Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 10 996
  • 313
  •   1
Отговори
# 195
такаааааа- току що резервирах за  10.30ч в клуб" Всички звездички".Намира се в Лозенец ул. Цветна градина 12Ето едно обясннеие от юнска мама( надявам се няма нищо против че го използвам Blush)
Има вход и откъм ул. Димитър Хаджикоцев. Двуетажна къща, боядисана в  ярко жълто.
Ето малко обяснения: Ако идвате от НДК посока х-л Хемус, движите се по бул. Черни връх, на светофара продължавате направо, посока Японския хотел и завивате в първата пряка в дясно. Това е ул. Димитър Хаджикоцев. На ъгъла има сергия за вестници и списания. Малко по-навътре има едно площадче с гръмкото име Хелзинки. Димитър Хаджикоцев продължава направо, а горната улица, лявата, е Цветна градина. Ако сте с кола няма как да минете по нея, защото е еднопосочна и ще трябва да продължите по Димитър Хаджикоцев. Като подминете 13-та поликлиника, която ще ви се падне от дясно, от лявата страна ще видите една ярко жълта къща с голям зелен двор с пързалки и катерушки. Това е мястото. В началото на оградения двор има портпорта и звънец, и ако сте слушали ще ви отворят   
Тези, които ще идват без кола, могат да минат и по Цветна градина, тогава къщата се пада от дясно. Има си звънец и пак по същата схема, ако сте слушали ще ви пуснат
Цената е  7 лв за 2 часа.Всеки следващ час е 3лв.

# 196
  • София
Велмарче  Heart Eyes там сме!

# 197
velmar, супер си.... Hug

# 198
ДА разбирам ли 4е ще дойдете с Гого?

# 199
естествено...там вече ще успея да се оправя. Embarassed

# 200
Елфчеееееее- виждам те.Хайде разпиши се с присъствие за събота Hug

# 201
  • гр.София
 Велмар,винаги обяснаваш страхотно Peace

Аз явно не съм чела добре-значи,в Джулиленд е било 6лв на час? ( Не,че не мога да ги дам,след като ходим със С.на клуб веднъж на сезон)

# 202
  • София
Елфчеееееее- виждам те.Хайде разпиши се с присъствие за събота Hug
хахаха
Какво да кажа - ние понякога спим до 10.30ч  Blush , ама много рядко, сега да не ми завидите  Wink Надявам се да дойдем!  Peace Сега ли трябва да кажа със сигурност?

# 203
Елф4е, ако искаш да мина през Люлин да ви събудя Twisted Evil
Бланк, какво става- устройва ли  те 4аса?

# 204
  • Някъде там...
Адрианска как 190 лв. бре, снощи по БТВ казаха 220, а и тука във форума четох тема.

А мненията от известно време май не се броят тук, защото моите си стоят от седмица толкова Simple Smile

# 205
  • у дома
аз да си кажа, не че някой ме е питал  Mr. Green

никога не съм имала претенции за място, къде ще се събираме, дали в младост, дали в дружба, дали в люлин, дали в орландовци  Mr. Green все ми е тая, важното е колкото се може повече мами да са доволни и по-малко да мрънкат (без лоши чувства  Blush ) Mr. Green а пък най-важното е диването Ния да успее да се надивее с наборчета  Mr. Green е и парите не са за пренебрегване, че все не стигат...  ooooh!

та така, за събота ще имам предвид, но 99% съм сигурна, че няма да успея  Peace имаме куп задачи с татито да свършим точно тези два дни - събота и неделя, няма кога друг ден да стане  ooooh!

мога само да поръчам - да направите мноооого снимки  Laughing

ааааааааа и все забравям, и мен ме поканиха на служебно парти, този петък  Blush ама нали без татито ни съм за никъде, та ще ходим комплект "мама, тати и аз"  Grinning

така, отивам да подготвям разни матриали и да мисля, каква точно торта да спретна за годишнината на родителите ми  Thinking  Laughing

Hug  bouquet
AndyB, няма ден в който Ния да не спомене "Го-го, Го-го"  Joy  Hug

# 206
  • София
Адрианска как 190 лв. бре, снощи по БТВ казаха 220, а и тука във форума четох тема.
Дано!  Laughing
Велмар, като минеш да ни събудиш, може и да ни закараш, нали?  Laughing  Wink Шегувам се, мисля че таткото тогава ще е свободен да ни достави на място  Mr. Green Живи и здрави само да сме!  Peace

# 207
  • гр.София
 Пиши ме,Велмар. Ще оставя П. с баща му или с баба му на жълтите павета(аз не съм по зимните,студени изживявания),а ще си дойда при вас на топличко.Много по-удобно ще ни е от Павлово.

О,Блу,да се направиш хубава за партито ти Peace

# 208
mmilena, браво миличка  Hug

Елфче как до 10:30 бе мило направо ти завидях  smile3555 ама съвсем сърдечно де  Wink

Вие пак срещичка намазахте, а, браво на вас   bouquet Пак ще чакаме снимки  Flutter

Мъжо от днес отново е отпуска до 2-ри #Crazy  Ко ще се прайми толкоз време заедно  ooooh!  От сега ми се наруши режима да пия кафе на компа до обяд   Crazy

# 209
  • Някъде там...
Мъжо от днес отново е отпуска до 2-ри #Crazy  Ко ще се прайми толкоз време заедно  ooooh!  От сега ми се наруши режима да пия кафе на компа до обяд   Crazy

Ауу Валка аз миналия месец бях така-моя 1 мес. отпуска, ама направо ми се видяха 3м. Simple Smile

Ама и ние си спинкаме до 10 Simple Smile 

Общи условия

Активация на акаунт