Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 915
  • 727
  •   1
Отговори
# 540
smile3532 smile3501 Е не вие нямате милост наистина ми докарахте коремобол

аз си спомняма че баща й докато бяхме в родилния дом дали говорела

а един път я бях оставила на баща й и като се връщам тя беше свършила хубава работа на памперса е викам айде който я гледа той да я сменя ама според него не било така. Тогава не ми беше смешно де и сега всъщност не мие смешно

а иначе един познат ми разправя как като жена му се прибрала от родилния дом му казалада превари вода 100мл и той вика слагам 100 мл отивам тя извряла пак слагам пак извряла

Айде дерзайте да се посмеем това е здравословно  newsm51

Аз като влязох в болницата, кухнята ми не беше довършена и поради тази при4ина не си бях изварила помпата за кърма. Оказа се оба4е, 4е имам нужда от нея и дадох изри4ни инструкции на мъжа ми как да я извари, 100 пъти го предупредих да не мокри мястото, където стоят батериите, буксата и кабела ( тя е на ток и батерии, даде ми я една приятелка, купувала я от 4ужбина за 90 евро  Shocked). Накрая даже като го видях как умно ме гледа, му казах : " Абе я най-добре я занеси на леля, тя знае кое как  Peace, пък и живее наблизо " Той оба4е ми я носи и гордо заявява, 4е го е направил сам , а аз  Praynig Отварям 4антата, от нея излиза пара и вода, вси4ко те4е и помпата вътре на 4асти. Вси4ките 4асти !!! #Crazy
    Колко лигнин изразходих да я подсуша и до най- малките дупки и като я вклю4вах се молех да не ми гръмне в ръцете Praynig Проработи бе !Оправда си парите Mr. Green След мен даже една братов4едка я ползва

# 541
Още докато бях в родилното, ден-два след раждането..обаждам му се и му поръчвам да ми донесе монети за телевизора!А той "Ааааа, НЕ, няма от малка да я свикваш да гледа телевизия, ще й донеса списание(NG) да се учи да чете!"(а тогава ни даваха бебетата само да ги кърмим и ги взимаха пак)  Scream

# 542
Аз като родих малката и всички казваха, че прилича на мен, но от един момент нататък тя започна да прилича повече на баща си. Така се случи, че няколко мои роднини в един ден му споменаха, че Йоана прилича на него и вечерта като я къпехме, той я гледа влюбено и й казва : "Ах колко си се разхубавила, Шушолино." Simple Smile

# 543
 rotfImao rotfImbo Страхотна темичка, и аз почвам да я следя  newsm68. Ще видим и ние ще имаме ли изцепки  Joy

# 544
  • София, в момента в любимото ми село Железница
Аз като родих малката и всички казваха, че прилича на мен, но от един момент нататък тя започна да прилича повече на баща си. Така се случи, че няколко мои роднини в един ден му споменаха, че Йоана прилича на него и вечерта като я къпехме, той я гледа влюбено и й казва : "Ах колко си се разхубавила, Шушолино." Simple Smile
Joy Joy Joy

О и ние така с наща Йоана само дето викаме "На тати принцесата каква си умна и красива като тати!  Heart Eyes Само да нямаше чипото носле на мама и щеше да си перфектна "   Tired

# 545
Нашия татко като ни изписваxа ,нали питат кои ще вземе Александър и седи, пак питат кои ще го вземе не се сеща че като го сръгаx в ребрата и ми вика аз ли? Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 546
Когато забременях отиваме на доктор да установи бременността и той обяснява на мъжа ми: "ей тази точка е бебебто.. още е много малко и няма оформено сърчице дори.." излизаме и аз се обръщам към мъжа ми с думите: "еее мило имаме си вече точка.." а той уверено заявява: "не точка, а точко"
отиваме на втори преглед и доктора окрилен от ентусиазма на таткото му обяснява най-подробно: "ей това мигащото е сърчицето му." а нашия заявява гордо: "е та това е Точко Мигачев".. от първия миг беше уверен че ще е момче..

# 547
Когато забременях отиваме на доктор да установи бременността и той обяснява на мъжа ми: "ей тази точка е бебебто.. още е много малко и няма оформено сърчице дори.." излизаме и аз се обръщам към мъжа ми с думите: "еее мило имаме си вече точка.." а той уверено заявява: "не точка, а точко"
отиваме на втори преглед и доктора окрилен от ентусиазма на таткото му обяснява най-подробно: "ей това мигащото е сърчицето му." а нашия заявява гордо: "е та това е Точко Мигачев".. от първия миг беше уверен че ще е момче..

Joy Joy Joy

# 548
Нашият татко казва да не оставяме детето да пълзи по пода, защото може да отиде под леглото и няма да можем да го извадим.

# 549
  • от Луната
Дойде ред и аз да се включа. Вчера една позната каз, че докато била в родилно нямала кърма и бебето много плачело. Идва таткото на свиждане и пита защо бебо реве, майката обяснява какъв е проблема и че бебето е гладно. Таткото отива нанякъде и след 15 минути се връща и казва " Щом е гладно аз съм му донесъл да си хапне Данон малинка" #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

# 550
много готина темичка. четох я със сълзи на очите от смях....
скоро ние ще пуснем нещо от нашите изцепки Laughing

# 551

Хехех, много готино.  Joy Joy

# 552
  • София
Мъжът ми проверява за ако , подушвайки съобщава тържествено " Няма пробив в системата!", а ако има пробив бяга в другия край на стаята.
hahaha Joy hahaha Joy направо ме разби... Joy

# 553
Дойде ред и аз да се включа. Вчера една позната каз, че докато била в родилно нямала кърма и бебето много плачело. Идва таткото на свиждане и пита защо бебо реве, майката обяснява какъв е проблема и че бебето е гладно. Таткото отива нанякъде и след 15 минути се връща и казва " Щом е гладно аз съм му донесъл да си хапне Данон малинка" #Crazy #Crazy #Crazy #Crazy

moresmile
 4е то това ядене ли е  newsm78 Що ли, милия , не му е викал двойка кебап4ета с картофки и гарнитурка + 1 бири4ка cheers

# 554
  • Варна
А мъжа ми и отговаря " Ако тези мъжки полови органи са просто по одебелени женски полови органи?" И лекарката ми просто  Shocked остана без думи! ...

Звучи идиотски, но моя лекар пък май ми каза чак в осмия месец пола, защото заради високото ниво на естроген клитора И бил много "подут" и в комбинация с "пухкави" срамни устни не било 100% сигурнос какво точно се вижда.

Общи условия

Активация на акаунт