Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 506
  • 298
  •   1
Отговори
# 120
  • Велико Търново
Ни рИвъ,ама тоз от там само ще ме гледа ли Mr. Green

# 121
Ей, рано-рано сте спуснали кепенците. Аз тъкмо се нагласих за купон и що да видя: всички са си легнали вече. Друг път едва ли ще успея да изклася до толкова късно.
Приятни сънища от мен.

# 122
Леле, какъв пич пуснала мама  Fy  Shocked, добре че Дидо го няма та мога да го съзерцавам на спокойствие Mr. Green
 Аз набързо влизам в темичката, за да ви пусна линк към рецептата за Коледната пуйка, дето я правих на Деня на Благодарността.
  http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=240784.680
 Нищо не съм прочела от темичката Embarassed, но разгледах първата страница и си личи коледното настроение, благодарниси за което на Олчето  bouquet
  Йончи и Дидо бяха болнички и като по чудо аз задържам настинката и за сега не се разболявам, все усещам че аха да тръгне и започвам да гълтам витам Ц и други разни хапове, да предотвратя нещата. Йони още има сополки, но определено е по-добре, доктора не и изписа нищо, лекуваме я със сиропче само. Много са тежки на изписването на лекарства тука, още по-вече за децат Rolling Eyes Пак, че не беше сериозно и дори температура нямаше и се оправи бързо. Айде на всички болнички  бързо да оздравяват.

# 123
  • Велико Търново
Добро утро,девойки!Аз,ви слагам кафето и отивам да ес глася за рег.среща на ДБМ Grinning

Ники,добре,че не съм го видяла тоз младеж/в суратя не ме кефи,ама като му скрия главата е ок/,че щях по спешност да търся мента,глог и валериан Mr. GreenА пък ти вместо тоз убавец можеше да ни пусниш снимки на Сиска,ама то не се губи де Hug

На софийските мами им пожелавам среща изпълнена с много усмивки,приказки,много спокойни и заиграващи се едно с друго деца и снимки за неприсъствалите!

Танче,кристалите са за коса,но задължително трябва да са професионални,защото от масовите файда йок.Ще се дообясня на скайпа Heart Eyes

Мимоз,страхотна е Жулката Hug

Айде за сега толкова и ще чакам снимки и разкази!

# 124
  • Пловдив
Запис и от нас в прекрасната темичка   bouquet

Шуши, страхотни снимки  Heart Eyes искам и ааааааааз

И ние напуснахме отбора на кърмачките - от 3 дни не съм кърмила. Да ви споделя нещо - днес бях на преглед при мамолог, щото си намерих бучка на гърдата и се оказа фиброаденом, който ако расте, ще трябва да се оперира Sad Преди 8 години са ми правили такава операция на другата гърда и сега пак такова нещо, а уж кърменето намалявало риска от разни образувания Sad

Кат, и на мен са ми правили такава операция  Confused Дано всичко мине успешно  Praynig

# 125
Добро утро и от нас. Вече имаме натрупал сняг.

# 126
Добро утро!

Мерси за кафенцето!

Завиждам ви за снега, в Берн е едно такова мъгливо, сиво...никакво желание нямам да излизам, но ще трябва, че вчера от мотане по магазините, забравих да напазарувам за ядене  Embarassed.

Кат, поздравявам те за дългото успешно кърмене и безпроблемно отбиване на малката РАдинка!
Стискам палци  Praynig да минеш без операция и бучката бързо да изчезне!

Шуши, това което успях да разгледам е страхотно! Направо ти завидях благородно и започнах да навивам мъжо да отидем и ние там на почивка.

Галя, все още кърмя и аз - даже доста в последно време...уж всички зъби излезнаха вече, но човека продължава да си търси често, да видим до кога ще е...

Ето една снимка от нашия петъчен купон http://www.lautundspitz.ch/03_picinfo.php?dir_name=1192561440&am … ;bild=Topi017.JPG

Приятно изкарване на днешната среща и аз чакам снимки и подробен разказ!

# 127
Здравейте и от нас!
Днес май най-сетне поспряхме с акането (поне до този момент) и се надявам вече всичко да е наред. Тото много се забавлява на снега ама категорично не поиска да се вози на шейна. Малко си е страхливичък и винаги когато вижда нещо за първи път подхожда крайно недоверчиво към него. Но поне вече взе да се отпуска като види дете - преди искаше да си играе ама го е срам и ме води при децата и стои скрит зад краката ми. Но и ние почти нямаме познати и приятели с деца и той не е свикнал с други деца. Лятото като си играеше на пясъчник и дойдат повечко деца се притесняваше и излизаше извън пясъчника, клякаше отвън и играеше с пясъка дето е паднал там. Та си е малко срамежливичък малкия разбойник. Но от два дена има известен напредък в интелектуалното си развитие: научи две нови думи - пуп (пеперуда) и цеценце (цветенце). А което ме изуми напълно беше, че най-сетне схвана смисъла на формите в играта дето трябва да ги пъха по местата им. Преди аз трябваше да му кажа къде да ги сложи, а от вчера отведнъж просто почна да ги слага сам. Това е от нас.
На всички болнички деца да оздравяват бързо!

# 128
Добър ден от репортер №1!

Да докладвам в кратце за неприсъствалите. Коледното тържество мина страхотно. Дечурлигата се забавляваха доста. В мнооого редки случаи имаше малко плач и сълзи (едни от които бяха на Никола, защото дядо Коледа му говореше много страшно и той се вкисна от този факт).
Организацията беше на ниво, за което големи благодарности на Галя   bouquet.
Както винаги времето не ни стигна да се наговорим щото сме с прикрепени човечета, та ще е необходим изцяло женски сбор!
Ето и малко снимков материал:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=121810&photo=15

Огромни благодарности и на Дени за страхотната им компания и осигуряване на предвиждането ни  Hug.
Тазсутрешната ни физзарядка оказа влияние върху състоянието на физиката и духа на Николчо. Веднага щом се прибрахме кусна 1-2 лъжици от манджата и директно се хоризонтира! Е, преди това беше омел половин тава с панделки, но това е отделна тема...
Много  се радвам, МАЙчета, че се видяхме и се надявам скоро да повторим!

Весел и усмихнат ден!

# 129
Снимките са супер.Защо обаче ми се струва,че срещата е била в по-тесен кръг?дайте подробен отчет-подаръци,игри,клюки  Laughing

# 130
Ето ме и мен, наспана след коледното парти.

Ето снимките от моя апарат http://www.foto.bg/showgallery.php/cat/4510
Обаче започват отзад напред и затова ги гледайте от трета страница, последната снимка към първата. Иначе коментарите няма да са много хронологични..

Разказите и клюките после, кат зачекнем някоя тема. За сега: прекарахме добре, децата ни също.  newsm10

# 131
Леле, че е било весело и сигурно много хубаво сте си изкарали всички. Тото много се впечатли от снимките на Марто и Вели на печката, като ги видя и почна да мляска и да иска да яде. Всичките деца са прекрасни и невероятни.
А ние май се наакахме...

# 132
Бубката, а вие защо всъщност не се класирахте на партито?

# 133
  • Пловдив
 Laughing Браво, личи си, че много готино парти е било   bouquet
Всички дечица толкова са пораснали  Hug

Ние с Духи пък бяхме на гости на една съфорумка от Сопот и също се повеселихме  bowuu

Вчера Кали каза първото си смислено словосъчетание  - обърна се към таткото на Доно Тони с "чичо Жоииии"  hahaha

# 134
Бубката, а вие защо всъщност не се класирахте на партито?

Ами все пак се притеснявах, че е растроен аз си знам, че не е от инфекция, но за всеки случай. А и колкото и да  ми е гадно по лекарска препоръка не трябва да го събирам с много деца на куп иначе той щеше да е супер доволен да си играе с дечица. Нищо следващия път.

Общи условия

Активация на акаунт