Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 520
  • 298
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Привет от нас! Партито беше супер! Зареди ни цялото семейство с иначе липсващото коледно настроение! Косьо много се забавляваше, интересни му бяха играчките и новите хора наоколо, не съм очаквала, че няма да се наложи да ходя да го дундуркам от време на време, а то човечето ме изненада  Wink Обаче от как сме се прибрали сън не го лови  Crazy
Искам много да благодаря на Ол4ето за хубавия подарък, който ни раздаде дядо Коледа от тях! И на Галюшана за организацията!   bouquet  bouquet  bouquet
А мъниците как са порастнали, щъкат, бърборят! Бонбони!  Heart Eyes
Снимки имаме малко, ще ги кача ей сега!
А за клюката да ви кажа, че видях много разхубавени и отслабнали мами /и благородно им завидях  Blush /
О, и последно, но много важно - заговорихме се и се замислихме с наколко мами за фонда
'И аз съм човек!" и решихме да си спретнем някоя от януарските съботи една среща само за МАЙски мами, имаше предложение за спа/масаж/джакузи среща в център Малееви. Аз съм много "за".
'

# 136
Здравейте мацки! Страхотно парти сте си спретнали днес.
И ние също бяхме на Маскен Карнавал във Варна. Много съм впечатлена от разни мъници с костюми. Такива дето нямат и по годинка. Просто си умрях от кеф да ги гледам. И при нас стана купон. Имаше песни, танци и игри. Срещнах и Анита с Криско. Много се е разхубавила, добре че тя се обади. Жалко че нямам апарат и не можах да заснема нищо.
После ходихме в МакДоналдс и пробвахме Ивко с едно детско меню. След като се прибрахме се качихме на платото и правихме снежен човек и си играхме в снега. Много весел ден си организирахме като цяло.

# 137
Ани-браво бе!И да не кажете,че ще идвате на такива Варненски мероприятия.. Tired
Дени,кой е Тони?

# 138
Привет и от мен,

Цял ден се мъча над едни коледни меденки и разни други вкуснотии (като ги довърша ще ви ги покажа) и най-после успях за малко да седна пред компа.
Като гледам снимките от Коледния купон и още повече ме хваща яд, че не успяхме да дойдем.  SickЦяла сутрин си мисля, ех сега можеше да сме в Сф..... Радвам се, че сте си изкарали толкова хубаво и че децата са се забавлявали.
Шуши, личи си, че сте си направили страхотно пътешествие. Само девойки ли бяхте?
Моята щерка вчера успя да види най-после сняг (за краткото време през което той просъществува) и по точно как вали, защото не успя много да натрупа (даже никак) и не остана много очарована. Много исках да навали качествено и да ходим на разходка в снега. Даже бях решила и шейна да и вземем.
Малката щуротийка  Simple Smile днес за първи път реши, че листа не и е достатъчен и докато се гледаха с татко и успяла да изрисува част от стената и дамаската на единия стол. Отдавна го очаквах този момент, но все се надявах да не е от децата, които пишат по стените. Flutter
Ето малко снимки и на малкия бяс:
с вуйчо и вуйна на подписването им

Малката шаферка

Първо посещение в МакДоналдс

На разходка в парка

Ето тук има още за тези които им се разглежда http://www.album.bg/anastasia/?page=1

Кат, дано бучката спре да расте и минеш без операция.  Praynig
Миленка, забравих да напиша, че са ви много хубави снимките от Коледното парти. Много ми е домъчняло за всички  Heart Eyes, но явно ще трябва на чакаме до следващата Интернационална среща.
Приятна вечер за сега. Hug Отивам да си довърша сладките и Коледната украса. /че съм я почнала още от 1 декември, но до днес беше украсена само стаята на малчо/

# 139
  • София
Ето ни всички герои, а в албумаса другите снимки + малко от афтърпартито с братовчедите на Косьо Simple Smile

# 140
хич не сте малко  Grinning Даже Юносчето е там,а кое е това момче най-отпред с оранжевата блузка не Мони ,а мъничкото пред Юнос? И Тони кой е?

# 141
Мимозке  Hug Grinning

Ти май най-неотклонно седиш и дебнеш снимки и отчети.  Grinning

Тони не е от нашите форумски дечица. Той е роден юни 2006 и е племеник на моя приятелка, която като чу какво парти сме запланували, изяви желание да го доведе.

Сега искам да изкажа благодарност за избора на подарък на Уна, който се падна на нас! Представлява ферма за животни със сигурно 30 магнитчета и две плоскости, върху които да се лепят. Стават и за лепене на хладилника и мисля долната половина да я декорирам така весело. Още един път - браво, Уна и благодаря!

Олче, на вас и тази година се падна нашия подарък.  И това ако не е съдба... newsm08
Незнам Вели дали харесва дървени играчки, но аз съм им луда фенка.. Марто има цяла колекция и като че ли няма едно нещо, на което да не обръща внимание. Надявам се и на Вели да му е интересно.

И не мога да не отбележа костюма на Косьо и да подчертая, че аз много много повече харесах нашия малък Дядо Коледа, отколкото големия. 

# 142
  • София
Ето ги и нашите снимки
Коледно парти 2007

# 143
Ани-браво бе!И да не кажете,че ще идвате на такива Варненски мероприятия.. Tired

Ние до последно се чудихме дали да тръгваме. Та затова на никой не съм се обаждала. Надявах се да срещна повече познати съфорумки. Не че останалите не съм ги виждала из форума, но от други теми.
А и времето не беше много за разходки затова решихме да тръгнем веднага след Карнавала.

Дени и мен ме впечатли тази игра която Уна ви е подарила. Точно такова нещо търсих на Ивко, но намерих само с букви и цифри. Та сега почваме да учим азбуката. Ама такъв му бил късмета.  Wink

# 144
От три часа разглеждам снимките и още не мога да се нарадвам на дечицата. Не мога всички да разпозная, че нали не сме се виждали на живо, но всички изглеждат като истински млади госпожици и господа. Да са ни живи и здрави дечицата.
Ох ще ходя да готвя за утре на малкия и да оправям в кухнята след свекърва ми, че в нашето семейство пак ставаха интересни случки тази вечер за достоен завършек на днешния ден.

# 145
Добър вечер, мили дами  Hug

С риск вече съвсем да ви писне от моите глупости, реших да внеса малко хумор за разнообразие в темичката ни. Е, изплагиатствах идеята от един многопосещаван подфорум, но се надявам да ме прощавате...
Та идеята е малко по-различна от основната, но я промених за да не се засегне някой. Какво ще кажете да си направим едни предколедни самономинации - с лека самоирония за слабите ни страни, които винаги се стараем да променим, но или не ни стигат време и нерви или просто не ни се занимава...
Та нека аз съм първа.... Моите слабости са много. Като ги е раздавал Господ съм се редила многократно на опашката.
Самономинирам се в категория  "Декар и половина заден двор на годината", без право на обжалване!
Друга номинация, в която моята "скромна" персона може да се прикачи е: "Когато съм гладна, всички ме изнервят!"

Хайде, вие сте...

Ако идеята ви се струва тъпа, просто ми кажете да си яхна метлата и да се прибирам в къщичката с кокошите крака  Mr. Green.

# 146
  • Велико Търново
Танче,да е жива и здрава Дафинка Heart Eyes
Пиша,че отивам да къпя Божидара ,ама си номинирам в твоята категория,ама за мен ще си позволя да си сменя заглавието
"Цял живот гладна и дебела" и за да не ми се пениш ще приложа снимки на "задния двор" естествено обут Mr. Green

# 147
Ооооо, много ша ма прощаваш, Сиске, ама ти у мойта категория мЕсто нЕмаш!!!!
Колкото и снимки да ми туриш аз съм те виждала, не мож мЪ измами  Mr. Green.

# 148
  • Велико Търново
Недей много да знаеш,че ще се пльсна по кЮлоти Mr. Green

# 149
Недей много да знаеш,че ще се пльсна по кЮлоти Mr. Green
Joy hahaha rotfImbo moresmile

По каквото и да се пльоснеш да знаеш, не мож мЪ настигна!!!

Общи условия

Активация на акаунт