Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 510
  • 298
  •   1
Отговори
# 165
[ скоро не съм се раписвала при вас. А и мислех, че сте ни забравили вече.
Държа да кажеш дъщеря ми колсо sms ти праща и нека хората преценят кой те е забравил Crossing Arms

А така сега,дойде ли ти до главата! Иван като ми вземе телефона и все за тебе се сещам, как се чудиш и маеш, какво аджеба правят телефоните ни из ръцете на децата!  Wink
Танче,туй за номинациите много ми хареса! Ама от де толкоз смелост у мен да си призная публично за кво се номинирам!

# 166
  • Велико Търново
Ани,искаш ли аз,да те номинирам-мене не ме е  срам Mr. Green

# 167
  • Varna
  Досега разглеждах снимки- страхотно парти е било. Ани ние днес неможахме да се появим, но по спешност бях привикана на работа, за да подготвя справките но шефа, утре заминава за Москва и Sick.
   Хайде Стоянчо да оздравява и да не пропуска други такива сълития.
   Отивам май да лягам , че третата чашка винце  ми дойде вповече, а за младежите офффф синчето стои зад мен и ме побутва Twisted Evil

# 168
Ани,искаш ли аз,да те номинирам-мене не ме е  срам Mr. Green
Айде давай! Да видим кви ще ги натвориш!  Mr. Green
Сега влизам в банята, като се върна да съм с номинация вече!

# 169
  • Велико Търново
Номинира се Ани Банкова в следните категории:
1.Най-амбициозна майка
2.Най-запалена фитнес маниачка
3.Най-въртелива в кухнята
4.Най-похотлива мама Blush

# 170
1.Най-амбициозна майка

Айде айде, уж не тА било Исрам, пък ми лепнала три отпред за парлама.  Joy

# 171
1.Най-амбициозна майка

Айде айде, уж не тА било Исрам, пък ми лепнала три отпред за парлама.  Joy

ха ха  hahaha Ани-и аз това си помислих като каза Сиска,че я е срам  Peace Ама тя да ти замаже очите и 3 отпред тури  Joy ейй голям смях.

Отивам да мисля моята номинация  newsm78

Пейзи-де ги намери тия  Shocked

# 172
Да се включа и аз в номинациите. Идеята много ми хареса. Та значи за сега се присъединявам към Танчето в категорията "Декар и половина заден двор на годината" и мисля, че ще съм без конкуренция.  Mr. Green Ще помисля и за още някоя категория.
За сега ви пожелавам отново приятни сънища.

Ей тез двамцата много си ги уважавам.

# 173
  • Велико Търново

Добро утро,дами Mr. GreenДзаповядайте на кафето Heart Eyes

Мимозке,кат ми намираш кусури на номинациите на Ани и веднага ти присъждам първо място в категория:
Шопинг маниак на 2007 Mr. Green

Фи,моля,моля в "нашата" категория борбата е оспорвана и не мой тъй ти да си решиш,че първо място е за теб NaughtyСнимки,казах ThinkingПък добре,че ъм си легнала кат си ги пуснала тез двете пущини,че пак щеш да ми прилопва BlushДевойки,туй от мен отивам да меся Mr. Green

# 174
Аз пък номинирам Сиката за най ранобудна булка на годината!
Танче ,казвай какви са правилата, ако има повече от една мама бореща се за една номинация, че като гледам в задния двор бая се наредихте.  Wink

Честит рожден ден на ГаляГ, и по честичко да ни показва сладката Ани, че вече я забравихме.

# 175
  • Варна
Сисе, какво месиш толкова рано?!?! А за смс-ите, добре че е Божа да се чуем от време на време. И Криско ми пипа телефона, но направо набира хората от списъка на последно набираните.

Ето тук е снимката ни от вчерашния карнавал. За съжаление не успяхме да се представим с карнавален костюм, но другите дечица бяха страхотни.

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 09:16 от Анелиз

# 176
  • Велико Търново
Анитка,бухти меся,като не съм видяла,че няма хляб и искам една Прада за подарък ще меся и песен ще пея Mr. Green

# 177
  • София
Така, май ще падне голямо черпене. Момичета мерси за комплиментите  Embarassed, направо нямам думи. Пък от жени да чуеш такова нещо, си е двоен комплимент (щото не се обиждайте, ама доста си посъъъсссссссссскваме). А иначе и аз видях хубавици на партито, ама няма да споменавам имена, защото цяла страница ще изпиша!
А колкото до номинациите веднага се включвам с моята : "Ако ме болеше, колкото ме мързеше, щях да съм умряла"
Ама това само за домакинска работа. Той Стоянчо си ме знае, та не се сърди.

# 178
  • Велико Търново
А колкото до номинациите веднага се включвам с моята : "Ако ме болеше, колкото ме мързеше, щях да съм умряла"
Ама това само за домакинска работа. Той Стоянчо си ме знае, та не се сърди.

Веднага ти се присъжда приза!Признат грях не е грях Mr. Green
Награда:

# 179
Добро утро,

Включвам се и аз в номинациите. Пишете ме в тази последната на Анна. За чистенето не толкова, ама ужасно мразя да готвя. Не толкова щото ме мързи, а защото ми е скучно и ми се струва загуба на време.

И не мога да разбера номинациите положителни или отрицателни са. Щото едно е най-голям заден двор, друго е най-ранобудна и чевръста...

Еййй Сисо! Не те срам! ПРисъдила приза вече... Нема такива работи, има и други желаещи за награда, кой е в комисията питам аз?

Общи условия

Активация на акаунт