Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 982
  • 727
  •   1
Отговори
# 90
бе имаме и ние много изцепки,ама последната беша като ги оставих за няколко минути с беба-тя му кацнала на рамото,ама на нашия му се допушило и отишли в кухнята с беба(нали заради бебето не може да пуши в спалнята Twisted Evilредовно издебваше преди да го прави и тоя номер),отива аз да ги видя иииии #Crazy нашия държи цигара в едната ръка,в другата беба кацнала на рамото му Shocked и ми обяснява как бил отворил вратата на терасата да се проветрявало Shocked Joy

# 91
Записвам се и аз да следя, страхотна темичка!!!  Hug
В момента немога да се сетя за някоя по-интересна изцепка на мъжа ми, но със сигурност ще се запиша по-късно  Peace

# 92
И една моя изцепка:
Една вечер решаваме да излезем с приятелки по женски.Оставям таткото бавач.Малкия ми син беше на 8мес.,а големия на почти 3год.
 Връщам се почти сутринта добре почерпена:roll:,в къщи всичко спокойно,всички спят.Лягам си и аз .На сутринта звъни здраво една комшийка ,отварям врата в някакво ужасно махмурлийско състояние и тя вика:
 -Извинявам се ,но много се притеснихме,цяла нощ се скъса да реве бебето.Да не е нещо болно?Да помогнем с нещо?
 А аз още неадикватна от алкохола и недоспиването и казвам:
-ААА, тъй ли?
 Тя се опули Shocked:-ама не го ли чухте?И възмутено се тръгна.
 Направо умрях от срам.
 А моя мил си легнал в хола и нищо не чул.

# 93
Аз си спомням когато се роди племенникът ми отиваме с брат ми  болницата да видим бебето за първи път и като го показа акушерката брат ми седя няколко секунди безмълвен и като изтърси "абе ама тва прилича на човек"  Joy Joy Joy е това му бяха първите думи относно сина му. А докато снаха ми беше бременна брат ми викаше на бебето тамагочи. Галеше и корема и питаше какво прави тамагочито Mr. Green

# 94
След една от първите разходки с баткото,татито реши да ми помогне с прибирането на количката/държим я в сутерена/...аз спокойна тръгвам по стълбите нагоре с чантата и чакам да ми достави бебето...обаче се забавиха и по едно време отварям вратата-качва се татито и се хили/ама гузно/.....прибрал нашия количката,заключил стаята и тръгнал нагоре и чак на площадката се сетил,че бебо е останал  в портбебето.......
Като се роди малкия имаше един кратък период в който и двамата бяха с памперси-е,тогава татито редовно им ги разменяше/представете си две и половина годишен с пампа за новородено и обратното/...сега  им разменя чорапите......
Иначе издънки много....ама тези засега се сетих

# 95
хаха падам си от смях тук в работата:))))))) Joy Joy Joy Да ви кажа моя мъж няма мн изцепки щом не се сещам втори ден за нищо:)Той е страхотен баща!Нямам думи!Обаче аз имам мн изцепки Embarassed 
Сетих се нешо хаха Мин година ходих по спешност при един стоматолог и щом отворих уста и той ахна:"Яяяя вие сте с анатомично един зъб по-малко"Онемях! #Crazy На 25години да го разбереш това???Нито съм си броила зъбите, нито някои от десетината заболекари, които съм имала за 25 години, ми го е казал това нещо. Ииии търся аз детски стоматолог един ден и попадам на доц.Маркова..тук от сайта разбрах за нея от суперлативите. Водим 3-годишния ни син и таткото разправя"Жената каза, че 20 зъба трябва да има!?"Доц. гледа пита за годините и констатира:"Анатомично 1 зъб по-малко"Simple SmileА мъж ми констатира:"Успокоих се!Значи е от теб!Ти си майката!" #2gunfire  #Cussing out #Crazy  newsm78

# 96
Joy Joy Joy....голям смях!
И при нас какви ли не истории,но в момента се сещам за следното:
Владо се роди с доста голяма коса,и когато беше вече на около 10-на дни баща му със най-сериозен тон съобщи:
-Записах час за фризьор на детето,че в тия жеги вратлето му е все мокро!
Останах... Shocked Shocked Shocked...а после паднах от смях,докато той се опитваше да ми обясни как аз си хващам косата и ми е прохладно на врата,той се подстригва късо и също му е добре,а детето се мъчи с тая голяма коса.
Скоро след това на бебко започна да му пада бебешката коса и изцепката този път беше:
-Жена ми,ти къде гледаш бе?Детето трябва да се заведе на лекар - започва да оплешивява!

# 97
  • София
След една от първите разходки с баткото,татито реши да ми помогне с прибирането на количката/държим я в сутерена/...аз спокойна тръгвам по стълбите нагоре с чантата и чакам да ми достави бебето...обаче се забавиха и по едно време отварям вратата-качва се татито и се хили/ама гузно/.....прибрал нашия количката,заключил стаята и тръгнал нагоре и чак на площадката се сетил,че бебо е останал  в портбебето.......
Е това не е нищо Simple Smile Бившия ми шеф, супер разсеян /ирландец/ най-редовно си забравяше децата в супермаркета, точно срещу офиса и сградата в която той живее. Имаше 2 момиченца - като кукли - където ги сложиш там седят... Дори и в супермаркета - той ги оставя където се оставя багажа и след като напазарува си тръгва като пич. Първия път се сети че ги е забравил след 1 час, когато жена му го попита къде са децата. След това в магазино го научиха и започнаха да му ги водат след около 30 минути, а той  пъхаше на момчето по една банкнота от 20 лв за благодарност. Последния път като му казахме че май пак е забравил децата, той каза - "А, те ще ми ги доведат" ...

# 98
  • London
Joy Joy Joy....голям смях!
И при нас какви ли не истории,но в момента се сещам за следното:
Владо се роди с доста голяма коса,и когато беше вече на около 10-на дни баща му със най-сериозен тон съобщи:
-Записах час за фризьор на детето,че в тия жеги вратлето му е все мокро!
Останах... Shocked Shocked Shocked...а после паднах от смях,докато той се опитваше да ми обясни как аз си хващам косата и ми е прохладно на врата,той се подстригва късо и също му е добре,а детето се мъчи с тая голяма коса.
Скоро след това на бебко започна да му пада бебешката коса и изцепката този път беше:
-Жена ми,ти къде гледаш бе?Детето трябва да се заведе на лекар - започва да оплешивява!

Joy Joy Joy

Твоят мъж е малко като моя,само че моето дете е момиченце
и ми каза да вържа кукуриго ,нищо,че беше само на 7-8 дни.

# 99
Мъж ми снощи чете описанията тук и се смя и той от сърце, най вече на "кораба майка" и "разградения двор"Simple Smile))))))И знаете ли какво каза???Ще паднете!Каза, че повечето неща са номер!Да!Номер от страна на мъжете, за да не ги карат жените да гледат децата:(((((((((Особено за случая дето детенцето плачело- каза, че таткото го е щипел сигурно нарочно:((((Както и да е...дано не е прав:((Той самият наистина е изряден баща!
Та ми разказа как шофьора на фирмата правил номера на тъщата.Тя му казала, че щом е заврян зет ще мие чинии, като тъста!А той ухилен скочил, взел се в ръце, хванал мил...мил...и хоп една счиния счупил;(Получил успокоителни реплики и точно в този момент жертвал още една и накрая като общият брой на ликвидираните станал 3, тъщата поела миенето и никога вече не го карали него!Бил му 1-ят и последен  1dishes

# 100
И аз да се включа моя мъж за четири години томове може да издаде с изцепките си независимо , че много добре се справя помагайки ми. и така ето най - изявените изцепки:
Два часа след като  родих се срещам с мъжът ми и виждайки ме ме пита: Много ли боля?(родих с фоцепс!!!) ,аз отговарям естествено УЖАСНО МНОГО а той миличкия ми казва:"Ама както като ти вадят зъб не е!!!" и доволен поклаща глава.
Друга изцепка: На гости сме и за захранването с ябълков сок съм си взела четвърт ябълка в кутийка с марличка да и дам прясно сокче, той минава през кухнята и я ябълка пък и в кутийка що да не си я хапне ,и така детето остана без сокче!!
и още мнооооооооого други такива .............
Но инак е страхотен баща без забележки !!!

# 101
 Joy Joy Joy Joy много яка тема седя си в къщи и се смея като луда  Joy Joy Joy Joy
събудих бебо с тоя моя смях Simple Smile

# 102
Ох, не можах да изчета всичко, но голям смях са нашите мили мъжовИ.  Peace

Та, в момента се сещам за следното.

Снимала съм Калоян докато спи. И съм го снимала отгоре, така, че да се видят големите му мигли. Мъж ми вижда снимката и аз му казвам: "Виж, виж какви големи мигли има". А той, поучително и леко състрадателно ме поглади по главата и каза: "Неее, не бейбе, това не са мигли, а вееежди" .

Аз прихнах да се смея. Той се почуди на какво му се смея. От обясненията му разбрах, че клепача мисли за мигли, а веждите са и вежди и мигли.  Joy Joy

# 103
хихи, хайде и аz да се включа  Laughing
аz съм оЩе бременна, но преz септември се нанасяхме в ново жилиЩе и падна голямото чудене какви мебели да купуваме и в коя стая да ги слагаме. и така в процеса на обмисляне коя стая да е детската и коя спалнята, бъдеЩият татко предложи да сложим бебеШкото креватче... в коридора! аz се облеЩих, останах zа кратко беzмълвна и само смаяно попитах "какво? ама zаЩо...? Shocked", а той съвсем сериоzно ми отговаря "ами така Ще може да го чуваме бебето от всяка стая като плаче"! и представете си, наистина трябваШе да го убеждавам zаЩо идеята му меко каzано не върви и успях единствено с аргумента, че така Ще будим бебето по-често и то Ще плаче оЩе повече. (само zа уточнение- коридорът наистина е много Широк, почти си е цяла стая).

# 104
  • Ботевград
и аз се включвам  Mr. Green
Когато правех теста за бременност и го занасям на мъжът ми да се радва, той само погледна и каза -ееееееееййййййй  Grinning две розови чертички, със сигурност ще е момиче  Joy Joy Joy и позна  hahaha Joy

Общи условия

Активация на акаунт