"Симеоновска" диета, за секси дупета! - 2

• 36 906
  • 290
  •   1
Отговори
# 165
Не , не трябва регистрация
аз се учудих,че е така млад...мислех,че  епо-стар
Ами той е 75 набор-на 32 години

# 166
Сбъдваща мечти и аз кърмя. хубаво е да имаш дружка по съдба, защото при нас е доста по-различно. Дръж фронта и аз така и ще видим в края на месеца. Хубавото при теб е, че мъжа ти е с теб и не те изкушава, а моя само пече пици, свински пържоли, банички и т.н. и ме подлъгва, че в неделя можело да си позволя мъничко.
Пък аз като си се знам - без едно мога, ама само с едно, нъц. и поздравления за куража да се решиш да отслабваш докато кърмиш. Тая гад който не я е преживял, идея си няма какво е. Но да видим с малко "побутване" от Оги дали ще се справя. Пък и редно ли е да го разочаровам това хубаво момче Simple Smile

# 167

Аз си направих изчисленията по книгата,всъщност една мама ми помогна  Blush,та трябва по 7,ама тя вика,че са малко и да почна или с 11 или с 8. newsm78

# 168
Сбъдваща мечти и аз кърмя. хубаво е да имаш дружка по съдба, защото при нас е доста по-различно. Дръж фронта и аз така и ще видим в края на месеца. Хубавото при теб е, че мъжа ти е с теб и не те изкушава, а моя само пече пици, свински пържоли, банички и т.н. и ме подлъгва, че в неделя можело да си позволя мъничко.
Пък аз като си се знам - без едно мога, ама само с едно, нъц. и поздравления за куража да се решиш да отслабваш докато кърмиш. Тая гад който не я е преживял, идея си няма какво е. Но да видим с малко "побутване" от Оги дали ще се справя. Пък и редно ли е да го разочаровам това хубаво момче Simple Smile

Аз докато кърмя отслабвам много трудно. От септември съм се заинатила - НВХ, Дюкан, Монодиета... не става. 4 кила за 3 месеца и то с много зор. На Симеонов режима ми пасва като начин на хранене, на кърмата не се отразява негативно, сега и да взема да отслабна с него, супер ще е. Преди празниците бях 3 седмици на режима, около 2 кила свалих, но после ги наваксах с празничните софри. Сега с компания ще е по-лесно. Преди - приготвям за децата поотделно, после за мъж ми, после за мен. Желязо трябва да си, за да не прегрешиш.
Ти колко блока имаш на ден? Аз се чудя не ми ли е много манджата, кърмя вече само 4 пъти в денонощието...

# 169
а я кажете - каква е тая пълната,дето има незнам колко операции....не можах да хвана края от малкия Rolling Eyes Тя говореше за куршуми,за рязане,за шиене...на тлъстини
Мацката се казва Ваня Червенкова, беше зверски простреляна във Варна.После  в критично състояние и не даваха шансове за оцеляване...
Бе гадна работа общо взето. Имаше една статия нейде, как видяла Господ във вид на светлина и той и казал, 4е ще живее ...Сега от предаването научавам, че има и книга издадена  по темата newsm78

# 170
а я кажете - каква е тая пълната,дето има незнам колко операции....не можах да хвана края от малкия Rolling Eyes Тя говореше за куршуми,за рязане,за шиене...на тлъстини
Мацката се казва Ваня Червенкова, беше зверски простреляна във Варна.После  в критично състояние и не даваха шансове за оцеляване...
Бе гадна работа общо взето. Имаше една статия нейде, как видяла Господ във вид на светлина и той и казал, 4е ще живее ...Сега от предаването научавам, че има и книга издадена  по темата newsm78

Тя ли се занимаваше с неква минерална вода и рекламираше във радио Вива(май беше), в предаването на тоя устатия, как му беше името newsm78......нещо с Ц беше, ама как newsm78

# 171
Бомбичка,едва ли тя е рекламирала нещо при Боби Цанков,защото той беше и все още е главен обвиняем,че е поръчал покушението срещу нея.

# 172
Тя ли се занимаваше с неква минерална вода и рекламираше във радио Вива(май беше), в предаването на тоя устатия, как му беше името newsm78......нещо с Ц беше, ама как newsm78
ЪХЪ, Боби Цанков я завлякъл с неккви мънгиз и мацката завела дело срещу него, па после следва разстрела ... даже Цанков бил заподозрян ...
ма после ко е станало не знам   newsm78

уф Славче Авче писали сме заедно.Не знаех, че все още е обвиняем  newsm78

# 173
ЪХЪ, Боби Цанков я завлякъл с неккви мънгиз и мацката завела дело срещу него, па после следва разстрела ... даже Цанков бил заподозрян ...
ма после ко е станало не знам   newsm78
А, точно Боби Цанков беше.Баси мазнотията е тоя.И има ли човек дет да не е завлекал ooooh!
Славче, преди време тя рекламираше при него неква минерална вода(Снежина или нещо такова беше).И той от там я е завлекал с парите и т.н. да не спамим вече, че ше ни резнат Joy

# 174

Аз докато кърмя отслабвам много трудно. От септември съм се заинатила - НВХ, Дюкан, Монодиета... не става. 4 кила за 3 месеца и то с много зор. На Симеонов режима ми пасва като начин на хранене, на кърмата не се отразява негативно, сега и да взема да отслабна с него, супер ще е. Преди празниците бях 3 седмици на режима, около 2 кила свалих, но после ги наваксах с празничните софри. Сега с компания ще е по-лесно. Преди - приготвям за децата поотделно, после за мъж ми, после за мен. Желязо трябва да си, за да не прегрешиш.
Ти колко блока имаш на ден? Аз се чудя не ми ли е много манджата, кърмя вече само 4 пъти в денонощието...

Ами на мен яденето ми идва абсолютно по мярка, даже някои хранения едвам ги дочаквам. Даже ми каза, че ако много пригладнея и между яденетата да хапвам лист 1. От предното отслабване разбрах, че колкото е лошо да подхапваш забранени неща, толкова и ако не си изяждаш всичко.
По стария режим (който ми го направи без да кърмя) опитах преди известно време и щях да умра от глад, болки в главата и умора. Сега имам и аз 12 блока и ми е добре. Сега чакам да мине малко време, защото засега свалям много усилелно и искам да видя докога ще е така. Освен това се опитвам поне да включвам и каката в моите манджи. Например пиле с домати или зеле, пюре от спанак с яйчице, омлетчета от белтъци и т.н.
Ти как хапваш? Готвено е определено по-разнообразно и не ми омръзва така.

# 175
лелелеее, стойчето малко го разчекнаха задето си е сложило пръстен. Ама никой не противоречи на Оги, просто другите са ебаси устатниците, а доктора е абсолютно комерсиален. И киро е прав за фитнеса, не отрича и важността на храненето, ама се опитва да промотира химикалите си.

Последна редакция: пт, 04 яну 2008, 16:54 от kukundrel

# 176
лелелеее, стойчето малко го разчекнаха задето си е сложило пръстен. Ама никой не противоречи на Оги, просто другите са ебаси устатниците, а доктора е абсолютно комерсиален. И киро е прав за фитнеса, не отрича и важността на храненето, ама се опитва да промотира фитнеса и химикалите си.
ох, тоя Киро, не спре да се бара за пакета ooooh!

# 177
Ахехахеаа, СМЕХ Joy

# 178
Благодаря за посрещането!
Моята консултация беше по скайпа, но около Нова година мярнах някакво предаване и по гласа познах , че е Симеонов Mr. Green
А днес в И и лично много много не му даваха думата, а така ми се щеше да чуя нещо повече. Май повтарят предаването през ноща newsm78
А за Стойка не разбрах отслабнала ли е от пръстена  newsm78- Имах "удоволствието" да попадна на излъчването на  заснетата операция по поставянето напръстена й.

Още е рано да питам за нарушенията ама я кажете ако хапна 1 шоколодов бонбон, колко протеин да хапна  след това newsm78

# 179
Пипирудата май каза, че била свалила 12 кила newsm78

За шоколада - Оги ми каза така: 1 редче шоколад + от протеините квото искаш.1 яйце, или кашкавал, или шунка, или сирене, или месо.

Общи условия

Активация на акаунт