Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 875
  • 727
  •   1
Отговори
# 585
Здравейте мами!Аз да ви се оплача нашия бьдещт тати много е наплашен да правим секс,особено след 6-я месец и аз постоянно му мрьнкам!Та вчера след поредната ми реплика той взе че се замисли.... ThinkingИ след малко ми вика:"Добре ама няма да ме гледаш в очите че имам  чувството че малкия ме гледа и ми се кара!" hahaha Joy

# 586
а на нашия съм му оставила да гледа детето за около 3ч, 2 от които то е спало и като си дойдох каза, че много се е уморил и е отслабнал с 5 кила Mr. Green

# 587
  • от Луната
Здравейте мами!Аз да ви се оплача нашия бьдещт тати много е наплашен да правим секс,особено след 6-я месец и аз постоянно му мрьнкам!Та вчера след поредната ми реплика той взе че се замисли.... ThinkingИ след малко ми вика:"Добре ама няма да ме гледаш в очите че имам  чувството че малкия ме гледа и ми се кара!" hahaha Joy
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboБебка се роди с доста голяма цицина на главата било хематом от раждането, а нашия татко като я видя и с един такъв горд вид ми вика "Тая цицина сигурно аз съм я направил с големия....." luvbed Flushed Flushed Flushed

# 588
rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboБебка се роди с доста голяма цицина на главата било хематом от раждането, а нашия татко като я видя и с един такъв горд вид ми вика "Тая цицина сигурно аз съм я направил с големия....." luvbed Flushed Flushed Flushed
smile3532

# 589

Е това е много якооооо..... smile3532 smile3532 smile3532

# 590
[/quote]
Ауууу,тва беше върха smile3532 smile3532 smile3532

# 591

[/quote] rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImboБебка се роди с доста голяма цицина на главата било хематом от раждането, а нашия татко като я видя и с един такъв горд вид ми вика "Тая цицина сигурно аз съм я направил с големия....." luvbed Flushed Flushed Flushed
[/quote]

Joy hahaha Joy

# 592
  • Бургас
Бебка се роди с доста голяма цицина на главата било хематом от раждането, а нашия татко като я видя и с един такъв горд вид ми вика "Тая цицина сигурно аз съм я направил с големия....." luvbed Flushed Flushed Flushed

Това изказване е просот велико.Спуках се от смях  rotfImbo

# 593
Здр.и от мен.Нашият бебчо още не се е родил, а таткото вече се записа-Онзи ден се разхождам по центъра и му се обаждам-когато ме пита какво правя, аз му казах че с бебчо се разхождаме по центъра и той-"А няма да го учиш да ходи по магазините на център, че като се роди ще иска от там да пазаруваме, ще го водиш по пазарите.И аз  Laughing hahaha.Вчера пък докато седеше до мен и си сложи неговата ръка до моята и вика-Абе аз като съм толкова черен, (той си има няколко бани по рождение)а ти бяла,бебето да не се роди на петна. Joy  Joy  Joy. Представяте ли с като делматинче.
За сега това е от мен-а съм още в петия месец.
Чао и целувки.

# 594
бебето да не се роди на петна. Joy  Joy  Joy. Представяте ли с като делматинче.

Joy

# 595
  • в Надежда-та
Преди няколко сутрини малкия плаче докато си играе с баща му, а аз все още се опитвам да спя.
Слушам, че мъжо вика:
-Защо плачеш тате, а защо?!?
Ставам аз и го питам :
- Вода даде ли му?
- Не
- Храни ли го?
- Не
Ставам аз и взимам детето в мен, нощницата ми се намокря (памперса му е препълнен вече)  ooooh!
-Детето гладно, жадно с пълен памперс, а ти го питаш защо плаче, нали го гледаш. - аз
-Ми да ние си играем - той Crazy ooooh!

# 596
  • Стара Загора
Ееее големи сладури са тези ваши мъже ..... ще ме уморят от смях  Joy Joy Joy
Нашият засега няма изцепки спрямо децата,но защото не ги е гледал самичък  Wink

# 597
Преди няколко сутрини малкия плаче докато си играе с баща му, а аз все още се опитвам да спя.
Слушам, че мъжо вика:
-Защо плачеш тате, а защо?!?
Ставам аз и го питам :
- Вода даде ли му?
- Не
- Храни ли го?
- Не
Ставам аз и взимам детето в мен, нощницата ми се намокря (памперса му е препълнен вече)  ooooh!
-Детето гладно, жадно с пълен памперс, а ти го питаш защо плаче, нали го гледаш. - аз
-Ми да ние си играем - той Crazy ooooh!

Joy Joy Joy Joy

# 598
Преди 2 дни,оставям малкия на баща му,отивам да правя салата ще имаме гости.Гостите му се обадили,че не могат да намерят пътя,живеем в къща.Нашият оставил детето само в количката,от която редовно излиза и отишъл да ги посрещне.Излизам и като не го открих никаде.... ShockedСлед 10 минути се връща,питам го как въобще си е помислил да  остави детето само,а той не забелязал ,че детето било при него no fight

# 599
Преди 2 дни,оставям малкия на баща му,отивам да правя салата ще имаме гости.Гостите му се обадили,че не могат да намерят пътя,живеем в къща.Нашият оставил детето само в количката,от която редовно излиза и отишъл да ги посрещне.Излизам и като не го открих никаде.... ShockedСлед 10 минути се връща,питам го как въобще си е помислил да  остави детето само,а той не забелязал ,че детето било при него no fight
newsm62

Общи условия

Активация на акаунт