Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 502
  • 298
  •   1
Отговори
# 105
Сисе, къде си да пуснеш Джони Деп пак... /миналия път съм отсъствала.../

Мъже не останаха...

# 106
  • Велико Търново
Дзак Mr. GreenТук има ли някой или тц newsm78Преди 10 минути сложих Божи да спи,защото първо трябваше да си изпратя кокошките,а тя пък изобщо не даде признаци за сън-купонджийскто в нея заговори.Баща и на Арбанаси на банкет,майка и се отдала на едно червено домашно вино,ама хубаво ли беше CrazyЕй,това женските събирания са голяма работа!
Не съм ви чела назад,ама ми се привидя,че Деница се нерви на Марто,че реванал за баба си-моята родна дъщеря вика на едната ми приятелка "мамо",а на един съсед "тате",ама ревност в мойта душа няма BlushТъй,че Дени хич не си го слагай на хубавата душица HugВярвам,че ти сега яко се забавляваш/кристалите са невероятни/.

Айде от мен толкова,че редовете нещо ми се мърдат Crazy

# 107
Дзак Mr. GreenТук има ли някой или тц newsm78

Има, последния Мохикан още е на линия... (то това си е по подразбиране, няма що да го пиша. Кой какво прави кака ви Таня във форума виси...)
Хем ми се спи, хем не ми се ляга.

# 108
  • Велико Търново

Добро утро!Айде на кафето!
Шуши,на мен пък много ми харесваш с абаята Heart EyesХич,не съм съгласна,че жените,които носят абаи са мазохисти,ама това е друга тема!Такива флиртове стават само с очите,че онияти му мъже не знаят на кой свят се намират Blush

# 109
Добро утро да кажа първо!

Люси, евала за избора!!!
Просто нямаш грешка...
Днес обяснявах на Дени, че освен Калин всичко друго отказвам, ама този път ме хвана в крачка  Blush

Танкеее, оня ден за Енрике правеше изключение, вчера за Не-Му-Знам-Името - Готиния доктор от Анатомията на Грей... Иди после обяснявай, че всичко, освен едно отказвала.. Ти май всичко освен едно върна..  Joy

Шуши, не съм я гледала тази реклама, ама Виктор ми разправяше за нея.. Гадна работа ми звучи, хич не одобрявам подобни работи - кръв, кечуп и т.н. акоциации! Щото гледат и малки деца, пък иди обяснявай на 1-2-3-годишно дете що е то маркетингова стратегия и кое е истинско и кое не... smile3513
Моят Марто, също като всяко дете, гледа зяпнал реклами. Много се радва на рибата та Ту Би. Даже питах в един магазин дали ги имат на играчки, ама тц.

Още не съм и разгледала снимките, ама искам на спокойствие и да имам достатъчно време.

Аз днес съм на работа, вчера бях на коледно парти на една фирма с една камара женки... Хич не ми се работи, искам да ходя по магазини, ама йок!

Добро утроооо, Сисееее. Амам много ти хубава косата от тези кристали ббееейй... Тц, тц, тц... Я както си с тая хубава главица сипи по-голяма чашка кафенце за кака ти...

# 110
Добро утро.
Аз тази сутрин няма за къде да бързам... На вън е такъв кучи студ, че направо ме е страх да си покажа.... носа навън!
Люси, евала за избора!!!
Просто нямаш грешка...
Днес обяснявах на Дени, че освен Калин всичко друго отказвам, ама този път ме хвана в крачка  Blush
Танкеее, оня ден за Енрике правеше изключение, вчера за Не-Му-Знам-Името - Готиния доктор от Анатомията на Грей... Иди после обяснявай, че всичко, освен едно отказвала.. Ти май всичко освен едно върна..  Joy
Добре де... приеми, че отказвам всичко освен Не-Му-Знаеш-Името и Калин... Щото имат сходни черти, един типаж са. Може би заради това много ме кефи Не-Му-Знаеш-Името. Та направо приеми, че двамата са едно и също лице и така или иначе отказвам всичко освен един  ppp Stuck Out Tongue Winking Eye

Я кажете какви са тез кристали, бре дами.... И аз искам да имам хубава коса, вместо метла на главата си!

За утре имам един мнооого съществен проблем. Не знам как ще събудя Никола за да пристигнем навреме на партито. Днес с триста зора успях да го събудя в 10 ч.  Shocked

Хайде, стига толкова съм ви се натрапвала с глупости... лек и усмихнат зимен ден   bouquet

# 111
Айдееее, Таня вара - кара и накрая се изкара,че мъжът й е готиния доктор.....  Laughing  smile3501

За утре - прави, струвай, навий часовник на Никола, ама всичко навреме, че маршрутката е с разписание...  Mr. Green

Шушииии, страшни снимки! Страшни! Браво за чудното преживяване. На мен най- ми  хареса снимката, където сте полегнали в открития бар... Ей това му викам кеф!

# 112
  • София
Нямам време да ви изчета и да разгледам на Шуши снимките, пиша ви от работа, до обяд някъде ще се трудим и после заминаваме на купон...  car003
Само незнам в тая усложнена снежна обстановка как ще успея да се класирам за партито, въпреки, че ще тръгна по - рано с някой колега...  Sad Ако успея да се приземя накъм Софийско по - раничко, ще яхна едно такси и право на купона...  Praynig А ако ли не - да знаете, че много ще ми липсвате и разчитам да забавлявате добре комбИната Велизар + баба  Mr. Green (защото са сега са бетон, те двамцата, а даже и дядо му, адаш... Joy ) Peace
Галюшка, по колко пари за куверта трябва да се носят, че не запомних?  Embarassed
Хайде, оставям ви и поемам из Горите тилилейски  Mr. Green
Дано да успея да се класирам и да се видим...  Praynig Praynig Praynig

# 113
Добро утро  Tired Tired

Може ли едно тройно кафенце за мене? Снощи бяхме с една приятелка да купонясваме. Първо ходихме на един много изискан готварски курс - тема Коледно меню, много вкусно и много хубаво беше. По-късно ще пусна снимки на храните, а ако някой желае и рецептите. След като си хапнахме порядъчно, отидохме на дискотека, където имаше Dresscode "Pirates of Caribbean". Ние преди това се бяхме се накиприли по пиратски  Party. Беше голяма блъсканица, но много хубавоооо. Танци, манци  Mr. Green и т.н. Сега ушите все още ми дават заето  Crazy Crazy, а и ми се спиииии. После ще пусна снимки...снимаха ни в дискотеката, но още не са ги качили на страницата.

Мимозка, специално за теб един друг линк http://www.espressofactory.de/quick-3035.jpg

Започвам да гледам снимките на Шуши...

# 114
Кате-да ви е честита новата придобивка  Grinning Видях я!Много интересно звучи това за партито.
кат-надявам се да ти се размине операцията  Praynig
Сега качам снимки,че да покажа някоя нова..

Тук сме на бар и всеки си консумира каквото си е поръчал  Laughing

пак там

тук да видите какво е сътворила върху себе си  Rolling Eyes

една коледна

още една

пак от днес

аз не пускам ,но като почна..не се трае.  Tired Щях още да пускам ама по-нататък,че ще ви писне.

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 18:21 от mimozata

# 115
Добра вечер, дами!  Grinning
Сигурно в момента пушите и пиете  Mr. Green, ама аз сега няма да проверявам, че половината тема сте изписали, пък аз ред не съм прочела  Blush
Няма нищо особено при нас-аз се опитвам да се разболея, подаръци още не съм купила (нито избрала)...добре, че поне най-после успях да убедя мъжО за Нова година да сме навън, че хич не ми се седи вкъщи, пък той нещо мрънкаше  Crossing Arms Та сега съм доволна  Sunglasses
Само да го нямаше тоя сняг, пфуууууу, мразя зима...и студ  Close Никаква романтика не виждам, дано поне Антон се радва на снега, само дето трябва да му го покажа  Whistling
Отивам да чета

# 116
  • Велико Търново
Добра вечер, дами!  Grinning
Сигурно в момента пушите и пиете  Mr. Green,

Молим,пушим когато детето спи на обед Mr. Green
Благородно ти завиждам,че на нова година ще сте вън Blush
Ох,след снощното припиване пак се наливам с вино с идеята,че клин ,клин избива Blush

# 117
:
Ох,след снощното припиване пак се наливам с вино с идеята,че клин ,клин избива Blush[/b][/color]
лЕж' ти на тая кълка  Mr. Green Пак поводи си търсим, аааа?! Wink

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 23:22 от elf4e

# 118
  • Велико Търново
Не си търся поводи бе,ама то виното само ми скочи в чашата Blush

Деница,Таня и другите мацки сама ли ще ме оставите да се наливам във вино и сълзи Mr. Green

# 119
Недей рИва  Naughty Оставям ти тоз да ти прави компания, че аз си лягам

Ако не го щете-приемам рекламации  Wink

Общи условия

Активация на акаунт