"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 2

• 36 930
  • 290
  •   1
Отговори
# 150
Лелеееееей изпуснала съм мелето, яко бой сме яли от пеперудката
Таз жена милост нема бре Sick
Ама и верно Бомбе и аз нещо олабих фронта и още немога да се настроя на отслабваща вълна нещо  newsm78 що така  newsm78
А и кът капак на целата дандания съм болна, кихам,кашлям,подсмърчам и гласа ми звучи кът се едно съм глътнала цел цубтромбон.
Чак уплаших котачко, кът му се скарах задето пак се посра, голям дрисльо е моя дзвер Joy
Една френдка в такива безмотивационни ситуации ми викаше "Ко чакаш ма, сменяй гаджето" и наистина таз програма работеше.
Ма ся ... кът съм бракувана  newsm78  ко да сменя  Whistling

# 151
Аз предлагам да си намерим любовници Joy

# 152
Аз предлагам да си намерим любовници Joy
Ти се смееш, ама потвърждавам, че рецептата е изпитана. Лошото е, че с това дупе никой не се мята в краката ми newsm78, а като отслабна наеш ли как няма да ми е секви мъжове  Laughing

# 153
Ааа, пеперудке волна  - не искам да дазня изстрадалите болни и гладуващи Twisted Evil, но аз съм образцова и продължавам да свалям по 0.700 на ден. Просто по това време вече съм изгребала киселото мляко и отдавна спя. Че малкия звяр се кърми по три пъти на нощ и затова рано окапвам вечер

# 154
Бомбе аз уж съм още младоженка  Crazy, ам ше барна некой бургазлия за временно ползване  Mr. Green
Само да спра да се губя в Бургас  Joy и да ми мине сополотека, щот толкуз съм чаровна с тоз червен нос и грачещо гърло, направо мъжете ми се лепат кът мухи на мед  Crazy
kukundrel кви са тия 0,700 на ден бе жена  Shocked
Аз дори и да пукна от глад неам никкви шансове за толкуз минус в килата.
А като почнах режима на Оги септември месец в на4алото свалях по 0.300 на ден, при положение, 4е изпусках следобедната и таз късната закуска ...нарочно за да отслабна уж по-бързо. След това ме светнаха , 4е така не може и по4нах да си ги ям и тези закусчици и ...познай - отново по
 -0.300 на ден.Голям зор беше. И таман станах 59 кила разбираш ли  значи, дойдоха коледните и новогодните пиршества и ...  стана тя каквато стана Whistling

# 155
Наистина свалем по 700 грама на ден. Но да ти кажа, че наистина трябва да изяждаш цялата порция, за да създадеш на организма илюзията за пресищане и да спре да трупа. Оги ми разказа за някакво момиче, което на контролния му показало 3 кила и той я  напраил на трътка. Оказало се, че си хапвала колкото реши и останалото го давала на лакомия си брат пубертет. моите количества са космически и пак нагъвам манджите с кеф.
а иначе предполагам, че моите "постижения" се дължат на това, че имам да свалям много повече от теб. Аз започнах от 81.9. Сега на третия ден съм 79.5. Тия първите и най-излишните кила се топят като ланшен сняг, ама последните 5 кила до заветните къси панталонки, в които да не си като македонска наденица са най-трудни.

# 156
да попитам нещо офф - сега гледах "Искрено  и лично"  и темата беше за отслабване  чрез поставяне на пръстен на стомаха или балон в него...

Измежду поканените специалисти имаше и един - д-р Симеонов - млад,слабичък,симпатичен...Дали това е вашия д-р Симеонов newsm78

направи ми впечатление,че нямаше еднозначно мнение на специалистите какво да се яде за да се отслабне...Едни бяха за краставички и марулки,д-р Симеонов препоръчваше и месо, друг беше за протеине и въглехидрати,а Киро Скалата беше на мнение,че 30 мин. спорт три пъти седмично и да пиеш хранителни добавки във вид на разни коктейли е достатъчно...

# 157
Същият е бил, Тули.
Ееее, що не каза по-рано да го гледам Crossing Arms

# 158
Лелее, как ме е яд, че го изпуснах. Когато бях при него точно му се обаждаха, за да се уговорят за снимките. Много го търсят. И по телевизия ЗДРАВЕ е давал акъл, ама не знам и там кога ще го дават. Е, аз по БТВ го изпуснах, та по ТВ Здраве ли ще го хвана.
Какво разправяше? На мен ми каза, че тия вмешателства в организма за него са абсолютно табу. Дори и за пластиката след драстично отслабване е против. И говоря за сериозни случаи не като нас с 10-15-20 кила, а за жени от по 150 кила до 60 кила. Питам го аз "как става тая?" Той вика "първо упражнението отнема поне година и после още година, за да се приберат изпразнените от съдържание кожи". Ама за пластика да не чуе. За бърнери, л-карнетин и друга химия: НЕ.
Киро скалата го махни - той е вносител и дистрибутор на тия добавки и коктейли.
Колкото до Оги ме кефи безумно, че това, което ти проповядва на теб, за него е начин на живот, за семейството му. Как си гледа детето - направо съм във възторг от това, което знам.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 13:25 от kukundrel

# 159
Абе наистина е нашият Оги по БТВ. Ей сега го гледах на запис в Нетера . Ето линк http://www.neterra.tv/bg/show.php?id=99&bm=2

# 160
da, ama mi iska registrazija!

# 161
petkomara а при мен си тръгва без регистрация  newsm78
сега го гледам, ко става  newsm78
кефи ме водещата , през 2-3 месеца е с нова фамилия  Joy

# 162

кефи ме водещата , през 2-3 месеца е с нова фамилия  Joy
Joy Joy Joy Joy Joy

# 163
еее,значи ще го гледате.......
аз се учудих,че е така млад...мислех,че  епо-стар
а,тъкмо щях да кажа,че наистина човека е  против пластики и външни вмешателства....обаче не му дадоха възможност да се изкаже и да изложи тезата си...онези другите "специалисти" все го прекъсваха...Миглена и тя не можа да се пребори със ситуацията

но доктора каза,че може да преобрази 200 килограмов човек само чрез правилното хранене и останалите малко с насмешка го слушаха

[кефи ме водещата , през 2-3 месеца е с нова фамилия  Joy
аз пък все Ангелова си  я знам...това Чакръкчиева или какво е там - днес го чух

а я кажете - каква е тая пълната,дето има незнам колко операции....не можах да хвана края от малкия Rolling Eyes Тя говореше за куршуми,за рязане,за шиене...на тлъстини

# 164
Ей, и аз съм на линия. Стриктно режимна, зарибих и половинката. След вчерашното похапване по моя режим днес ми заяви, че му харесва и така ще го караме двамката. Добре се чуствал. Ама аз хапвам 12 блока на ден, щотo още се броя за кърмачка. Ако му намаля яденето, ще го видим него...
Засега днес съм с килце минус от вчера, ама тва са коледните прегрешения и не му се радвам много. Знам че като  си възстановя килата от преди празниците , пак ще зацикля.
Жалко че изпуснах Оги по ТВ-то тая сутрин. Аз не съм го виждала, че се преглеждахме по скайпа.

Поздравления за свалящите, а за другите кураж!

Общи условия

Активация на акаунт