Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 483
  • 298
  •   1
Отговори
# 15
Любе,мерси за сайта. Ама как да прескоча втория вариант на песента като аз само него знам и все ми идва него да му запея,ама хайде да не уча детето на глупости от малко.  Сега ще си я изпея докато спи!  Party
А ти какво правиш още тука, Асен не излезе ли от банята вече????

# 16
  • Велико Търново
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА RUSH!ЖЕЛАЯ ТИ МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ!

# 17
  • Велико Търново
Дубрутро,девойки Grinning
Да ви сервирам кафето

Мимоз,първия подарък ако,ще гол да ми се появи си го вземам Mr. Green

# 18
Добро утро!

Сиска, мерси за кафенцето!
Олче, страхотна тема   bouquet!

Честит рожден ден на RUSH! Нека щастието никога да не те напуска!

Нещо настроението ми за писане изчезна напоследък, може би защото имам много работа, не само с децата.
Сега да се похваля - нашия коледен подарък пристигна по-рано и всеки ден му се наслаждавам, даже прекалено, чак не мога да заспя вечер  Rolling Eyes
http://www.misterquality.nl/upload/products/MrQ2007-00000584-1.jpg

Тук в Швейцария, на Коледа не идва дядо Коледа, ами Христовото дете и то носи подаръци. А на 06.12. идва Свети Николаус , който носи малки пакетчета, в които има фъстъци, мандаринки, сладки и др.

Оф, това го пиша от 6.30...и пак не мога да си допиша, защото Килиан се събуди заедно с мен и е крив...

# 19
Добро утро!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН, RUSH! ЖЕЛАЯ ТИ ЦЯЛАТА ЛЮБОВ И ЩАСТИЕ НА ЗЕМЯТА!

Олче, благодаря за страхотната тема! Наистина успя да ми оправиш настроението и снощи ме обзе един Коледен ентусиазъм, та взех и украсих елхата.

Сиска, мерси за кафето! А за убития ти ентусиазъм не се коси, може и да поиграе с прахосмукачката. Аз оня ден така купих на Гоги две книжки "Думите", с надеждата, че може да му направят впечатление /не, че няма вкъщи/. И като се прибрахме, се опитах да му привлека вниманието с тях. Бях удостоена с толкова пренебрежителен поглед, че ентусиазма ми бързо се уби. Накрая "преби" книжките най-позорно с един пеещ чук. Но вчера за моя най-голяма изненада ми ги носи и започва да ми показва различни предмети от тях и се мъчи да ги назовава. Бях изумена, такава еволюция. До вчера книжка не поглеждаше, да не говорим, че липсваха наченки на всякаква членоразделна реч, с изключение на "мама", "тати", "баба" и тем подобните.
А снощи си получи и един от коледните подаръци - именно прахосмукачка. Е, аз исках всички подаръци да са под елхата, но свекърите като си наумят нещо... Такава радост беше, голямо чистене му хвърли, поне 2 часа не се обади това дете.

Мимозка, дано Жули се размине леко с настинката. И като имаш време, вземи пусни една снимка.

Неде, радвам се, че Стоянчо свиква бързо с яслите. Дано и той се оправя бързо и да не тревожи мама.

Гого много го мъчи и него хремата и едва вчера спря да вдига Т, дано да го закрепя без АБ. Покрай тази хрема се научи да се издухва в кърпичка и е много сладък, най-интересно ми е, че не протестира. Вчера се тръшкаше за нещо, аз му казвам "Духай", млъква, духа и продължава да реве.  Simple Smile
Друго ново при нас е, че ползваме вече гърнето по предназначение, но... с дрехите.  Mr. Green

Ето и ние да се покажем как чистим с прахосмукачката:
и други снимки, на който му се гледа:
http://images.ilonkatoleva.multiply.com/image/4/photos/13/orig/2 … amp;nmid=70827281
http://images.ilonkatoleva.multiply.com/image/4/photos/13/orig/2 … amp;nmid=70827281
http://images.ilonkatoleva.multiply.com/image/6/photos/13/orig/1 … amp;nmid=70827281

Хубав ден на всички!

П.П. Кате, страхотен подарък! С кеф да си пиеш кафето!

# 20
Кате честит ви коледен подарък.

Ръш, честит рожден ден! Да си жива и здрава и много щастливи мигове ти желая!

# 21
  • София
Запис и аз в новата темичка. Болните да оздравяват, че ще пишем отсъствия на партито. Peace
Честит Рожден Ден на Rush.

# 22
Добро утро и от моя милост  Simple Smile
Всички болни (в това число и ние) да оздравяват бързо , че няма да дойде дядо Ви Коледа
Благодаря за кафето , ще му се насладя след малко , а Бейслиса ще оставя за довечера Crazy

Успешен и усмихнат ден на всички  bouquet

Забравих: ПОЗДРАВЛЕНИЯ за Олчето за страхотната коледна темичка   bouquet  bouquet  bouquet

# 23
  Браво Олче, красива тема както винаги  bouquet

Ей, че сладка прахосмукачка. Лони, колко струва това чудо? Ради също мнго обича да чисти с оригинала. А тази бръмчи ли, свети ли или само така без звук и светлина?
  Ради пак доста плака на яслата но докато оправя шкафчето му и млъкна и вече съм по спокойна. В къщи сменят няква тръба в банята и е лудница, добре, че Ради е на ясла.
    Praynig дано всички бързо оздравяват!

# 24
чЕСТИТ рОЖДЕН ДЕН на  RUSH мНОГО ЩАСТИЕ И лЮбОВ (и драсни едни ред как сте що сте)!!!   bigdance2 newsm67
Ох днес е четвъртък момичета остана съвсем малко до срещата ни - нямам никакво търпение да ви видя! Мариска си е на ясла никакви здравословни проблеми няма и дано така да продължава - благодаря ви за молитвите  Praynig когато са от сърце вижте как вършат работа - благодаря   bouquet
Олче отново благодаря и аз за вълшебната темичка  newsm51 Ти последно Вели с баба му ли ще го пратиш на Коледното парти?
После да разказвате как са минали банкетите ви. Нашият ще е на 27.12. и аз няма да ходя мисля да си взема отпуска за тези два работани дни (то и яслата няма да работи тези два дена) и да ми се съберат доста дни които да прекараме заедно с малката, че расте и се променя всеки ден и малко ми липсва като че ли...не ми стига времето вечер с нея.
За магазина Джъмбо аз много искам да го посетя и само врънкам мъжо за сега имам да купувам 5 подаръка за деца. Ох не е лесно по празниците - дано има 13 заплата че  newsm78
Хайде лек ден от мене, че ми връчиха да пиша писмо.....
Жулито и други болнички мъници да се оправят бързо, Наде дано и вие се стабилизирате и да се видим.
Кате честит подарък със здраве да се ползва и го дръж далеч от Килиан. Вие още ли се кърмите, че като чета Люба май приключва с това останаха Ваня и кой още  newsm78 вие сте майки героини.
Последно вече стига!!!ЧАО!!!

Последна редакция: чт, 13 дек 2007, 10:15 от galiushana

# 25
Верче, мисля че прахосмукачката е 10-ина лева, имало и малко по-голяма за 18. Бръмчи, свети и даже събира по-леките боклучета. С нея дават и една торбичка с натрошен стиропор. То баба му я купи, защото на всички ни писна да ни размотава големите прахосмукачки. Даже оня ден без малко моята да изгори, защото докато си играл си пъхнал спрея за нос и той заседнал между маркуча и прахосмукачката. Абе, не смуче тая прахосмукачка, пък бръмчи, а то... Laughing Постоянно ми спретва такива номерца моя син.
Бързо адаптиране на Ради в яслите.  Peace

# 26
Добрутро и от мене!

И днес станахме късно, добре че беше Йовчо да ни събуди. Все още съм по пижама... а е почти обед  Sick
Ама не мога да направя нищо друго преди да видя какви сте ги сътворили тука  Mr. Green.

Яна, честит рожден ден! Да си здрава, щастлива и мнооого обичана.
  newsm67 nbirthday И да успееш да навиеш мъжа ти да дойдете на идните форумски срещи  Wink

а Бейслиса ще оставя за довечера Crazy
Няма нужда, гаврътни го сега, че довечера ще има друго със сигурност  Mr. Green.

Лони, много е сладък твоят помагач! Още не съм си инсталирала софтуера за фотоапарата  Rolling Eyes, ама като го направя ще ви покажа и моят щурчо в действие  Wink  Ако се заплесна нещо и не му обърна внимание, на секундата отваря прахосмукачката, вади торбичката и започва да бърка в нея и вади боклука... За това трябва да имам и очи на гърба си!
Чудя се вече кое къде да крия и качвам... А май решението на проблема е да хвана и да изхвърля всичко и да останем на едни голи четири стени!

Мимоз, как е Жули? Не вдига температура, нали? Хрема има ли?

Хайде да ви оставям със здраве   bouquet

# 27
Честит рожден ден на Ръш!  bouquet Здраве и късмет !

Да вземе да се засрами и да пише 2 реда и снимка да покаже  Crossing Arms

Жули е с червено гърло,кашля,тече и носа и снощи и температура вдигна  ooooh! Засега караме без антибиотик..
Лони -прахосмукачката е супер и ние такава ще търсим.Добре сте се ориентирали за зетя -отсега да свиква да ми глези детето  Party За следващия пр\азник може и ютия да му купите  Laughing
Довечера ще сложа и аз една снимка..
Сиске-подаръка естествено без опаковка го искам,трудно ще го поделим обаче  Joy

Кате не ми зарежда твоя линк,кажи какво е?

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 15:44 от mimozata

# 28
  • Русе
   Хайде и аз в новата прекрасна темичка!
   Преди малко заварих Дарито - взела ми стик-дезодоранта и се маже с него зад ушите и по гушката! На мама госпожицата  Heart Eyes И с една сериозна физиономия... Но до тук сме с разкрасяването. Много обича да я реша с гребенчето й, но не дава да й се слага нищо по косата-фиби, ластици. Имаме коса в изобилие, но скоро няма да покажем снимка като на чаровната Миа - с диадемата. Напоследък е станала по-гальовна, като й кажем-Ела да целунеш мама, тя идва и подава бузка да целунем нея Grinning
   За говоренето-Дарито повтаря само някои срички от думите или пък някакви нейни нови думи. Например книгата е ги-га, а обувките-аби, влакчето е пу-па(пуф-паф), когато яденето е горещо казва папи(вместо пари). У нас най на почит са деди и тати, а ние с мама(баба) много се сърдим, ама това е положението Mr. Green
   Други умения не се наблюдават, гърнето вече хвана паяжини в шкафа на балкона, а без биберона(биби) не заспиваме Embarassed От скоро пием вода/сок от шише със сламка.
   За играчките - в голямо недоумение съм какво да купим. За сега сме взели само един дървен конструктор, при нас прахосмукачката няма да свърши работа, защото ни е страх от нея. Тя също си има име-бррр Mr. Green Мама е купила за Коледа един сервиз пластвасови чаши и чинийки, ще ги наредя в шкафа при нашите, дано играе с тях, че доста поразреди наличните чаши Confused
   За фирмените банкети-моят мъж тази година извади късмет Mr. Green Нашата годишнина от сватбата е утре и съвпадна с техния банкет, та ще ме води само там! А аз пък ще отида другия петък с моите колеги и приятелки Simple Smile
  Честито на всички мами, получили коледните подаръци по-рано!
  Весел празник на Ръш!
  Много  Hug за болните дечица и разтревожените им майчета!

# 29
  • Русе
   Напоследък Сиска все пуска разни снимки тука, ето ви и от мен един хубав батко(поне на мен много ми харесва, нищо, че му е счупен носа):

Общи условия

Активация на акаунт