Карловското/Сопотското/ коледарче сладко ще празнува с мама,татко

• 8 751
  • 271
  •   1
Отговори
# 165
Mикки-благодаря!А за песнички с нотите newsm78....!Срещала съм едни програми/като самоучител/,които се използват точно за разучаване на клавишни и то  при малки деца.Обещавам -ще потърся Peace

# 166
# 167
Микки,тая нощ те сънувах.Няма да разказвам,но не беше лош съня-роди наистина момченце  Heart EyesДнес оставихме малката на баба и да я гледа ,че имахме работа и като отиваме следобед да я вземем тя една тъжна,ревала,едвам остискали....само като ни видя и  и се оправи настроението на детето.Ааа видях и кат кат днес...Къде се губите всички Пак ли пазар Mr. Green

# 168
Eто ме мен-чак сега пускам компа Rolling EyesПфууууу,край няма пуста и работа!Днес съм почивка за втори ден  тази година WhistlingНай-сетне HugИ сега ще се насладя малко на форума ,на ТВ-то и децата....
Желая ви преспокойна вечер,момичета! Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 169
Ей, мамчета заминавам на училище отново и искам да ми пратите един смс ако  микки е родила през това време Simple Smile

# 170
  • на пистата
Ей, мамчета заминавам на училище отново и искам да ми пратите един смс ако  микки е родила през това време Simple Smile
добре Laughing

# 171
  • Карлово
Добре, ще пусна смс. То колкото молби от съфорумки за смс-и имам, няма да скучая през двата часа след раждането, даже може и да не ми стигне времето Laughing

# 172
Ха,ама ти тука ли си още Shocked Grinning Hug

Heart Eyes Heart Eyes Heart EyesУспех! Peace Peace Peace

# 173
  • Карлово
ами тук съм, още съм киндер сюрприз Mr. Green

# 174
Добре, ще пусна смс. То колкото молби от съфорумки за смс-и имам, няма да скучая през двата часа след раждането, даже може и да не ми стигне времето Laughing
м даааааааааааааа това е най-хубавия момент след раждането яко смс-и и телефонни разговори.Айде мики  Hug Peace

# 175
Кото ми напомня,че първия път като родих Вики звъня първона вальо и му викам родих,пък той ами знам е как знаеш от къде,а той ми аз съм отсреща на вратата не ме ли виждаш толова съм била омаломоскана от упойките Joy.Сега като родих Стела всички ги бях изпързаляла че съм на запис на тоновете и като родих ,обаждам се на вальо и той какво записахте ли тоновете да идвам да те взема,ама бях много по-спокойна.мики ти си знаеш ма колкото по-млалко хора знаят толкова по-добре.минев върна лисе от отпуск?А име измислихте ли? Heart Eyes

# 176
  • Карлово
Мале, с Мартина половин Карлово знаеше, че ще раждам. Щото нали я преносих и през деня по кафетата цял ден и който видя, му се хваля, че довечера влизам в болница и ще раждам. И аз се обадих на Боби, в 2 и половина през нощта, той си спеше човека и отговора беше "Добре" Mr. Green

# 177
  • на пистата
днес ни дупчиха крачето Sadя кажете как да взема урина на беб newsm78

# 178
  • Карлово
имаш два варианта: купуваш едни специални торбички, които се слагат под памперса, продават ги в Берегер и са стотинки, но в повечето случаи казват, че нямат, нещо ги мързи да ги търсят ли, не знам що така. втория-купуваш по-голямо шишенце за стерилна урина и дебнеш да се изпика, пък може и пишлето да напъхаш вътре и пак да чакаш.

# 179
Мале, с Мартина половин Карлово знаеше, че ще раждам. Щото нали я преносих и през деня по кафетата цял ден и който видя, му се хваля, че довечера влизам в болница и ще раждам. И аз се обадих на Боби, в 2 и половина през нощта, той си спеше човека и отговора беше "Добре" Mr. Green

Ами то тогава за теб не важи ,че колкото повече хора те мислят по-трудно се ражда Mr. GreenИ мен не ме знаеха,че раждам,само мъжа ми,нали у нас ме хванаха контракциите,та човекът даже не можа да си догледа Кръсникът,тъкмо почвал като ме оставил в болницата и след малко му звъня-ела да си видиш дъщерята Laughing

Общи условия

Активация на акаунт