Коледата чука на вратата, а АВГУСТинчето се вихри край елхата!

• 11 012
  • 313
  •   1
Отговори
# 240
Елфче, с кисело мляко го давам, че баба ми ме снабдява с домашно и имам в изобилие. иначе 1-2 пъти го пробвах и с прясно.

# 241
Само Пресиан ли дъни кисели млека, до 2 кофички ,през нощта? Взимам му от 2%.
И тъй като цяла нощ се буди, търси шишето и мрънкоти ако не го намери... Мисля си вече, че е зависимост към самото шише и ще пробвам постепенно с айран, после гола вода. Буди се по 40пъти.
А и през деня си хапва, гладен не се остава

# 242
Велмарче, много ще се радвам да посетя отново "Всички звездички", аз 2 дена издирвам телефона и още чакам отговор ..., добре че ти си по-оправна. Ние по принцип спинкаме до 10 ч., така че може малко да позакъснея, но пък в събота ползвам "Ози" за изхаранване, а те скачат на звънеца в 9.30  #2gunfire, така че ще се постарая да се разсъним по-рано.
Дани, аз съм пропуснала да се информирам коя е гостенката ти. Да не би да е свеки?
Мамо Иги, аз съм голям фен на този вид спортове и много искам да видя клипчето. А и снимките не ги отварям. Я разкажи подробности какво беше състезанието, какъв вид карате тренира Миши, в кой клуб ...
Дриймс, сега по телевизията тече реклама на тази въртележка на Фишер Прайз. Изглежда много забавна.
Елвинг, аз давам кисело мляко всеки ден на вечеря след яденето, а понякога и за десерт на обяд, защото Стефчо няма изхранване. Отказва да го пие от шише, но с лъжица яде колкото му дам и колкото успее да спазари след това.

Последна редакция: вт, 18 дек 2007, 15:47 от Ralka Balka

# 243
  • София
Само Пресиан ли дъни кисели млека, до 2 кофички ,през нощта? Взимам му от 2%.
И тъй като цяла нощ се буди, търси шишето и мрънкоти ако не го намери... Мисля си вече, че е зависимост към самото шише и ще пробвам постепенно с айран, после гола вода. Буди се по 40пъти.
А и през деня си хапва, гладен не се остава

Аз лично винаги съм била на мнение, че щом детето се буди и е гладно, трябва да му се дава. Калоян яде през нощта до 9-ия си месец. После сам се отказа. Не съм го мъчила с вода, сок или нещо подобно. Оттогава не се е случвало да яде през нощта, но децата са различни. Така или иначе четох, че до 2 години е хубаво да пият АМ или мляко вечер, така че явно може да си пият млякото и през нощта. Не ми се струва, че толкова много са пораснали.  Simple Smile

# 244
  • София
Здравейте  Hug
Дайте инфо за клуба, където ще е съботния купон. Много хубава идея за срещата   bouquet
Нещо малко хора ще се включат гледам.
nana77, що не си си пуснайла скайпа на работа? Не дават ли?
Ние още си хапваме ад. мляко с бисквити към 11-12 нощем. Буди се детето и е гладно. Даваме му, няма гладен да стои.

# 245
Вече не издържам  smile3511! За пореден път ни наводняват съседите. Стената до леглото на Стефчо е цялата мокра, сякаш е излята кофа с вода отгоре, а е ремонтирана есента. Моля ви ако някой от вас е светнат в застрахователното дело да ми каже каква застраховка трябва да си направя, за да спра да се разправям с олигофрени.

# 246
  • гр.София
такаааааа- току що резервирах за  10.30ч в клуб" Всички звездички".Намира се в Лозенец ул. Цветна градина 12Ето едно обясннеие от юнска мама( надявам се няма нищо против че го използвам Blush)
Има вход и откъм ул. Димитър Хаджикоцев. Двуетажна къща, боядисана в  ярко жълто.
Ето малко обяснения: Ако идвате от НДК посока х-л Хемус, движите се по бул. Черни връх, на светофара продължавате направо, посока Японския хотел и завивате в първата пряка в дясно. Това е ул. Димитър Хаджикоцев. На ъгъла има сергия за вестници и списания. Малко по-навътре има едно площадче с гръмкото име Хелзинки. Димитър Хаджикоцев продължава направо, а горната улица, лявата, е Цветна градина. Ако сте с кола няма как да минете по нея, защото е еднопосочна и ще трябва да продължите по Димитър Хаджикоцев. Като подминете 13-та поликлиника, която ще ви се падне от дясно, от лявата страна ще видите една ярко жълта къща с голям зелен двор с пързалки и катерушки. Това е мястото. В началото на оградения двор има портпорта и звънец, и ако сте слушали ще ви отворят   
Тези, които ще идват без кола, могат да минат и по Цветна градина, тогава къщата се пада от дясно. Има си звънец и пак по същата схема, ако сте слушали ще ви пуснат
Цената е  7 лв за 2 часа.Всеки следващ час е 3лв.

Vesika, това е за теб Peace

# 247
  • София
blanc, тенкю  Grinning
Ralka Balka, ужас! Тия са, с извинение, егати идиотите. Най-добре си проучи застрахователите кой какво предлага и избери най-дабрата оферта.

# 248
  • Някъде там...
Леле немога да ви насмогна , много пишете Simple Smile

Ние наобед бяхме да ни бият двете ваксини-ДТК и полиото, ее нямаше такъв рев, дигнахме цялата поликлиника във въздуха. Преди да заспи на Вики му дадох Нурофен да не вземе да ми дигне Т. После си поиграхме малко на остатъците от снега Simple Smile

Вики пие задължително АМ вечер-150-180гр. А кис.мляко много обича, но да го яде с лъжичка, да го пие не го харесва. Давам квото ми падне само да е 3.6%, защото трябва да ядат пълномаслено млекце. А нискомаслените за тях не са подходящи, незнам защо има толкова привърженици на нискомасленото мляко, като то е по-вредно.
Иначе обожава малките Данончета, само като ги види и полудява от радост Simple Smile
През нощта абсурд да му дам да яде, преди се будеше за водичка, но от скоро вече и вода неиска. Спи от 22 до 10 ч. Давам му за вечеря(19-21 ч) супичката от кухнята и тя доста го наяжда,а и много си  ги обича тях.   
Мисс74 защо не й даваш от вашето ядене , ми даваш още пюрета? Големки са вече за пюрета, трябва нещо по-едричко, да дъвчат Simple Smile И ние наобед сме проблемни, изяжда си всичко , но се правя на маймуна и се чудя с какво да го занимавам Simple Smile А за детските магазини и аз още не съм ходила, дрехи си има Вики, от Ла редута съм му поръчала сигурно за 2 год. напред. А иначе и аз трябва да обикалям за играчки. Също да ти кажа В Теранова има голямо намаление и има много хубави неща на много ниски цени, пуловери има хубави за по 19.90 лв Simple Smile

Ralka_Balka ми защо не ви ремонтират те наново, като ви наводняват?

Честито на колежаката на Бамбучата    bouquet

# 249
  • София
Ralka Balka по принцип застраховката е на домашно имущество, но трябва първо на ремонтираш стената, така че да не вижда, че е текло. След това правиш застраховката като плащаш цялата премия през брокер. И след това, ако те наводнят пак - обръщаш се към застрахователя - да не споменаваш, че досега си имала подобни проблеми и ще ти платят за ремонта. Ако обаче кажеш, че и преди се е случвало това - няма да ти платят нищо.
А ако след като сключиш застраховката втори път те наводнят - пак нищо няма да ти платят.
Това ми каза моя приятелка - работи в застрахователно дружество.

# 250
Мимсс благодаря ти за инфото   bouquet
За пюретата давам защото от нашето ядене освен картофи,ориз и фрикасе друго неиска да яде,като и дам леща или супа например хапва 2 лъжици и неиска повече  Sad,а иначе с дъвченето няма проблем сама си гризе кроасани,хляб и бисквити  Laughing,та затова се отказах от кухнята -ходех само заради обяда,другите яденета и ги правех аз.А и обяда ми е голям проблем,понеже готвя само за вечеря  Mr. Green
Ralka_Balka много неприятно с това наводнение  Sad,ние си имаме едно петно в хола още от проливните дъждове през лятото  Twisted Evil

# 251
Хайде и аз да питам след като сте обяснили сигурно, къде е този Джъмбо?

снимките са страхотни  Hug да се обадя за Джъмбо, макар още да не съм го посетила  Mr. Green намира се до Била на бул. България  Peace ако си с кола било много удобно да си паркираш на паркинга на Била и да отскочиш в Джъмбото  Mr. Green

с nana77 сме писали заедно  Laughing мерси за кафенцето  Mr. Green

За Джъмбото да ви кажа, че си има голям подземен паркинг. Аз обаче нали съм абориген/както би се изразил баща ми/, първо обиколих паркинга на Била и наоколо и чак след това видях, че един мъж ми сочи надолу към входа ooooh!
Blan, напълно те разбирам Peace Моите двамата в момента си играят с колички и топчета.
Velmar, там сме Peace/само котка да не ни мине път/. Мъжете щели да се забавляват по мъжки Wink И аз много се радвам като пишеш хубави неща за Дари и яслата. Влади ходеше с голямо желание на ясла, да видим Деница как ще е като дойде време за нея.
Между другото и Деница е на комбинация кисело мляко /каквото купя за нас/ с бисквитки сутрин или следобяд и задължително АМ вечер преди заспиване. Няма проблеми и с останалите хранения, само готвени от мен.

# 252
Ей ме на пак успях да се докопам до тук Laughing
 След снощният купон Наско днес заспа порядъчно в 8ч. Laughing
miss_74 аз давам каквото има,готвя безсолно и Наско хапва всичко пу..пу..Дори да нямам готвено му забърквам яйца със сирене и краставичка ръба да притиква Mr. Green Или супичка от замръзени зеленчуци,телешко варено също много му харесва.
 За десерт искам да му правя киселчета от компот,че му омръзнаха и кремовете.
Ralka_Balka тези наводнения са много неприятни Twisted Evil Ние имаме застраховка в Алианс,но да не казвам голяма дума не ми се е налагало да я ползвам.
 Иначе я направихме защото банката ни задължи като теглихме кредита и беше за 13г. с договор на равни вноски и мисля,че така излиза доста по евтино.
 Нощем и ние се будим по 100 пъти,до скоро пиеше сок,но успях да го отуча и сега караме на вода или чай.
    Лека вечер за сега от мен Heart Eyes

# 253
  • София
Ралка_Балка, да ти кажа в момента никак не мога да се сетя как му се казваше каратето, нещо беше с ДО като втора думичка, изскочи ми от главата. Иначе за сега правят само разни стойки - КАТА, а и нали той е най-малкия и най-много се разсейва, ще го видим какво е научил по-нататък. Исках малко дисциплина и за това го записах и на карате, макар че в квартала това беше и единствения спорт на който вземат толкова малки, после и те размислиха, ама им стана неудобно да ни върнат, явно че са малки още за сериозни занимания! Мишето имаше нужда да закрепне малко и искам да развие гръдния си кош, тъй като в следствие на операциите си, неговото стомахче се намира там пред дробовете му и до сърцето. Искам да порасне малко гръдния му кош, исках да го запиша на плуване, но може чак в Спартак, а и зимата много се разболява в студеното не искам да го мъкна на басейн. Това е за сега, към ИПОН тренира! А клипчето е много голямо и няма да стане да го закача.

# 254
Добро утро , момичета! СЛагам кафето 4е денят запо4ва мноооооого зле TiredУспах се заверски тази сутрин ooooh!, вследствие на което си с4упих краката да бързам.Направих си една "зелена вълна" на светофарите, за да успея да стигна навреме на работа.В бързината даже взех боклука да го изхвърля Crazy, но го видях до мен на седалката 4ак...на НДК Embarassed.Та- заимах гюмовете в района с мръсни памперси на ДАри Joy

Общи условия

Активация на акаунт