Празниците наближават и с Коледни песни МАЙските деца се забавляват!

• 14 503
  • 298
  •   1
Отговори
# 195
Цитат
Дени ти пък от кога се вреди в комисията.
Аз съм в комисията при номинациите, където не съм номинирана. Тъй като никъде не съм номинирана /упс, освен в едно за АНТИготвач на годината/, занчи съм навсякъде в комисиите!   newsm08 Много моля авторитетът ми да не се подлага на съмнение  Sly

# 196
Включвам се набързо, че имам много работа...
Само да кажа, че много се радвам, че ви е харесала идеята, но за съжаление отдапам от номинацията на Дени, защото съм я ОТКРАДНАЛА!

Тъй като съм основоположник на номинациите в нашата тема и съм основният ЧЛЕН в комисията имам право да избирам и останалите членове  Mr. Green.
Привечер ще обсъдим правилата. Само да напомня, че номинациите са за НЕДОСТАТЪЦИ, а не за преимущества!!!

Дерзайте, много ме радвате така  Heart Eyes

# 197
  • Плевен
Само да напомня, че номинациите са за НЕДОСТАТЪЦИ, а не за преимущества!!!

Самономинирам се за  "мисис висящо коремче", супер много ме мързи да се занимавам с физически упражнения, тъй че може и номинацията да е "Антифитнес" или нещо от сорта. Ако можеше със седене пред компа и лежане на дивана да се стягат мускулите щях да съм с едни от най-стегнатите задни и предни части  Grinning.

# 198
  • София
ще ме спукате  Joy

сега като стана сно, че номинациите са за недостатъци, аз се затвръждавам  с моите златни, но понякога непохватни ръце муах-ах-аха хахахах!, сещам се , че и други счупени работи имам тази година, ама живи и здрави!

галче пратих ти на мейл снимки с ваша милост  bowuu

анна, честно , много ми се видя шик прическата, то нали знаеш кой каквото си няма! и да ти кажа, с поличката трудно човек може да ти припише 2те деца  Blush

залавям се за работа, че ме чака едно прелестно техническо преводче за едни изолационни материали, уууууууух сладко на какаааа  smile3508, добре, че баба лили гледа детето, еееех жива и здрава да ми е! нали моето майче е далече..

ще гледам снимки и аз, но в паузите, че инак ще взема да изтрещя , дето вика Мисис Mr. Green

# 199
Такаааа, то се е видял и моя сеир. Не мога да устоя вие тука да си лафите, пък аз нещо полезно да върша... Кога е било това???
Та, да знаеш Анни, голяма конкуренция съм и в твоята номинация. Много ми хареса, макар че нещо не ми се връзва с твоята персона!

Други желаещи за членове на комисията има ли освен Дени? Нея я правим втори почетен член  Mr. Green
Мое предположение е, че и Сиската ще иска да е в комисията, така че и нея включвам...
Който иска друг - да се обажда, ще го подложим на обсъждане от така сформиралата се комисия  Laughing

Аз да се досамономинирам в категория "много тъпа селска пръчка" - дето вечно с недодяланото си поведение обиждам и засягам хората неволно!
Ще има и още много номинации от моя страна, вЕрвайте ми!

Имам и едно друго предложение. Когато вече цялата кампания по номиниране и категории приключи и се излъчат победителите, може да си направим почетни грамоти от конкурса и да си ги връчим на женското парти  Mr. Green.

А сега - действайте с конкурса!

# 200
О, благодаря! Много се радвам за предоставената ми възможност. newsm03 Heart Eyes 

И сега с правата, дадени ми с почетното членство в Комисията ти отменям номинацията за "Много тъпа селска пръчка". И недей да спорим, че е тъпо да стартираме комисионерството с разногласие.

# 201
О, благодаря! Много се радвам за предоставената ми възможност. newsm03 Heart Eyes 

И сега с правата, дадени ми с почетното членство в Комисията ти отменям номинацията за "Много тъпа селска пръчка". И недей да спорим, че е тъпо да стартираме комисионерството с разногласие.
Е, все пак трябва да се предложи за гласуване - има и други членове в комисията  Mr. Green

А Велиса да не чете само и да се хили, ами да пише!!!

# 202
Здравейте май-ки Simple Smile
Не мога да устоя и да не се включа в конкурса-самономинирам се в категория"Нервачка на годината" и едва ли има кой да ме конкурира Mr. GreenТо аз това си и правих цяла година-нервих се на всичко и на всички SadАко спечеля да знаете,че другата година ще се амбицирам и ще се променя-да се порадвам и аз на живота,че това черно и сиво взе да ми писва вече Peace
Много са ви хубави коледните снимки и вярвам добре сте се прекарали,а ние можем само да завиждаме и да се дивим на порасналите дечица и разхубавените мами Heart EyesДа ви кажа и аз има няколко физиономии дето не разпознах(и малки и големи) и да порицая снимащите,че са ни оставили без коментари под снимките newsm78
Моето дете вчера за първи път видя сняг в живота си и нещо хич не му хареса SadМайка му се беше наточила за сейна разходка и игра в снега,а той се разплака и не искаше да стъпва долу и да го пипа SadЗа това пък аз му направих снежен човек на терасата и той много му се радва-показва го на всички и кара баща си да го милва,а той вика "о-о-о-о" Laughing
Сега ви оставям,че ми се е разтекъл носа ,и хич не ми е добре(ама ще следя конкурса да знаете Wink)
Целувки и прегръдки.
Моето дете се събуди и вика"ГУГУ" и вдига ръка(да ви преведа-това е "Супер Любооо" от рекламата)  hahaha Joy

# 203
  • Varna
 Ааа и аз за почетно място в в комисията се боря   Twisted Evil, така пристижничко ми се вижда Mr. Green.
Пък и изобщо не се сещам за какво да се номинирам, но това явно се дължи на втората седмица отпуска която карам,/не че не ме привикват за някоя справчица или доуточняване на нещо си, но това са ми бели кахъри/.

# 204
Здравейте,

ето и моите снимки от купона  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=201746
Макар, че ми бе лошо и адски ми се спеше, си прекарах много весело. Организацията бе перфектна за което искам да благодаря на galiushana.
Всички бяха много мили и симпатични, но аз не не успях да се запозная почти с никои  Blush така че сега ще драпам със зъби и нокти за едно женско парти на което на спокойствие да си поклюкарстваме.
Благодарение на хубавия подарък от tania_ark Ралица не заспа в колата на връщане и след като обядвахме цялото семейство си легнахме и спахме до 5ч. Аз бях най-доволна  Blush най-сетне заредих поне малко батериите.

искам да благодаря на Анна за снимките които ни е направила с Дядо Коледа  Hug

А за номинациите аз се номинирам за приза "Скатавка на годината" за цялостният ми принос за НЕ изписване на темите.
И с цялата си наглост се кандидатирам и за член на комисията.  Laughing Все пак съм най-големия наблюдател тук.

Мога да се присламча към Анна за "Ако ме болеше, колкото ме мързеше, щях да съм умряла"' и към Дени - АНТИготвач на годината

Лек ден засега от мен, че работа ме чака

# 205
  • Велико Търново
Сладурани у нас се вихри много яко кокошо парти с много бира и пържоли и като свърши ще видя кого и къде сте номинирали Hug

# 206
Айде да се разпиша и аз,че да не взема да пропусна номинациите-току виж сте присъдили призовите места без моя милост да вземе нещичко от наградния фонд/а такъв ще има ли? Grinning/.......За място в комисията -не се и надявам,че то гледам май станаха членовете повече от номинираните Mr. Green/но пак да питам,ако приемат подкупи членовете да пишат на ЛС-да видим кой ,как ще  убеждаваме/........
Аз лично претендирам за категорията на Ванилка-като потрошила най-много фина техника и домакинска посуда...и то качествено......
Също в категорията на Люси за самотна мама,търсеща компания по вечерно време/с татко на път/...и се самономинирам в следните нови категории:"Карък на годината"..."Най-мрънкаща мама" и "Най-дълги и често появяващи се в темата постинги/демек "Досадница на годината"/...ако довечера не пиша да знаете,че ще се включа и в класациите за прочула се в медиите/в жълтите и криминални хроники/,но трети ден си имам големи неприятности с нечии роднини и усещам,че ако още един път ми се  вкарат в полезрението,ще има вече физическа саморазправа.......ааааааааааа,може и в категорията "латино драма на годината" да ме запишете....

За снимките-просто нямам думи-много хубави деца,много хубави мами....явно и партито е било много хубаво...

Иво от снощи пак си държи ушите,пищи и явно пак ще се помъчим с тия проклети ккътници......аз съм хремава-от висенето на студа навън тия дни/но нямаше начин-трябваше да покажа,че е нещо хубаво-макар,че Иво определено не ми повярва/....
Дени,за рибата от рекламата и аз съм питала-ама няма.....ние обаче сме луди по зайците на Сони Бравия и се уредихме с червен заек...и съм си я дръпнала на компа-та като стане напечено-пуснкам нея........
От мен лека и спокойна вечер/и дано журито е в състояние да взима обективни решения-т.е. да не се влияе от предлаганите тук мъжове и напитки при гласуването/......аз отивам да мия тавите от меденките,с които си загубих половин ден и да се готвя за довечера.....

# 207
  • Велико Търново
Сега излизам,но преди това да се самономинирам в 2 категории Embarassed
Иска ми се да номинирам в категория "Право куме в очи",но знам,че съм по-подходяща за "Казвам ти дъще сещай се снахо" Mr. Green
Втората категория е:Най-алкохолна МАЙСКА мама!

Моля гласувайте не се свенете Mr. Green

# 208
  • София
Сега излизам,но преди това да се самономинирам в 2 категории Embarassed
Иска ми се да номинирам в категория "Право куме в очи",но знам,че съм по-подходяща за "Казвам ти дъще сещай се снахо" Mr. Green
Втората категория е:Най-алкохолна МАЙСКА мама!

Моля гласувайте не се свенете Mr. Green

А това за "Право куме в очи" е и мой патент. Някой път и приятелите ми се сърдят заради това. Ама какво да правя като първо си казвам каквото ми е на душа, пък после мисля за последиците.

# 209
ООО като гледам тука се заформя весела вечер. Изтървала съм момента да се намърдам в журито, че по това време обикалях за Коледни подаръци.
А и тази вечер няма да ме има, на банкет съм. Утре ще проследя докъде сме стигнали с номинациите. А вие давайте , номинирайте, че взе интересно да става.
А Танче, дай линк към темата от дето взе идеята, да видим какъв е основния замисъл. Може и там да се включим тоже!

Общи условия

Активация на акаунт