Аз се върнах от едното празненство, където си изкарахме страхотно
Децата са слушали или поне баба им не се оплака. После ще пиша пак.
!
. Ако в готварския пуснеш линк с твоите рецепти, аз ще му бъда редовна потребителка. Поздравления!
. 
за изчерпателното инфо относно стоки и цени, купихме и на Стефчо подарък след разгорещени спорове с мъжа ми и сега съм по-спокойна. Обаче ще се върна за още подаръци за Стефчо без мъжа ми, защото много ми дава зор и всичко което харесам му се вижда бебешко или излишно. След Джъмбо се отбихме в Билла и малкия кара детската количка за първи път, много се забавляваше и се запозна с половината магазин, но раздялата с количката беше много сърцераздирателна
. Та прибрах се радостна сложих детето да спи, мотах се до никое време и пускайки компа се сетих, че забравих да омеся питката. Голяма съм патка! Това ще ми е първата питка в живота, а съм такъв кулинарен инвалид и като видях вкусотиите на Марулка се сринах тотално. Утре ще меся нещо, няма как, за това дали ще се яде не мисля, защото е малко вероятно, но дано поне се търкаля. А сега чета и за болести и отсъствия от партито и съвсем ми избяга настроението
.

И аз съм се захванала с нещо, ако стане ще показвам, иначе ще се покрия. Аз правих тази питка за прощъпулника на Лори http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=9290.msg153963#msg153963 /незнам дали давам правилно линка
. Абе намери се кой да ти дава акъл за питките
и въобще за готвенето. И аз като разгледах нещата на Марулка и останах без думи. Марулка да знаеш, че и аз ще съм редовен посетител ако публикуваш рецептите 
А мен ако питаш, гостите могат да минат и без теб за 2 часа 
Ще има доста интересни неща 
, а ти да намериш по-добра възможност.
Аз и до сега си нося копчетата на майка ми да ги зашие
А един ден докато пазарувахме Лори се хареса някакво детско гобленче с картинка на котенце и татито й го купи 
, Велмар като минала вече по този път, може да ми каже дали е така
. Препоръчани теми