ???  Shocked
 A predi niakolko dni mu ia ostaviam za pruv put da ia gleda i otivam na zubolekar. Vru6tam se i go gledam otvun opunali niakakvi stulbi i ukrasiavat za Koleda ku6tata. :crazyeyes:Vikam:Za6to ne si pri deteto be idiot ? #2gunfire, a toi uhilen: Spokoino be,jena. Biagam gore i kakvo vijdam: malkata se hili na edin nepoznat batko (  edin ot maistorite-mujut mi go komandiroval gore) Whistling

# 122
нашият тати при третото раждане успя да заспи на столчетата пред кабинета докато ме приемаха. иначе любимата му фраза е "детето е голо,ще го простудиш". 

# 123
скоро се случи-приготвяме бебката за баня.съблекли сме я,разлепили сме памперса,аз приготвям дрешките за обличане,а нашият тати гледа бебката да не тупне от леглото.по едно време се обръщам и ужасена виждам детето да си хапе пълния памперс там,където са лепенките Sickказвам на мъжа ми да и обърне внимание,а той ме успокоява,че на лепенките нямало пишкано все пак Laughing

# 124
    БрЕмЕННА СЪм 5 мЕС. И бЕбчО ВЕчЕ ПОмрЪДВА. ОТИВИм ПрИ НАШИЯ ТАТКО И рАДОСТНО  СлАГАм рЪКАТА мУ НА КОрЕмА СИ. А ТОЙ УчУДЕНО ВЪЗКлИКВА : " АбЕ ТО ШАВА КАТО ЖИВО ! " Laughing
да не повярваш чак Joy

# 125
Когато бебката ни за първи път си събра очите при носа, много се изплаших. Звъня на баща й и му казвам: "Мая си криви очите, гледа си носа!" А той "Ами отрежи го де" - с най-спокойния си и категоричен тон. Засмях се и ми поолекна. После ми обясни, че бил чел: това е нормално до шестия месец.  Grinning

# 126
Темичката е страхотна.И нашият тати има изцепки но сега се сещам за е дна от преди няколко дни.Приготвям аз банята да я къпем и мъжът ми съблича малката и понеже му се видяло много сложно да и свали блузката през главата и я измъкнал през дупето и през краката.

# 127
Супер е тази темичка Peace
Колко ли изцепки и ще имаме и ние,когато бебчо се появи newsm78

# 128
  • София
А бe мацки вие ме разбихте от смях! Аз нещо съм зациклила и не мога да се сетя за други издънки, а съм  сигурна че има....  Laughing! Да продължават мъжете в същия дух, за да има на какво да им се смеем  Rolling Eyes! Весели празници на всички и мноооого смях в нашата темичка.   bouquet

# 129
Записвам се да следя!
Темата е страхотна Hug

# 130
Нашия тати веднъж го накарах да и смени памперса (а аз гледам отстрани)
падна голям newsm62 сложи и памперса предното отзад и незнам
как ,но дори и залепи лепките  Joyпри вториа опит пак да и смени
памперса еми пак по същия начин

# 131
Като каза изписване и се сетих: пое дъщеря си със слънчеви очила (доказателство) Сръгах го да ги махне, но акушерката не искаше да повтаряме кадъра. Тамън заставаме за следващата снимка и той посяга да си ги сложи на главата, най-удобно му било! Crossing Arms
тази акушерка беше много мила Laughing

# 132
Темичката е страхотна.И нашият тати има изцепки но сега се сещам за е дна от преди няколко дни.Приготвям аз банята да я къпем и мъжът ми съблича малката и понеже му се видяло много сложно да и свали блузката през главата и я измъкнал през дупето и през краката.
Joy Joy Joy ако реша да съблека детето по този начин, защото другият е "сложен", със сигурност мноооооого ще се поизпотя.

# 133
  • някъде там
записче

# 134
Запис и от мен . Страхотни сте , ама ще вземете да ми докарате някои контракции по никое време smile3532 . Като се сетя и аз за някоя изцепка , ще се включа . Весели празници на всички !!! santa2

Общи условия

Активация на акаунт