Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 989
  • 313
  •   1
Отговори
# 165
 Момичета,свързах се със Росен и се разбрахме парите да ги пратим с пощенски запис.Вече са изпратени,само че има някаква такса при получаването,която зависи от изпратената сума.Така и не разбрах колко ще бъде,но мисля,че няма да е повече от 2,3-4 лева.
За партито  и аз съм зА  ,но Павлово ми е мнооого далече.Ще видя ,дали татито ще може да ни докара и вземе,но за сега не ме бройте от сигурните.А иначе съм ОК за среща и през седмицата.

# 166
Мамо Иги,решихме да не те ангажираме с това да се срещаме и предаваме парите , а и за мен беше по-удобно да ги пратя по пощата.Не че ти нямаме доверие. Heart Eyes

# 167
  • софия
Такааааа и аз май няма да мога да дойда на  партито  Confused!За сега май няма да сме в Сф. през уикенда  Thinking....

# 168
dani777k  Joy и ти не устиска, а  Hug
Кухнята е страшна, ама за съжаление ние няма да имаме място къде да я сложим  Cry Ама виж фермата е добър вариант за нов коледен подарък  Laughing, че Лори много си пада по животните  Peace Ние пък сега бяхме в Прасешкия и там играчката с топките струва 88 лв  Shocked

# 169
Писах, писах и всичко изчезна ooooh! Вече си забравих мисълта Confused
Velmar, ако стане гаф при нас може да се възползвам от предложението ти, за което ти благодаря Hug За сега съм "за", още повече, че Павлово ми е близо/ако стане за там/.

# 170
Оф, и аз не съм сигурна за събота - много ми се иска да дойда, но пък Павлово и на мен ми е страшно далеко, а и въобще не познавам квартала.
Аз пък още не знам какво ще купуваме за Коледа, но мисля да е някаква къщичка тип палатка и хубава книжка. След гимнастиката на Чико, която само се подмяташе вкъщи, въобще не ми се дават пари, за да си купувам играчки. Wink

Ех, тази Лора наистина е страхотна, даже и танците вече е усвоила!

vst_80 , сега разгледах темичката за Коледния базар - браво, направили сте страхотни неща....жалко че не успях да го посетя! Confused

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 22:22 от AndyB

# 171
  • Някъде там...
Честит имен ден на всички , които празнуват днес!
   bouquet

Ние пък още нищо не сме купили на Вики, но сигурно ще е някаква голяма кола и аз вече незнам. Дай му само коли.

Айде да ни е честито и новото майчинство -220 лв Simple Smile 

# 172
  • гр.София
 Отдавна съм обещала на Петър да го водим тази събота и неделя на състезанията по сноуборд пред Царския дворец. Не знам нищо за графика им и часовете на провеждане,а си мислех,че ще го има и двата дни. Рових сега-само в събота ще има. Не виждам как мога да дойда и до клуба Rolling Eyes

Ммилена, valstef- Hug Peace

Честит имен ден на всички деца и родители,празнуващи днес св.Данаил    bouquet

eli78,най-добри пожелания на мъжа ти (тя Валката е казала всичко Peace)!

Честити джъмбовски придобивки на дЯцата-дълго да си ги ползват Peace

Мен ме е връхлетял трудов ентусиазъм.Започнах закъсняло голямо коледно чистене.Търках банята с Доместос и сега само кашлям и едвам дишам. А препаратите със сладникави или плодови миризми не мога да ги трая. Винаги ми е призлявало от миризми и ми е писнало да ме питат,дали пък не съм бременна Crossing Arms

Бамбуча,страхотен син!!

# 173
  • София
Отдавна съм обещала на Петър да го водим тази събота и неделя на състезанията по сноуборд пред Царския дворец. Не знам нищо за графика им и часовете на провеждане,а си мислех,че ще го има и двата дни. Рових сега-само в събота ще има. Не виждам как мога да дойда и до клуба Rolling Eyes

На 21 декември ще има демонстративни изпълнения. На 22-ри ще се проведат състезанията от Световната купа, като през деня ще бъдат квалификациите, а от 17.30 ще се състоят финалите.  Peace

# 174
  • гр.София
 Нана,супер,благодаря!!Не знаех за петъка.А тогава май ще е по-интересно. Но пък е учебно-работен ден-т.е ,лоша работа.

# 175
  • В ЛЮтеницата
Блу и аз вече ще знам да си държа "правилно" апарата  Sick....

Много се радвам, че видях такива хубави снимки от естествено най-приятното събиране - на августовските дечица.. Много са сладки всички и като ги гледам такива ходещи се чудя кога мина времето, когато видях Бланк за първи път с едно кенгуру, а след това и още много мами с колички в парка на църквата.
Лора я ограничавам предколедно от сбирки с много хора, тъй като миналата Коледа и Нова година преминаха под знака на болестите, кризата с лактозата и зъбите и сега си стискам палци и тайно се надявам да сме всички здрави за празниците. Ние и без това не бяхме в София, та не съм гласувала за предишното парти, но не исках да си признавам и егоистичните мотиви, поради които нямаше да дойдем дори и да сме тук  Embarassed. Та и на следващото няма да сме по същите причини.... Съжалявам, че не успях да ви видя, но някой по-следващ път  Naughty.
Джъмбо е най-страхотния магазин - благодаря ви безкрайно за информацията! Наистина е доста по-евтино от другаде. Лора вече си има купени подаръци от там (вкл. и мишката на видеото), но с удоволствие ще се поразходя отново. Ние сме на вълна конструктори и взехме на ФП една масичка, един локомотив и допълнителни фигурки, ама сега няма да търся линка, че умирам за сън...

Ралка-Балка в отчетните трябва да се броят публикациите, според мен, защото аз имам еднократни други прояви и то само в клюкарника.

# 176
  • София
Ей, така ме е яд, че не ходихме днес до този Джъмбо  Crossing Arms Минахме през Штъркел и Прасешкия. Ивчо се сдоби с нови ботушки.  Simple Smile
И аз мисля, че част от публикациите в Отчетни се броят - май само в Родени, а в Очакващи не се броят. Но не съм сигурна.  Rolling Eyes  Blush
Бамбуча, подписа ти е  Peace Heart Eyes
Мимс, как 220лв  Shocked , нали уж беше 200.  newsm78 Забогатяхме съвсем Hug Mr. Green
Лека ви нощ!
  bouquet

# 177
  • Някъде там...
Мимс, как 220лв  Shocked , нали уж беше 200.  newsm78 Забогатяхме съвсем Hug Mr. Green

Еми днес са го били гласували Simple Smile

# 178
  • София
Хайде и аз да питам след като сте обяснили сигурно, къде е този Джъмбо?
А да покажа и малко снимки, ако на някой му е интересно:
Състезание по карате - момченцето, което държи номер 9 е моя син!
Концерт в НДК - малкото тъмно човече на стълбите е Лъчко танцуващ!
Аз ходих на базара в МОЛ-а в събота, но никой не познах ако е бил там! Купих си разни нещица, които си харесахме с Мишето!
Не се тревожете за парите, даже сте ме облекчили, че като става дума за парици и винаги ми е притеснено!

# 179
  • София
Добро утро!

Слагам кафето тази сутрин

Мамо Иги магазин Джъмбо се намира на кръстовището на бул. България и бул. Тодор Каблешков точно до Билла.

Общи условия

Активация на акаунт