Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 473
  • 298
  •   1
Отговори
# 75
Мимето-честита годишнина!И сребърни ,и златни  и диамантени да празнувате в здраве и щастие   bouquet
Наблюдавай Дарито и спокойно на банкета,който я гледа като е предупреден ще внимава.  Peace
Сискеее-добре ми казваш ти,ама от де толкоз акъл   ooooh! Сега отидох изтрих,а тяРъш вече прочела..
Ръш -лошо няма и една сестричка да има Румен  Peace А аз не,че те бъркам,ами тогава от бързане и направих асоциация с Риен.. Embarassed

# 76
Явно нищо не съм направила както предполагах.
Кате кафе машината е страхотна.
нашите подаръци са тук, но скрити от малкия. Елхата е украсена от 1 декември. Вече остава само да чакаме и   chef  food002 santa2 cheers
мимозке, рано е оше за друго и аз искам почивка. след 3-4 години може би, но за сега  Stop.

# 77
мимозке, рано е оше за друго и аз искам почивка. след 3-4 години може би, но за сега  Stop.

е  то това вие ще си го решите,аз ти пожелах леко да раждаш  Laughing пък кога..божа работа  Peace

# 78
  • София
И ние напуснахме отбора на кърмачките - от 3 дни не съм кърмила. Да ви споделя нещо - днес бях на преглед при мамолог, щото си намерих бучка на гърдата и се оказа фиброаденом, който ако расте, ще трябва да се оперира Sad Преди 8 години са ми правили такава операция на другата гърда и сега пак такова нещо, а уж кърменето намалявало риска от разни образувания Sad

# 79
  • София
Аз да попълня отбора на все още кърмещите. Въпреки, че и при нас не се знае до кога ще е  newsm78
 rush - Честит рожден ден на патерица   bouquet Много ЛИБОФ за теб и семейството ти.

# 80
  • София
кaт, радинка как го приема? успех ти пожелавам и най-доброто разрешение!

# 81
  • София
Без проблеми, то при нас стана много плавно. От края на есента я кърмех само сутрин, вечер и преди обедния сън. Последните няколко седмици пропусках обедното, а накрая ми се наложи да работя по нощите или рано сутрин, защото денем нямаше на кого да я оставям, та така започнахме да пропускаме я сутрешното, я вечерното и така. В момента пие сутрин и вечер по една огромна чаша прясно мялко и е доволна. ( в тази връзка се чудя дали да и давам АМ, бях вземала Нестле Джуниър, но после не можах да намеря и така минахме на обикновено краве newsm78.)Ако и дам да суче няма да откаже, но сама не се сеща.

# 82
Честита годишинна и от мен на Мимето-още много години да се обичат,да се уважават и да се радват на такива хубави и умни дечица като Дарито!А,нея мама да не я мисли,ами да се наслаждава на купона-щом досега нищо не и е станало-няма страшно...а за другия път/дано няма,ама аз да си кажа,де/-Арника,олио на цицината и много здрави нерви.....
Кат,добре дошла в отбора на "бившите"кърмачки....дано да е лека опрацията и бързо да се възстановиш........и благодаря за инфото -май и аз ще го пробвам Иво с прясно мляко,че досега нещо не поема друго освен кисело объркано с овесени ядки.....
аз съм кратка,ама пак ми се е свило сърцето,че мойто мъж е закъсал в София/май двигателя им е блокирал/ и не се знае  ще се прибира ли изобщо.....та може после да се разпиша повече/за отвличане на вниманието/...ако и малките  разрешат,естествено.

# 83
  • София
Мими, зло да те забрави и гадни болести - Честита годишнина на вас - и да се повторя - Много ЛИБОФ!   bouquet
Любе, Асен дано се оправи бързо и да успее да се прибере при вас. Ако не и има нужда от помощ Свиркай .
Ради дано е свалил Т и да оздравява бързо  Hug
Ай де Чао, че чакам да ме вземат да ходя до работата.

# 84
Здравейте момичета!

Честита годишнина на Мимето!!! Здрави и щастливи!!!

Извинявам се за закъснението за обещаните снимки от Дубай...
И 4-те приятелки снимахме непрекъснато и събрахме около 2 хиляди снимки. Докато избера най-доброто... оооохх... успях...

Да ви се оплача, че като върнах от пътуването ме заболя ужасно мъдреца. Зъболекаря го погледна и каза, че ще ми създава проблеми, затова е хубаво да се извади... Докато се усетя той вече го вадеше. Но понеже самия мъдрец растеше към бузата, голям зор видя човека... Аз бях под упойка, но беше неприятно... И сега Умирам от БОЛКА... Ходя всеки ден да ме облъчват с някакъв лазер, пия антибиотик, пръскам се с Тантум Верде и пия Аулин като луда... Май вече не ми действа...

ето и снимките, не мога повече да пиша, че Марти ме дърпа за ръкава... После пак ще пиша, ако съм още жива... мъжо е на коледен купон...

http://www.snimka.bg/album.php?album_id=200275

# 85
Шуши накара ме да се размечтая. искам и аз в Дубай и то в хотела със 7звезди Wink.
Кат, дано да се разминеш без операции и тем подобни и дано всичко е наред. При нас кърменията от 4 станаха на 7 и незнам как ще е. Разчитам на майка ми покрай празниците поне да намалим на 1 или 2  Praynig, или въобще, но не се заричам, зависи.
Руми от известно време се заиграва все повече с баща си, даже и ме гонят да ходя в другата стая. така че се надявам да стана по-редовна във форума. Да се похваля, че тази вечер мъж ми ще ме води на вечеря, а малкият ще е с баба си.  отивам да се правя красива Wink

# 86
  • София
Здравейте и от мен. Само ви изчитам и отивам да се обличам, че сме на банкет. Досега бяхме на Коледно представление на градината на Мони и падна голям смях с тия деца.
Честита годишнина на Мимето, още сто години да сте заедно!  bouquet

# 87
  • Плевен
Ха добра вечер и от мен  Grinning

Честита годишнина на Мимето! Много любов и семейно щастие дъъъълги години!   bouquet

Анна приятно изкарване на купона  Hug!

Люба, дано бързо оправят двигателя на колата и Асен и сие не мръзнат и се приберат по - скоро   Praynig

Шуши, с удоволствие ще разгледам снимките и въобще не се съмнявам, че ще им се насладя подобаващо  Hug

Приятно изкарване на  rush и ЧРД на патерица, да си жива и здрава   bouquet!

Болните дечица да оздравяват бързо  fingerscrossed

Аз снощи бях на форумска среща на Плевенските мами, та пийнахме и побъбрихме  lalalala , но пак ми се видя малко, то аз като невиждала.... Mr. Green

За съжаление поради кофти метео обстановка, няма да можем да дойде на Коледното парти на нашите дечица  Sad, ако има някаква промяна ще пиша все пак...

Хайде да стартирам вечерта с  Wine Glass , че мъжо замина на купон "Бизнесмен на годината за град Плевен" и сме си двете с Тери  Grinning

# 88
Шуши, много готино си подбрала снимките. Като едно мини филмче се е получило. И ние попътувахме заедно с теб из дебрите на Дубай. Най много ми хареса "номера на китайката"  Laughing

Днес като гледам е една купонджийкса вечер. Доста хора са се запътили към разни купони. Люси да похвалиш Валери после с какъв приз се е сдобил.

На закъсалите здрави нерви и чисти пътища пожелавам.

Кат много кофти това с операцията, дано да се размине, ако още не е сигурна. И аз все ще ходя на мамолог и все нещо отлагам,че само във вторник преглежда,а вторниците ми все заети с разни ангажименти, та да видим кога.

И аз най после се наканих да украся елхата. Сега след малко ще я украсим с Ивко. Че като си я нареди той да знае да не си я разваля!  Wink

# 89
  • Плевен
Люси да похвалиш Валери после с какъв приз се е сдобил.

Той не еноминиран, но шефа му е с номинация за инвеститор и най-вероятно ако спечели Валери ще отиде да вземе наградата и да каже няколко думи.

Общи условия

Активация на акаунт