Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 478
  • 298
  •   1
Отговори
# 45
Сисе, Сисееее, самички сме си тази вечер!
А дано поне Енрике дойде, да разведри обстановката  Mr. Green.

# 46
  • Велико Търново
Сами,Танче сами CryДеница най-вероятно празнува годишнина и кой знае у какъв лукс се е пляснала Crazy
Айде ,бе мацки къде сте newsm78

# 47
Тук сме, тук сме! Малко късно се появявам, да не би да е минал вече Енрике и да ви е подбрал за някъде!

# 48
Еееее, най-накрая някой да се появи!
Бравос!
Енрике още не е дошъл... но тръпнем в очакване  Mr. Green

# 49
  • Велико Търново
Аз,пък мислех,че вече е у вас и тук едни магии правих да не му стане Mr. Green
Уф,аз,пък да споделя какво ме тревожи-утре Георги е командировка в Свищов и понеже шибания съд няма служ.кола и той за пореден път ще пътува със секретарката си/тя ще шофира/,а пък тук вече има една педя сняг,а пък за утре не ми се мисли SadАйде оплаках се Blush

# 50
Аз,пък мислех,че вече е у вас и тук едни магии правих да не му стане Mr. Green
Уф,аз,пък да споделя какво ме тревожи-утре Георги е командировка в Свищов и понеже шибания съд няма служ.кола и той за пореден път ще пътува със секретарката си/тя ще шофира/,а пък тук вече има една педя сняг,а пък за утре не ми се мисли SadАйде оплаках се Blush
Чакай сега да уточним... кое те притеснява - това, че ще пътува със секретарката или за педята сняг  Mr. Green

Пък ако на Енрике не му стане, мъжо нЕма да откаже... ("стига простотии, бе тате!")

# 51
  • Велико Търново
Уф,че си-аз,го написах,ама ме хвана срам и го изтрих.По ми се нрави идеята да си ги представя на някоя поляна отколкото в някоя катострофа/казах си го/.Да го везам ма да види лесно ли ми е на мен Mr. Green

# 52
Пък ако на Енрике не му стане, мъжо нЕма да откаже...

ООО значи е у вас! Всичко ще си кажеш ти!

# 53
Пък ако на Енрике не му стане, мъжо нЕма да откаже...

ООО значи е у вас! Всичко ще си кажеш ти!
Че аз никога нищо не съм крила.... Сега с половин ухо гледам и слушам "Зайнфелд" и след това започва купона  Mr. Green с пълна сила!

# 54
Ехоо, добро утро!
Никой ли не е станал още да сервира кафето? Заповядайте:

Аз цяла нощ не съм мигнала, че Динко го завари снега на път в нашия балкан и още не може да се прибере. Обади се, че е добре и чака да разчистят пътя, но мен ми е едно свито под лъжичката. Каза, че такова чудо не е виждал - точно за 10-ина минути след като е започнал да вали снега е натрупало педя. Ох, дано днес поне разчистят и се прибере.

Ох, оставям ви и отивам да си видя закусващия човек.

Хубав и снежен ден на всички!

# 55
Добро утро, мацки!  Hug

Олче, тенкю за темата и времето, което отделяш за нас.  Hug

Цитат
Сами,Танче сами Деница най-вероятно празнува годишнина и кой знае у какъв лукс се е пляснала
Ич даже, ами нямах нет в къщи иначе щях да взема активно участие. Обаче младежа Енрике не е по мой вкус, тъй че си го делете, вижте там, разберете се...  Laughing

Лони, стискам палци мъжът ти да се добере до в къщи скоро.

Аз съм добре, синът ми е добре, мъжът ми е добре. Ей го отчета. Simple Smile

Сега пак ще ви разкажа едно мое вълнение: Сутринта преди да тръгна на работа дойде свекърва ми (дето го гледа денем, айде пак да повторя), Марто беше буден. Моят личен шофьор не беше позвънил още че ме чака долу, че аз го раздавам нещо президент и когато не се мъча по пътищата с коли разни и рознообразни,  ме карат персонално. (шегувам се, един колега ме взима, когато Хуан тропа прекомерно). Но да не се отколнявам. Та Марто се събужда, вика там да уведоми света, че е наличен за хранене, смяна и пр., влизам аз и го взимам от леглото, а той взе да вика "Баба, баба.." и да се дърпа от мен. Отиде в баба си и взе да се гушка в нея... Ейй, кво криво ми стана ако знаете, направо ми се сви отвътре.. Ама си викам "Така е, Деничке, щото си патица и вместо да си седиш при детето, си се юрнала работи да вършиш... И никой не ти виновен за избора и последствията от него, освен самата ти..." И въпреки, че си казах това и въпреки, че знам че съм права в каквото си казах, свитото отвътре пак си остана и ей сега пак ми иде да се дзверя нацупена в далечината, даже и очите да ми се напълнят...   

И тук иде вашта роля да ми кажете, че е нормално, че децата обичат бабите си и че не е щото мен не ме обича, ами просто в момента така е чуствал или се е поглезил или нещо в тоя дух, защото наистина това би ми помогнало да се почуствам по-добре..

# 56
  • София
Лони, Бог да пази Динко по пътя  Praynig

и благодарност за хубавото капучино  Flutter

да знаеш , за прахосмукачката играчка от теб се запалих, че Миа пощурява като ме види да чистя и настава едно: брррррмммммммм, бууууууууу  Joy

# 57
  • София
дени, мила, марто има само една мама, това никой не може да го промени, иначе за баби си има две и виж тяхната функция е по -размита  hahaha, ама че го казах и аз. разбира се че  емного важна, но те са НА ВТОРИ ПЛАН. това, че я обича и търси е нормално и здравослвно!

# 58
Дени, ясно е, че ще те успокоим. Ясно е, че за него си най-добрата майка на света. Както казва Ванила, нормално е да търси и баба си, при положение, че тя го гледа през деня Simple Smile Усмихни се - петък е, идват два дни само за вас тримата Simple Smile
Лони, дано Динко се прибере скоро!!!
Аз пък да ви кажа какво стана тази сутрин Simple Smile От доста време се опитвам да уча Калоян да ходи на гърне, но не успявам:) Като го сложа, знае, че там се пишка и винаги го прави, но не си казва през другото време и пак си пишка и ака в памперса. За акането в гърне - имали сме няколко попадения, но съвсем случайни Simple Smile
Обаче тази сутрин - събужда се и ми казва: "Мамо, ако". Аз веднага го слагам на гърнето и той го напълни за секунди Simple Smile)) Много съм щастлива. Дано скоро и ние махнем памперса:)
Хубав ден на всички желая!

# 59
Лони, Бог да пази Динко по пътя  Praynig
Дано са се прибере по-скоро  Praynig

Дени, не се притеснявай за това, Марто е свикнал сутрин баба му да го обслужва и затова е реагирал така. Забелязала съм че и Ралица си има подобни моменти, примерно когато излизаме заедно тримата от къщи, винаги мъж ми я носи и един път я взех аз и тя като се разплака, задърпа се и за протяга ръце към баща си, успокои се чак когато той я гушна.
Отделно постоянно си повтаря "баба" и много дълго време само това знаеше, добре че тръгна на ясла че да се научи и на "мама".
Така че това сутринта не е било защото обича баба си повече от теб а защото така е свикнал.  Peace

Даниеле БРАВО за гърнето. Дано и занапред да продължи да си казва и да махнете памперсите. 
Лек ден  Hug

Общи условия

Активация на акаунт