Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 475
  • 298
  •   1
Отговори
# 90
Шуши,заради твоите снимки си препекох пицата Mr. Greenама поне си напълних душата Peace.........надявам се да има и втора част фоторазходката:lol:
Да докладвам-мойто мъж е вече почти до Пловдив-с/у 200лв едни добри хора в един автосервиз са направили подходящата магия и буса е тръгнал/и даже е минал разстоянието  без проблем/...а през това време хич не са мръзнали-то кафета и ресторанти у София-та-бол...ама пак ми се спека всичко от притеснения.........най-ги мразя тия екстри на работата му ooooh!.....ама пусто няма друг начин на тоя етап.......
На купонджийките-дано да си изкарат весел Peace....а още от сега  да си кажа,че утре ще съм на линия-че ще има служебно мероприятие и аз пак ще съм сама с диванетата/че и дядото замина на село,иначе поне той ме държи в кондиция-като ме нерви постоянно Mr. Green/
Люси,как е Тери-надявам се вече сте забравили ,че сте били болни?И понеже тая вечер само ти се сети-да ти кажа едно"Наздраве" с

# 91
Ха добра вечер и от мен!

Изкъпах детето, нахраних го, сложих го да спи, сложих и манджичка за мъжлето и ето ме с чаша бира и мезе при вас  Hug.
Казвам ви наздраве с пожелание за една приятна и усмихната вечер!

Миме, честита годишнина! Дълги години да се обичате и уважавате   bouquet.
Шуши, благодаря за виртуалната разходка из Дубай Simple Smile
На Анна и Яна и Дени пожелавам много весела вечер и да се забавлявате от сърце!

Та, да си дойдем на думата - присъединявам се към "наздраве"-то на Любчето  Mr. Green.

# 92
Наздраве и от мен!

Миме, честита годишнина! Пожелавам ви да съхраните любовта и топлината още дълги години!

Изкъпах детето, нахраних го, сложих го да спи, сложих и манджичка за мъжлето и ето ме с чаша бира и мезе при вас  Hug.

И аз току-що я свърших тази работа и засядам, че мъжо и тази вечер няма да се прибере и май пак няма да се спи. Иначе се обади, че е добре, шефа му му е занесъл провизии, но за разлика от мосю Кабрански не е имал късмета да го изтеглят, ама и той е с много голямо возило. Дано да спре да вали сняг, че иначе не знам кога ще се върне.

Да ви кажа днес какво направих  - киснах си аз на компа предиобед, детето скърца от сутринта като трикрилен гардероб, нервите ми - опнати до максимум. Бях решила да не излизаме, защото е много студено и снощи от мързел не прибрах колата в гаража, цялата беше в сняг и замръзнала. Малчо продължава да се криви и да мрънка. По едно време нещо ми прищрака - навлякох го и хукнах, разринах снега, запалих колата и какво мислите - обикаляхме с колата града, хем той да спре да скърца, хем на мен ми поминаха малко нервите, прибрахме се, беше вече време за ядене и спане и така убихме времето предиобед. Абе, откачена работа е т`ва мойто. Усещам, че изпушвам тотално последно време, ама поне не се давам на депресията.

Шуши, страхотни снимки!

Весело изкарване на празнуващите тази вечер!

А за тези, които са пред компютрите, тъй като Сиската я няма тази вечер ви предлагам към питието и това, пък дано ви хареса:

# 93
  • София
Миме, честита годишнина! Дано още много такива да отпразнувате, да се обичате и слушате!
Здравейте мамита,
прочетох до края старата тема, после новата, разгледах снимките на Шуши и ще взема да драсна кратък отчет. Снимките от Дубай са страхотни, коментарите духовити и забавни, Шуши сигурно си се върнала изпълнена с положителна енергия.
Много ми е неприятно, че ще се получи така, но няма да присъстваме на коледното парти. Знам че ще е много забавно и интересно, много исках Румчо да си поиграе с дечица и да види дядо Коледа, но майка ми отказа да го води в тия студове от Чирпан до София. Мъжо пък е в командировка и всъщност утре аз ще пътувам към провинцията. Вярно че ще съм за малко време с Румчо, но не искам да се получава така, че да не го видя две седмици. Следващия петък живот и здраве като идем там и изкараме гостито, ще си прибираме Румчо Grinning
Изкарах две коледни партита на фирмата и засега ми стига толкова, напоследък все повече ценя времето си за почивка и наспиване.
Румката иначе е добре, не се разболява като е при баба си, но и не контактува с дечица, че там няма наблизо. Иначе и той вече се опитва всякакви думи да повтаря, но още не се е случвало да каже две свързани. Заниманията с гърнето съм ги отложила за по-подходящо време, така че и ние спонсорираме производителите на памперси още.
Прахосмукачката на Гоги е много интересна, а снимката на Жасмина до елхата е много добра.
FY, а Сисито кога ще ни я покажеш, не съм виждала скоро снимки.
Лека нощ на всички!

# 94
  • Плевен
Тъкмо си търсех един любимец да разведри обстановката и Лони ме е изпреварила, но предполагам като за петък двама няма да са ви в повече  Mr. Green

# 95
Люси, евала за избора!!!
Просто нямаш грешка...
Днес обяснявах на Дени, че освен Калин всичко друго отказвам, ама този път ме хвана в крачка  Blush

# 96
Е,аз вече съм с мъж-но пак предпочете банята пред моята мила компания,и като знм,че обикновенно седи поне 40 минути,съм свобдна да кажа още едно"Наздраве"...та да се отчета овреме  beer3...и да кажа,че нямам против предложението на Люси,но като се замисля на Лони по ми върви на питието тая вечер Laughing/иначе приемаме и още предложения-да има за всекиго по нещо..пък и самотните тая вечер да не скучаят/

А, и да не забравя:най-после и ние видяхме какво беше това сняг Grinning/че то от две години не имало таквоз чудо по нашия вилает/.....дано да вали в прилични количества обаче,че да може Динко да се прибере.......

Сиска сигурно е на кокошо парти,цяла вечер да не се обади хич Thinking

# 97
  • Плевен
Таня, пращам ти го, но бързичко действай докато приспивам Тери ...

# 98
Люси-вземам го твоя веднага  Laughing
Шуши -страхотни снимки и много забавни коментари,пренесох се там и ми беше много приятно   bouquet С арабина много си "мязате"  Wink
Кабранска-твоя мъж косата ли мие 40 мин?То с тая коса си трябва време..  Grinning

# 99
Мимоз,то аз нали всичко без бой си казвам...но за косата му отиват два часа/с разресването/...но понеже като всеки "женен с деца"мъж там намира тишина-си имаме правило-като се усамоти никой не го притеснява-и се ходи с поне кило художествена литература,пепелник,каталози........абе нали и семейните имали право на личен живот Mr. Green
....а,на Шуши одеве забравих да и кажа,че си ми харесва цивилна....тия чаршафи хич не и ходят/по-скоро идеята да ходят жените в тях увити/....

# 100
Наздраве и от мен!
Аз предпочитам греяно вино, коняче или ракийка, че зверски ме боли гърлото и за сега въпреки огромното количество изпит чай, бульони и лимони ефект няма. За това трябва да се вземат и по радикални мерки.
На мен и на Люси и на Лони ми харесаха предложенията, така че ще се възползвам на тез красоти и се надявам да облекчат болежките ми.
Честита годишнина на Мимето. Още много, много години да се обичат все така и да създадат още такива хубави дечица като Дарито.
Нашия коварен план за пътуване до Сф също отпада поради лошото време, за което много съжалявам, но ... Надявам се да си изкарате много добре и децата, а и вие се забавлявате подобаващо.
Ще си взема забележка и ще сложа тия дни малко снимки на Сиси.
Приятна вечер на всички. Отивам да си правя компреси.

# 101
Страшни сте!!! Тъкмо си мислих, че ще ми е скучно..., но с двама мъже, каква ти скука...

Само дето не мога да пия заради антибиотика, но съм си сипала сокче и си представям, че има алкохол вътре...  Wink

А за снимките, вярвайте ми на живо е още по-красиво. Слеед като снимам нещо поглеждам това, което съм снимала и после оригинала и виждам, че не е същото... Чак се ядосвам...

Ръж, забравих да ти честитя рожденния ден - макар и на патерица... ЧЕСТИТО   bouquet!

Стаите в 7-звездния хотел всъщност са мезонети, на 2 етажа. Не успяхме да влезем, защото е много строго там. По принцип в самия хотел не се пускат посетители само да разгледат. Ние бяхме с резервация от един познат /добре че беше той - за да видим наистина Дубай/ за бара на 72-я етаж... Нашия познат не ни даде да снимаме много защото по принцип не разрешават за да не се безпокоят посетителите на хотела... Една от приятелките е видяла Ръсел Кроу на бара , където бяхме... Аз се дзверих-дзверих, ама не успях да го видя добре дали е той... Жалко...
А за една вечер стаята струва 2 700 долара... #Crazy  Благодаря!
Много хубаво преживяване имах наистина - пожелавам ми го на всички!!!

Тази вечер Марти гледа една реклама от която много се изплаши. Не знам дали ще мога да го обясня хубаво. Една мацка блъсна някакъв човечец, който ядеше сандвич с кетчуп и като слезе за да му се извини сигурно, го видя целия в кетчуп и започна да крещи, защото помисли, че е в кръв... той също закрещя и май ставаше дума за застраховки... Марти се развика - цапа, цапа... и се разплака, милото ми детенце. Едва го успокоих... И сега вече 3-4 пъти се буди и плаче...
Все се заричам вечер поне преди да заспи да не пускаме ТВ-то, ама... Вашите деца заглеждат ли се? Аз все си мисля, че нищо не разбира, но като започнат да се бият или карат и такива му стават очите...  Shocked

Люба, честит ви сняг!!! Сори за баницата... А с тези дрехи макар и за 5-10 минути да бях с тях се почувствах много зле. Като кон с капаци, все едно те е срам от тялото ти и го криеш  Laughing Жените сами решават дали да носят фередже или не. Мъжете не ги задължават, такъв е закона. Но те са си мазохистки, явно. А мъжете могат да имат до 4 жени едновременно, но да имат отделни къщи и да са задоволени финансово. Измислили са го хората...  Laughing Ми то българските мъже, една къща не могат да купят, пък имат по 2-3 любовници... Нали така...?

Жалко, че няма да видим Сисето и майка й... Ще ни липсвате...

Поолях се. Сори!

Лека вечер и наздраве!

# 102
  • Плевен
Танче, Тери спи от 30 минути вече, връщай ми го оня симпатяга докато Валери не се е прибрал  Mr. Green

# 103
Танче, Тери спи от 30 минути вече, връщай ми го оня симпатяга докато Валери не се е прибрал  Mr. Green
Как по 30 минути, бре Люси?!?!
Чакай малко спри се... дай поне още 10 минутки. Той Валери ще се забави. То след церемонията сигурно и коктейл ще има  Mr. Green.
Ще ти стигне времето и на тебе  Peace

Уффф, бързата работа - срам за майстора!
И аз имам един брой заспал Никола, така че освобождавам Патрик Демпси  Mr. Green. Халал да ти е, Люси  Laughing

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 23:35 от tania_ark

# 104
  • Плевен
То с такъв мъж и още 100 по 10 минути не стигат еееееех... Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт