Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 514
  • 298
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Срещнах и Анита с Криско. Много се е разхубавила, добре че тя се обади.
Ани, благодаря ти, чак се  Embarassed И аз се надявах да срещна и другите варненски майки, че се забравихме. Ние сме добре, растем и правим все повече бели. А на мен ми остава все по-малко време за форума, за това и скоро не съм се раписвала при вас. А и мислех, че сте ни забравили вече. Сега отивам да разгледам снимките, които сте пуснали на дечицата, сигурно много са пораснали и са се променили.

# 151
  • Велико Търново
Снимки Аркова,снимки Naughty

Сега да кажа,че снимките,които успях да видя на Таня и Деница много ми харесаха.Децата са много пораснали и все така очарователни Grinning
Голямо благодаря за поздрава на Таня и Деница и двете имат прекрасни зъбаци,ама тя Аркова до скоро финансираше стоматолога си,ама явно е имало защо Mr. GreenОчичките ми видяха и хубави мъже,недейте така смело ги показвахте да не си изпатите Naughty
Видях си и любимата сватя с невероятния къдравелко Иван.
Да питам Кали и Неличка бяха ли там?

Сега да си кажа и за мойта среща без никой да ме е питал,ама понеже съм много доволна,че като никога се събрахме много майки и успяхме да съберем хубава сума и си направихме график кога кой дом ще посетим не се стърпявам Blush

Ани,ти с това темпо на обучение Ивко спокойно може да пропусне ясла,градина,прдучилищна и направо в първи клас GrinningЧух,че варненския карнавал е бил супер,за видим от варненските ни представителки няма ли да получим снимки newsm78

Фи,Сисито е страхотна!Пък ти пиши,защото ще те номинирам/четеш в момента/

# 152
  • Велико Търново
[ скоро не съм се раписвала при вас. А и мислех, че сте ни забравили вече.
Анито,пепел ти на устата Mr. GreenМного добре знаеш,че не сме те забравили NaughtyДържа да кажеш дъщеря ми колсо sms ти праща и нека хората преценят кой те е забравил Crossing ArmsАнцунг на Джорджо купили си?

Имар,яви се в изповедалнята,че ще те изплющя Mr. Green

# 153
Имар,яви се в изповедалнята,че ще те изплющя Mr. Green

Тъкмо щях да я привикам, че от 20 минути е на линия и мълчи като риба!!!!
Тук такива неща не се толерират  Naughty. (особено пък в тази част на денонощието  Mr. Green)

Снимки Аркова,снимки Naughty
И да внеса едно уточнение... не че нещо, но все пак да сте наясно  Mr. Green.
Арк идва от съкращението на двете ми фамилии Арнаудова-Кръстанова  Peace

# 154

Поздрав, мили дами!

# 155
  • Плевен
Ех, paizy тия много шават нещо...

# 156
  • Велико Търново
Люсиндо,що тъй кратко  newsm78

Верче,сега молим за успокоителни,че тез мърдащи младежи Crazy

Последна редакция: нд, 16 дек 2007, 23:00 от siska79

# 157
Верче,сега молим за успокоителни,че тез мърдащи младежи Crazy
Верче, тичай моля ти се, за мента глог и валерян, та да спасяваш положението... Тука ще се изпотръшкаме от вълнение и после ще се чудят какво да ни правят мъжете ни  Mr. Green.

Имар, последно предупреждение!!!
Биг Брадър вижда всичко, нали знаеш!!!

# 158
  За всяка по нещо!

Разгледах едни прекрасни снимки и чакам още. Много ме е яд, че не можахме да дойдем. Вече 3-то събитие пропускаме. Но след голямото шашкане петък срещу събота сега сме по-добре. Тогава Ради вдигна 39.5 през нощта и много се пирнесних. Ходихме при педито и каза, че ако поддържа Т до неделя минаваме на АБ, за мое щастие миналата вечер и днес нямаме висока Т. Сега аз съм хремава.

Лека и мека от мен! Hug

# 159
  • София
Опааааа уловихте ме,пък аз се успокоих,че няма познати в темата.
 Аз мълча,че много сте изписали докато ме нямаше миналата седмица,но няма да се оправдавам,сега по същество.
 Галя,голямо благодаря за перфекната организация  bouquet,цялото семейство си прекарахме страхотно.Много благодарим и на Радина и мама Кат,за страхотния подарък,от доста време се чудех да купя ли или да не купя ,но ето,че вие ни подарихте конструктор и сега се надявам и да си играе  с него,но за песничките съм сигурна,че много ще му харесат  bouquet
 Нашата програма продължи по-дълго днес,че бяхме и на друго парти,Иван цял следобяд не спа и накрая заспа в 19,00.Преди малко се събуди,нахраних го и сега се надявам да спи до утре сутринта.Снимките още не съм ги свалила,но утре и това ще направя и ще ви ги покажа.И Руми ти хубаво раздаваш комплименти и аз да се присъединя:Първо и ти ми се видя доста разхубавена и незнам как сте нямали коледно настроение,но на партито сияехте цялото семейство.Толкова се впечатлих и  от разхубавилата се мама Шуши,че си излях кафето EmbarassedДеница на живо е още по-чаровна и много ведра.Впечатлих се и от страхотните крака на мама Анна,видях даже,че са и документирани и ако разбера,че и за тях Стоян има намеса,направо ще го издигна в култ.
 Ох много мога още да пиша,страхотни емоции ми създадохте момичета добре,че ви има.Чакам с нетърпение женското парти.Сватя ти да се информираш и живот и здраве догодина те искам на линия.А ти нали щеше да идваш,Чемширов ли те спря или нещо по София се обърка?
 Хайде лека и спокойна от мен и дано скоро да се инвентаризираме и да имам повече време за форума.

# 160
  • София
Аз да се номинирам за карък на месеца и отивам да си лягам.
Много съжалявам, че днес не се класирах ме, но Стоян вдигна Т през ноща и цял ден е повече от кисел  Sick Горкото дете тъкмо беше оздравял и вчера явно пак го духна вятъра. Моля се да мине всичко бързо Praynig. Утре ще дам повече отчет - като го води баща му на лекар, че аз съм на работа. И от това се чувствам още по - зле.
Снимките са супер - купона е бил на ниво - някой не ги познах, а други след доста вглеждане бяха раз-конспирирани  Hug
Предлагам да се повтори срещата в най - близко бъдеще  Heart Eyes

# 161
  • Велико Търново
Сватя,краката на Анна ги забелязах още децата като бяха бебета на една среща в соф.мол,ама тя цялата Анна хубавица Heart EyesЧемширов не ме пусна под предлог,че времето не било за път Cry

Недче,ама сега Стоянчо добре ли е?Айде ,дано само това да е било Praynig

# 162
  • Велико Търново
Трите дами,които четат да се разпишат веднага-Деси засрами се и пиши Heart Eyes

# 163
Днес докато кача всички снимки и Ивайла се събуди и лаптопа трябваше да замине под фотьойла та ето още снимки на който му се гледат http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201403
Благодаря и аз за перфектната организация на Галя и времето което е отделила на нас да ни е добре.
Всички са много пораснали, на Косьо много ми хареса костюма, Иван е страхотен къдравелко,
ние си харесахме Радинка и управляваха заедно една кола доста време и не искаха и двете да слизат от там.
Сиска и Кали и Неличка бяха, Неличка е станала голяма красавица.
Лека нощ от мен, че утре хич няма да ми се става сутринта.

# 164
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ГАЛЯГ!/ако,чете/ЖЕЛАЯ И МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

Общи условия

Активация на акаунт