Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 947
  • 313
  •   1
Отговори
# 15
Запис в новата тема Hug Аз се върнах от едното празненство, където си изкарахме страхотно Heart Eyes Децата са слушали или поне баба им не се оплака. После ще пиша пак.

# 16
Здравейте в новата тема!
Блу, Мис_74,   bouquet!
Марулка, наистина си страхотна кулинарка  Peace. Ако в готварския пуснеш линк с твоите рецепти, аз ще му бъда редовна потребителка. Поздравления!
Ние тази вечер сме на банкет и малко съм развълнувана, малко ще се разнообразя.
Ето да видите част и от моето хоби . Снимала съм само тези, които са ми в рамка, иначе имам още някои дребнички  Grinning.  

# 17
Привет!
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА СНЕЖИНА!   bouquet

На мен пък ще ми идват едни неканени роднини от Силистра - при това за 2-3 дни. Студентчета искат да ги разведа из София.  Twisted Evil Това значи, че няма да мога да дойда на коледното парти, а така исках детето да се забавлява малко. И на всичкото отгоре тези ми роднини направо заявиха, че ще идват, а у нас няма къде да спят. И сега съм им резревила хотел - естествено за наша сметка и се надявам да се засрамят и да си тръгнат бързо, бързо. Много плача тези дни. Случват се разни неща, дето въобще не ми харесват. А това се отразява и на работата ми, не мога да се концетрирам и да приключа навреме. Дано не посрещна новата година със сълзи.
Хайде весело изкарване и ако все пак намеря начин ще се опитам да дойда!  Hug

# 18
Ей, ама много готини тези августински девойки... Laughing

Все чаках някой да напише колко ще му е мъчно, че няма да ме види мен, а то...Гого, та Гого. Като майка ми, която всяка сутрин ми се обажда с въпроса: Гого как спа?  Mr. Green

Елена, чак сега разбрах за кое мляко на Хумана с банан беше писала, когато го отбивах. Та днес му взех такова и дано даму хареса, защото от обикновеното АМ съвсем се наака.
Елфче, наистина грешката е вярна! Mr. Green

Хей, Dreams, какви са тези мрачни настроения. Токи си е при теб и това е най-важното, а идва и Нова година! Hug

# 19
  • София
Анди, аз писах, че исках да ВИ видя с Гого  Wink Да ви минава бързо рядкото щастие! (що така са го кръстили - кой е щастлив от този факт  Thinking сигурно някоя жена на диета  hahaha )
Дриймс, дано успееш да дойдеш! И да се наредят нещата така, както искаш ти!  Hug

# 20
Привет! Днес имах ползотворен ден. Мъжът ми си взе половин ден почивка да пазарува за прощъпулника и да плаща данъци и аз реших да се възползвам от това. Тъй като на събитието ще сме само ние, родителите ни и кръстницата на Стефчо, вместо да отиде сам в супермаркета, се наложи да ни заведе със Стефчо в Джъмбо горкичкия. На Бъдни вечер сме канени на кръщене в Арбанаси на 7-месечния братовчед Неофитус от Кипър, което се подготвя грижливо още от лятото още и подаръка ни беше голяма грижа. Купихме му уолкъра на Чико, за което много благодаря на Дани777к   bouquet за изчерпателното инфо относно стоки и цени, купихме и на Стефчо подарък след разгорещени спорове с мъжа ми и сега съм по-спокойна. Обаче ще се върна за още подаръци за Стефчо без мъжа ми, защото много ми дава зор и всичко което харесам му се вижда бебешко или излишно. След Джъмбо се отбихме в Билла и малкия кара детската количка за първи път, много се забавляваше и се запозна с половината магазин, но раздялата с количката беше много сърцераздирателна  Cry. Та прибрах се радостна сложих детето да спи, мотах се до никое време и пускайки компа се сетих, че забравих да омеся питката. Голяма съм патка! Това ще ми е първата питка в живота, а съм такъв кулинарен инвалид и като видях вкусотиите на Марулка се сринах тотално. Утре ще меся нещо, няма как, за това дали ще се яде не мисля, защото е малко вероятно, но дано поне се търкаля. А сега чета и за болести и отсъствия от партито и съвсем ми избяга настроението  Sad.
Дриймс, много съм сърдита на твоите гости, затова ти предлагам да ги съберем с моите гости от провинцията - майка ми и баща ми и  да си се разхождат из София за 2 часа пък ние да си купонясваме. Другия вариант е да им наемеш и гид като бонус към хотела. Ако и това не стане ще ти се обадя спешно да дойдеш с Токи, пък ти им обясни, че една луда приятелка трябва неотложно да ви види иначе ще звъни през 5 мин., пък ти ще се постараеш максимално бързо да се върнеш за има няма и 2 часа и после ще се разхождате. Така де какъв е тоя зор да разглеждат София, има интернет затова, да си я гледат колкото искат на компютъра докато се върнеш ама ха.
Ани, много съжалявам че няма да се видим и с теб и Гого. Въобще не е честно! Затова трябва да насрочим и друга среща за неуспелите, абе направо по една на месец, така все някога ще се видим всички.
Айде цунки и муцунки на всички и да слушкате! Аз отивам да я мисля питката за утре.

P.S. Ако някой знае лесна и бърза и кратка рецепта за питка за прощъпулник да ми я прати моля!

# 21
Здравейте милички,
искам първо да нагушкам болничките, че им е зле. И нашият тати е много болен, някакъв гаден грип с всички екстри и сега спи в хола при майка си и баща си, а малкият се шири като бей на леглото ни. Искам да гушна и Дриймсчето, за да не се натъжава и да не унива! Токи е любимец на цялата компания!
Мерси на всички за подкрепата!!! Интервюто мина порядъчно, но хората не се кефят, като кажеш че си майка. Кантората е супер тузарска, заплащането е повече от добро, но има смени, тоест правят се дежурства и в моя случай не мога да измисля как бих го уредила с взимането на детето от яслата и т.н. Мъжът ми преди 8 не се прибира. Така или иначе има и втори кръг, та става дълга и широка. Май няма да страдам, ако не мина следващия тур.
Ирче, честито на мъжа ти! А тази вкусотийка от снимката най-долу панирано суши ли е? Тоест май че ми прилича на маки newsm78
Марулче, Ади - признали сме ви за майсторки. Поне аз отдавна!!!
Рали-бали, пожелавам ви много хубав прощъпулник и да не ти пука за питката, важното е Стефчо да си хареса нещичко!!!
Пепърчо, аз затова с лъвици си имам вземане-даване, само когато съм подплатена с непробиваеми аргументи  Joy
Апропо лъвици, къде си Бубче, драсни едно лилаво редче?
Блу, мерси дарлинг, you know I love you   bouquet

# 22
Здравейте  Hug

Благодарности на Блу и Мис_74 за новата ни темичка   bouquet

Честит имен ден и на принцеската с приказно красивото име Снежина!   bouquet Heart Eyes

Ralka Balka не си сама в кухнята тази вечер  Wink И аз съм се захванала с нещо, ако стане ще показвам, иначе ще се покрия. Аз правих тази питка за прощъпулника на Лори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9290.msg153963#msg153963 /незнам дали давам правилно линка  Embarassed, питката е на vache/ Това беше и моята първа питка - не мога да кажа, че беше много лесна, с това месене  Confused, ама то май няма такава дето да се омеси сама  Laughing Ама се получи добре - на мен ми се видя малко безвкусна - т.е. имаше вкус на хляб  Laughing, ама това сигурно е нормално. Но аз си мисля, че трябва да се прибави нещо, та да се придаде някакъв вкус - знам ли, сол или захар  newsm78. Абе намери се кой да ти дава акъл за питките  hahaha и въобще за готвенето. И аз като разгледах нещата на Марулка и останах без думи. Марулка да знаеш, че и аз ще съм редовен посетител ако публикуваш рецептите  Peace

Dreams дано бързо отмине тъгата ти  Hug А мен ако питаш, гостите могат да минат и без теб за 2 часа  Crossing Arms

Хайде ставам, че ме чака много работа, а утре ми се иска да стана по- навреме, че да успея да посетя базарчето в Мола - ако на някоя от вас й се ходи може да се засечем  Wink Ще има доста интересни неща  Peace

dusheto дано по-бързо оздравее татито  Peace, а ти да намериш по-добра възможност.
А Адрианска и мен ме остави без думи с тези гоблени - страхотни са  Peace Аз и до сега си нося копчетата на майка ми да ги зашие  hahaha А един ден докато пазарувахме Лори се хареса някакво детско гобленче с картинка на котенце и татито й го купи  Twisted Evil Първо го премятах един месец из къщата, после реших да се пробвам - абе срам ме е да си кажа, че е за деца, а пък аз хич не се справям  Embarassed Embarassed Embarassed

Последна редакция: сб, 15 дек 2007, 01:21 от vst_80

# 23
Пак съм аз  Embarassed
Първо добро утро на тези, които след малко ще станат  Laughing
Аз току що завърших това, с което се бях захванала - въобще не се получи така както го бях замислила, но вече съм страшно изморена и не ми се занимава.

Ето, почерпете се за здравето на родителите ми, които днес имат годишнина от сватбата  Laughing

Ралка, а ти пребори ли питката или тепърва ще запретваш ръкави?

Хайде да се отправям към леглото , че то не остана много време за спане  Rolling Eyes

# 24
  • София
Добро утро на всички!

Днес аз слагам кафенцето

Аз съм на работа - днес е обзорното предаване Годината и само след час ще се изсипе целият Министерски съвет тук.

Велмарче да ти е лека смяната днес Heart Eyes

# 25
ЗДравейте, момичета Hug Нана, мерси за кафенцето  bouquet Ей, знаеш на каква вълна съм Wink
ХУбав ден желая на всички!

# 26
  • гр.София
 ДОБРУТРО!
 Спорна работа на работещите Peace

Кофти ми стана,че ще има отсъстващи от партито.Дано здравите размислят.
 София може да съжалява за Гого,Марти и Токи,ама аз -за майките повече.
 ВСТ80,Честит празник на вашите!

Адрианска, имаме ли точна сметка,кой по колко ще дължи утре,в хаоса да не се разправям за парите,а направо да ти ги връча?

# 27
  • софия
Запис

# 28
Добро утро!
blanc, общата сума, която ще трябва да платиме по мои преценки е 50лв.(наем на помещението), тортата е 15 парчета по 3,50лв.=52,50лв. Значи 50лв.+52,50лв.=102,50лв. Тази сума ще я разделиме на броя майки и каквото се получи + 5лв. (за гледане на дете). Поне аз така си мисля, нали ви казах, че за първи път организирам нещо малко по-голямо и аз незнам. Ако има нещо по-различно, утре ще разбереме  Grinning, Велмар като минала вече по този път, може да ми каже дали е така  Peace.

# 29
  • София
... ама то май няма такава дето да се омеси сама 

има, има, аз мисля да си купя фурна за хляб. Леля ми има такава и в нея си прави страхотно тесто, за питки, за баници, за козунаци. Вътре слагаш само продуктите и си почиваш, докато тя върши всичко  Mr. Green
Тората изглежда много добре, браво!
И на мен ми е кофти за партито, може да организираме нещо по нататък, то и без това зимата няма много какво да се прави, по - добре ще е за децата да си играят в някой клуб, пък ние да пием кафенце и да си приказваме.

Общи условия

Активация на акаунт