"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 2

• 36 925
  • 290
  •   1
Отговори
# 135
Приемате ли нови попълнения? Отдавна ви чета/ с друг ник/, много ме надъхахте и от 14.12 имам режим от Симеонов. Само  че с тези празници- направо щях да припадна тази сутрин като се качих на кантара.  #Crazy вместо минуси +2 килограма newsm45  От днес съм супер стриктна и дано най-после разкарам излишните сланинки #2gunfire

# 136
Приемаме, как да не приемаме Hug
Добре дошла  bouquet

# 137
здравейте моми4ета и поздравления за вси4ки! аз съм нова при вас, но иначе за втори път ще отслабвам с Оги. След първия ми "курс" запо4нах да си хапвам нормално и не бях ка4ила и грам. Но настъпи щастливият момент на втората ми бременност. Родих и ей ме на в стройните ви редици. за два дни резултатът е 1.7 кг., но Оги каза, че това е само първите дни. Благодаря на La Bomba за темата! така отслабването 6те е по-леко и забавно, като ви гледам кви сте цапнати Simple Smile

# 138
А сетих се, че Оги ми беше казвал,че има режим и за бременлийки.Сиреч пак си на режима,ма ядеш в големи количества и не се освинваш докът си трудна.Макар че, кът се сетя в студенските ми години, една приятелка бременлийка през 10 мин, беше в хранителния магазин, а аз за да не я е срам, ходих по дире й, да и права компания.Че и кът ревна една вечер, че искала близалка, ееееееей целия студентски град изшетахме докът намерим таквоз нящо.Неккъв зверски апетит я гонеше, от 55 кила мацка , стигна до 90 кила, та  newsm78 не знам колко ефект ще има режима сред озверели от апетит бременлийки  newsm78

# 139
хахаха, зор си е. аз предния път ка4их 40 кила и след 100-те спрях да се меря. След това 6 месеца не помръднах. И един прекрасен ден след като ве4е установих, че мъже които преди са умирали след мене, сега хи4 не ме забелязват се хванах в ръце. Първия месец още свалих 8 кила и след това почнах да се лигавя и да набивам шоколади и баници, но не съм качвала. Просто не отслабнах до предишните си кила. Сега кърмя и яденето ми е 10 блока. но ми идва точно. иначе преди да се видя с Оги бях почнала по старата схема и умирах от глад, главата постоянно ме болеше и в 6 вечерта вече заспивах права. Сега количеството ми пасна. да видим докога  ще изкарам без прегрешения  Thinking

# 140
   Djindjari хич и не си помисляй,че ви зарязвам.Тук съм,и зорко ще ви следя за прегрешения. GrinningОсобено теб. #2gunfire

Последна редакция: чт, 03 яну 2008, 15:47 от Volna peperudka

# 141
момичета, някой от вас ползва ли стевия за подсладител? на коя фирма сте си взели? моята е доста задоволително сладка, но не знам дали е най-доброто (да няма някаква химия в нея)

# 142
момичета, някой от вас ползва ли стевия за подсладител? на коя фирма сте си взели? моята е доста задоволително сладка, но не знам дали е най-доброто (да няма някаква химия в нея)
Аз не ползвам никакви подсладители.

# 143
Аз не ползвам никакви подсладители.

завиждам ти. аз така мрем за сладко  Embarassed, че само това и плодовете гасят пожара

# 144
оооо, не си мисли, че не обичам сладко.Полудявам като видя шоколад.Обаче от Оги знам, че ако хапна шоколод, трябва да замезя  с протеини Peace

# 145
 Абе мацки.Къде сте се изпокрили сички? fight.Мммм.Защо ми мирише на преяли и нережимни дами? fightЩе ви нашокам репичките,тъй да знаете. fight

# 146
Вие по колко блока трябва да ядете? Rolling Eyes

# 147
Абе мацки.Къде сте се изпокрили сички? fight.Мммм.Защо ми мирише на преяли и нережимни дами? fightЩе ви нашокам репичките,тъй да знаете. fight
ми аре де, кво чакаш Joy

Славче - 8-10.

# 148
ми аре де, кво чакаш Joy

Славче - 8-10.
bash bash bashАко ви е малко fight fight fight fight

# 149
ми аре де, кво чакаш Joy

Славче - 8-10.
bash bash bashАко ви е малко fight fight fight fight

малко ми е.Трябва ми стимул Whistling

Общи условия

Активация на акаунт