Изцепки на мъжете, относно децата...

• 103 875
  • 727
  •   1
Отговори
# 600
  • в Надежда-та
След 10 минути се връща,питам го как въобще си е помислил да  остави детето само,а той не забелязал ,че детето било при него no fight
ми нали си в другата стая....детето не е само Mr. Green
Божеееее тия мъже, опасни са ooooh!

# 601
Детето беше на двора,не в другата стая и е било поне 5 минути само.Слава богу не е решил да излиза от количката newsm17

# 602
моя мъж като ме видя след раждането и ми видя корема, каза да се връщам щото вътре сигурно има още едно. нали още не ми се беше прибрал корема.... newsm50

# 603
  • в Надежда-та
моя мъж като ме видя след раждането и ми видя корема, каза да се връщам щото вътре сигурно има още едно.
hahaha Joy Joy Joy e има ама като гледам лентичката ти след 4г те е върнал Laughing

# 604
Здравейте, поздравления за темичката newsm74. Да се включа и аз: когато синът ни беше на 2 месеца, таткото го държи на ръце и му говори" Тати, кажи мама, мама", повтори му го 10, 20 пъти и то с такъв патос,, каточели детето ще приговори всеки момент.  Laughing А аз правех нещо в другата стая и щях да падна от смях Shocked Joy

# 605
Какъв смях само Joy.Май мъжете ни са за комици раждани

# 606
То аз незнам смешно ли е или трагично newsm78! Отивам аз на фетална морфология преди няколко дни и чакам с нетърпение да видя и пола на бебчето!Бащата с мене, но идва време да влизам в кабинета, а той се дърпа като магаре на мост и не иска да влиза с мене! Излизам сърдита и му казвам, че ще има син и започнах и да рева ( последно време сигурно от хормоните всеки ден плача ), че не е споделил момента с мен! Той тогава иска да види снимката и казва "Е, същото бебе съм го виждал по Дискъвъри - кво толкова! А между другото къде му е пишката, като е момче?"

# 607
То аз незнам смешно ли е или трагично newsm78! Отивам аз на фетална морфология преди няколко дни и чакам с нетърпение да видя и пола на бебчето!Бащата с мене, но идва време да влизам в кабинета, а той се дърпа като магаре на мост и не иска да влиза с мене! Излизам сърдита и му казвам, че ще има син и започнах и да рева ( последно време сигурно от хормоните всеки ден плача ), че не е споделил момента с мен! Той тогава иска да види снимката и казва "Е, същото бебе съм го виждал по Дискъвъри - кво толкова! А между другото къде му е пишката, като е момче?"
fight fight fight Ужас,как няма да иска да влезе и да гледа smile3515

# 608
  • в Надежда-та
"Е, същото бебе съм го виждал по Дискъвъри - кво толкова! А между другото къде му е пишката, като е момче?"
ooooh!

# 609
нямам време да ви изчета но обезателно ще го направя че това което прочетох много ме развесели .
да добява и аз нещо
преди месец бях много схваната - в смисъл много ме боли гърбът.
и казах на мъжа ми да ме поразтрие малко ама със спирт че да ме загрее
а той АААААААА НЕ ти кърмиш. Спиртът ще отиде в млякото!!!!!!

# 610
Първа нощ вкъщи. Бебка на 5 дни. През нощта се събуди да я кърмя, но аз едва мърдах, та мъжът ми трябваше да я вземе от леглото и да ми я даде - е, направи го. Ама нали трябва и да я върне после  ooooh! 4ака той, малко и на втората минута казва :
   - Хайде, стига и толкова, отбивай я ве4е     Shocked

Още ме е яд като си го спомня #2gunfire

# 611
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

На моя като му прочетох това и каза: "Много хубаво го е измислил човека, ама ако може Спинкай, спинкай сладко бебе, мама тати да ...."

# 612
моя мъж като ме видя след раждането и ми видя корема, каза да се връщам щото вътре сигурно има още едно. нали още не ми се беше прибрал корема.... newsm50

И моя така. А като видя бебка, каза "Хм това моето семе ли е?" newsm78

# 613
Нашият тати пък пее на беба:"Дирли, дирли дишка, мома свири на пишка"  Crazy или "Спинкай, спинкай, сладко бебе, тати мама да нае.е"  Blush. Мъжка му работа, ама каза, че ще и ги пее само сега, докато неразбирала. Съобразителен инъче пък  Mr. Green.

На моя като му прочетох това и каза: "Много хубаво го е измислил човека, ама ако може Спинкай, спинкай сладко бебе, мама тати да ...."
rotfImbo rotfImao smile3532 newsm62 rotfImbo

# 614
Моя съобразителния извежда малката на разходка с колата по обяд до един близък манастир /за да мога да почистя без да ми се пречка/. Беба е на 5 мес. приблизително по него време/. Сещайте се, че на разходка с колата значи, че гласа и няма да се чуе с часове! Давам им шише с вода и предупреждавам, че до 12,30 трябва да се приберат за ядене. Такааааа...
Носи се нашия доволен в 13 и нещо и с непипнато шише с вода. Аз питам изумена:
- Ама ти вода не си ли давал?
- Ми не, тя не си е поискала!
- Е, ти какво чакаш, да ти каже "дай вода" ли? ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт