Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 499
  • 298
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Само да попитам, че на партито на разбрах. На кого се падна нашият подарък. Защото в прехваления Jumbo, играчките не се разопаковат и не се пробват. Та да знам дали работи, защото иначе си пазя бележката и ще ходя да се разправям.
А иначе де ни, ще си поделим наградата, аз не съм ревнива! Joy

# 181
  • София
добро утро мамета,

и аз забелязах, че Недето я няма със Стоянчо, а то какво било.... да се оправяте скоро! Praynig Heart Eyes

да си кажа и аз: партито ми хареса много, видях се с хубави хора и се посмяхме доволно! Миа беше видимо доволна и се опитваше да помага на Снежанка зад кулисите, та се наложи да я издърпа и една от каките след моите неуспешни опити на няколко пъти  Party
абе, вижда се на снимките веселбата Simple Smile ето:
http://s100.photobucket.com/albums/m3/vaniliaice/Xmas2007/

да кажа на Галя едно голямо : Благодаря  newsm51
Беше забавно за всички дечица вярвам!

пс. кате, харесаха ми пиратките Simple Smile)) много щури ми се видяха!

танче, за номинациите се смях тихичко че беше късничко вече, но...  newsm10

аз може да се кандидатирам за  непохватко на годината, онзи ден мих хладилника и пластмасовите кутии за зеленчуци най-долу дето седят как ги изпуснах и то на ламината и ги потроших  smile3514

# 182
Здравейте мами - благодаря на тези които ми благодарят за организацията (не съм направила кой знае какво  Embarassed но благодаря) - по този повод може да ме номинирате за не особено скромна мама
На мен също ми харесаха всички децича, впечатлих се от костюма на Косьо и прическата на Иван, на Буболина за търпението с което обясняваше на Никол какво, къде, как браво на тебе за железните нерви.   bouquet
Ето и мойте снимки - http://galiushana.multiply.com/photos/album/25/Photo_Album_2007-12-16
Благодаря на Ани че ни е снимала с Дядо Коледа че нашия тати ни е направил само клип и нямаме нито една снимка както се вижда де та благодаря   bouquet и страхотни крака  Laughing
Лек ден от мене!!! Олче кажи какви са отзивите на майка ти - той Вели нещо не беше на кеф накрая та бързаха да си ходят дано им е харесало и на тях.
Ванче това много гадно - дано намериш нещо подходящо да се сложи там.
Болничките да оздравяват  Praynig

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 10:45 от galiushana

# 183
  • Велико Търново
Номинация за най-красива коса на майска мама Grinning
Аз номинирам Люсил PeaceАко има друга мама на която не съм забеляза хубавата коса да се самономинира Peace

# 184
Ето да ни чуете как пееме Майските мами - http://galiushana.multiply.com/video/item/46/S_Dqdo_Koleda
то повече се чува наш тати ама нищо....
Ванче три пъти гледах твойте снимки що си мисля че снима Мариса -  Tired все си мислех че ще я има и от твоя хубав апарат  Cry нищо другия път  Hug

# 185
  • София
сиска, за косите и мама руми задължително!

много ми хареса на анна прическата на мене Simple Smile

галче, някякви красиви панери пластмасови ще измисля май  Peace

много весело пеем бре хахахах!

# 186
Ванче, това ли са всички снимки от твоя апарат?

Анна, данке за споделените блага!  Wink Теб номинираме "Най-хубави крака на годината". Тук май печелиш безпрекословно.

Галя, умрях от смях как пее Стефан. В смисъл не че пее лошо, ама просто, че си кара песента и не му пука. Иначе изпълнението може да се окачестви като "Солово изпълнение на Марискиния татко с хоров акомпанимент на Майски мами 2006".  Joy Получава номинация "Дебют на годината"  Laughing

# 187
  • София
сиска, за косите и мама руми задължително!

много ми хареса на анна прическата на мене Simple Smile

галче, някякви красиви панери пластмасови ще измисля май  Peace

много весело пеем бре хахахах!
Ваня, каква прическа? Легнах си с полумокра коса и това е резултата. Simple Smile Аз пък на теб не мога да ти се нагледам на прекрасните скули, много красива физиономия имаш!
Де ни, за краката, мисля, че Катето може да ми е конкуренция!

# 188
  • София
Здравейте мами - благодаря на тези които ми благодарят за организацията (не съм направила кой знае какво  Embarassed но благодаря) - по този повод може да ме номинирате за не особено скромна мама
Лек ден от мене!!! Олче кажи какви са отзивите на майка ти - той Вели нещо не беше на кеф накрая та бързаха да си ходят дано им е харесало и на тях.

Много хубави ,интелигентни и грижовни мами.Много красиви и чаровни дечица.Организацията перфектна.Вели си изкара много добре,накрая малко се изложи,ама"гладна мечка хоро не играе".Днес много си игра с подаръка от Марти на Дени.Очаровани сме с дядото и благодарим на всички...

/color]

# 189
те номинциите положителни взеха да стават , но аз да отправя две от среден клас: номинирам Люба и Сиска за най бъбрива мама на годината

# 190
Ей сега гледахме с Ивко клипа на Галчето с Баба Ага, опс, с Дядо Коледа!  hahaha

# 191
  • Плевен
Сиске, благодарско за номинацията  Hug, добре че дядо Боже се е погрижил да наследя генетичния материал за косата на моята майка, а и май и на Тери съм го предала  Grinning все по-къдрава става, но не може да се мери с косата на Иван на Имар.
Аз се самономинирам и в категорията за най-често прелъстена и изоставена с оглед честото пътуване на моето съпруже извън дома, но в тази категория ще се съревновавам и с други дами Grinning, ще трябва да се присъди един доста желан приз в тази категория, ще помосля кой да е той  Grinning

Този пост го пиша от сума ти време - 6 нови отговора публикувани в темата от тогава  Shocked

За номинацията за краката на Анна гласувам "ЗА"

Номинирам Сиска за "най-веселяшки и цветни постинги" и Мисис " Mr. Green"

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 11:45 от Люсил

# 192
Номинирам Сиска за "най-веселяшки и цветни постинги" и Мисис " Mr. Green"

Подкрепям.
Давам номинация на Сиска за "Крепко рамо на годината и своевременна реакция". Всички мами, влезли да се оплачат или споделят нещо ще потвърдят, че Сиска намира най-прекия път към усмивката.

Номинирам Таня Арк за "Идея на годината" за номинациите.

Номинирам Катя за "Най-интересни фотографии"

За косите не мога да гласувам, докато не пипна. Моля номинираните мами да изпратят по един голям сноп коса на комисията.  Laughing

# 193
  • Варна
Здравейте, мамчета!

От последната страница разбрах, че вчера е имало страхотно парти, браво  Peace

Това с номинациите ми харесва  Mr. Green

Аз се завърнах от "похода"... верно много път в лошо време, ама бяхме ето тук http://www.snimka.bg/album.php?album_id=192250&photo=20 такова спокойствие и красота, а колкото по-нависоко се качва човек, хората стават по-добри, човечни и някак си истински  Heart Eyes  
То нашто фирмено парти завърши с оперативка какво иска шефа за догодина и да ни порицае... а на мене ми каза, че аз може да съм си гледала детето, ама за него аз въобще не съм в майчинство, и трябва да си работя, нямало значение от къде, кога и как  Crazy  newsm78 и такива работи....

Вчера най-после си сложихме и елхата, и за сега няма поражения, че е обезопасено местоположението й  Mr. Green
Отивам да чета 7 страници  #Crazy Mr. Green

# 194
Дени ти пък от кога се вреди в комисията.
Аз подкрепям номинацията за Дебют на годината  Joy ще му го пусна довечера. И тази на Сиска особено за цветните постове.
Май трябва да има и номинация кърмачки героини но там наградата май ще се връчи след около има няма 5,6,7,15 години  Joy може би

Общи условия

Активация на акаунт