Отговори
# 75
Aquariel и аз съм така с якетата Rolling Eyes и двете по дебелички които имам не ми стават-не мога да ги закопчея!!!аз правя така........мятам един дебел и дълъг шал и по този начин не ми е на "показ" корема.Какво да си купя незнам-няма смисъл Peace

А това черното с което съм на първите снимки си го купих още като нямах толкова голям корем WinkСтори ми се много практично,а от долу не са ми запопчани дънките между другото Laughing но не личи.......

# 76
Здравейте момичета. Не съм писала от няколко дни, защото бях на Коледно уикенд парти с офиса. Бяхме в Смолян, къдете е снежна приказка. Отдавна не бях виждала толкова сняг Grinning Изкарахме много весело и шумно. И двете вечери танцувах много и се чувствах прекрасно! А сега да си наваксам...
Настинките - много по-добре съм, но продължавам да кашлям лошо и от гърдите и да имам хрема. Не ми е запушен носа, но хремата продължава Cry
Стриите - откакто си взех Мамма Донна съм много постоянна. На опаковката пише да се ползва сутрин и вечер и така и правя. Мажа се на гърдите, бедрата, дупето, корема, въобще обстойно Laughing Аз никога не съм имала стрии и се надявам това да си остане така Praynig Засега единствено ме притесняват едни червени следи по гърдите (отдолу). Приличат точно на стрии, но са червени. Док каза, че сигурно са си стрии Sad Надявам се да бърка и продължавам да се мажа. Пък както дойде Wink
Дрехи - аз изобщо не се кефя на торбестите дрехи. Харесвам си корема и си го подчертавам. Разбира се не нося нищо, което да ме стяга твърде много. Фен съм на туниките, а за пантолони - имам един прекрасен и удобен черен и едни много хубави бременски дънки. Положението с якетата отива на зле. Едно вече падна в боя Laughing Сегашното ми засега ми става, но няма да е задълго..
Шейново - аз също ще раждам там. При д-р Зарев, който ми е гинеколог от години. Не сме обсъждали нищо за плащане още. Ако някой знае повече за условията на раждане в Шейново - споделяйте, че много ме вълнува...

Поздрави на новите мами и само хубави вълнения!!! Hug

# 77
 Момичета, защо ни изчезнаха линийките на baby-gaga.com? Или само при мен е така??  newsm78
 Аз си будувам тук и няма какво да правя, та ми направи впечатление........   1countingsheep

# 78
личното съобщение на sisee ме накара да пиша отново за което и благодаря  bouquet.наистина няма смисъл да обръщам внимание на простотии и се извинявам на Ясмина-темите както винаги са супер  bouquet  bouquet  bouquet.и аз не мога да спя-ето ме пак е 3:38ч,а от 2.30ч съм будна.като почета малко и хапна и лягам-така пак заспивам-сиска пробвай-то се бидяло че ще се дебелее hahaha.и моето пъпче е навън но може и да е нормално.сложих снимка на корема-абе аз ли съм така с голям корем за 3 седмици е станал много голям #Crazy #Crazy #Crazy.редвам се че съм сред вас  bouquetроска ти ме уби-ама колко ти е голямо коремчетооооооооооооооо сладко е,а аз мисля,че моето е голямо,но да не забравяме че си мъжка мама.............до по-късно мами-аз от 10ч съм за зъболекар и ще пиша как е било че незнам как ще издържа 2ч и 30 мин на тоя стол newsm78

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 03:57 от ася20

# 79
личното съобщение на sisee ме накара да пиша отново за което и благодаря  bouquet.наистина няма смисъл да обръщам внимание на простотии и се извинявам на Ясмина-темите както винаги са супер  bouquet  bouquet  bouquet.и аз не мога да спя-ето ме пак е 3:38ч,а от 2.30ч съм будна.като почета малко и хапна и лягам-така пак заспивам-сиска пробвай-то се бидяло че ще се дебелее hahaha.и моето пъпче е навън но може и да е нормално.сложих снимка на корема-абе аз ли съм така с голям корем за 3 седмици е станал много голям #Crazy #Crazy #Crazy.редвам се че съм сред вас  bouquetроска ти ме уби-ама колко ти е голямо коремчетооооооооооооооо сладко е,а аз мисля,че моето е голямо,но да не забравяме че си мъжка мама.............до по-късно мами-аз от 10ч съм за зъболекар и ще пиша как е било че незнам как ще издържа 2ч и 30 мин на тоя стол newsm78

ася20, привет мила!   bouquet  Радвам се, че пак си сред нас... Тъкмо снощи преди да си легна гледах кога си се включвала последно и видях, че от последния ти пост на 15.12 от 17:13h не си влизала. Нека да забравим какво се случи, но като гледам всички се поуплашиха и активността май е намаляла....

Браво на sisee за личното към ася20 и ти казвам, че ти си ЛОША sisee  Crossing Arms    /хей, sisee, шегувка.    Тъкмо 1-2 дни се бях оправила със съня и ти отвори тема..., та снощи будувах до 3:00 часа...., тази сутрин на душата и се спи, на очите не им се... и съм се ококорила от 7:00 часа.... Не знам до кога ще продължава това. Раждали майки ме успокояват, че безсънието идва 8-ми - 9-ти месец от бременността. Синините около очите са ми станали... нямам думи.  morning

Като говорите за мазила, мазила, мазила. Снощи взех та си поръчах един гел с алое вера, така се и нарича "алое вера гел". Това е продукт на Royal Sales International, който го няма по магазините / мисля...?/. Аз лично съм ползвала и други продукти на тази фирма и съм изключително доволна.

За храчките звънях на доки и ми каза, че е защото съм била пушачка и затова. Сега един вид се чисти организма. Каза ми да пия един сироп за отхрачване, ама като видях, че не става за бременни не го и купих. Но да си призная без бой, когато припалвам по цигара - две на ден, сякаш ме облекчават тези гадни храчки.
 Е, да ходя да си допия кафето, че истина... Лек ден на всички...

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 09:27 от anilinda

# 80
Хайде един бърз запис, засега.

# 81
Здравейте момичета, айде един последен напън преди почивните дни! Пожелавам ви да мине много бързо тази седмица! Аз от доста време не съм писала и ми се събраха някои въпроси и моля да ме извините ако ви досадя.
  Първо-тъй като на Нова Година ще сме на планина и в целият хотел единствената екстра беше, че в едната стая има хидромасажна вана и аз толкова настоявах да е в нашата стая, а сега като ви слушам се оказва, че не мога да я ползвам-така ли е? Дори и ако водата не е много гореща? А и обещавам да не прекалявам!
  Второ-аз май получавам контракции, но не съм много сигурна. Наистина мисля, че е нещо като втвърдяване на корема, но на пипане не е твърд (сигурно ми се смеете сега, но като ми е за пръв път не знам как да го обясня), а по-скоро като някакъв спазъм. И се случва рядко - на 1-2 дни веднъж! Не знам на какво се дължи и не знам до колко е опасно, дали трябва да се обадя на доки или да пия хапчета или си е нормално да се случва от време на време????
   И трето-какво ще рече да се пазя и да не се натоварвам? Ами аз вече доста зор виждам докато си изчистя къща, наистина много се изморявам, но като няма кой? Чистенето означава ли натоварване? А и от друга страна на работа стоя сгъната по 10 часа и там също се изморявам, но няма как.
   А само за последно да ви се оплача-бях си купила едни "бременни" джинси и много има се радвах, защото бяха едни такива мекички и удобни и вчера излизам да има направя сефтето и по едно време усещам, че на задника ми са се сцепили около 2-3 см! Добре, че отдолу бях с черно боди, та не ми лъсна задника да обера срама! А не са ми тесни, че от това да съм ги сцепила! И много ме е яд, дадох 50 лв. за тях, а какво качество имат! По същия начин една моя приятелка си беше взела един панталон за бременни, и той веднага се нацепи по шевовете. ама много ме е яд!
Благодаря че ме изслушахте!

# 82
добро утро   bouquet
И аз не съм ви писала отдавна но съм грипава и затова, как успя да ме лепне не разбрах но е факт.бях с температура 2 дни , повръщах,а гърлото колко ме болиииииииииии  #Cussing out сега го мажа с ГРАНОФОРИН и пръскам с ОРОФАР вече съм по-добре дано бързо се излекувам , че аз с тоя мой късмет преди празниците винаги ме хваща нещо #2gunfire

за СТРИЙТЕ аз си имам малко около пъпа от предишната бременност , сега се мажа естествено и преди се мазах много ,но явно си е до кожа Rolling Eyes
за КИСЕЛИНИТЕ аз си ги имам откакто съм забременяла и ...... Sickпобъркват ме засега ги туширам с ТАЛЦИД и прясно мляко
за ЯКЕТО и моето ме стяга , но аз и много много не излизам така че не мисля да купувам ново за сега
за СЪНЯ и аз имам проблеми няма заспиване седя ококорена  #Crazy #Crazy #Crazy а сутрин ...... ooooh! ooooh! ooooh!, то и какво сутрин аз ставам обикновенно към обяд към 14:00ч. Embarassed
лек ден от мен  bouquet

# 83
  • Варна
Добро утро,

Тук си имаме малко сняг и много му се радваме. Пу-пу, дано да навали още.

Vercho - Не, че искам да те плаша, но новите стрии са винаги тъмни - червени или синьо-червени. След това стават бели.

за спането - Съчувствам ви, момичета, за лошото спане. Обаче при мен е точно обратното - голяма сънла съм станала. Това 10 часа нощен сън за нищо го нямам. Пък да не говорим, че събота и неделя си поспивам и на обед. Не, че не се будя по 2-3 пъти на нощ за дежурното посещение в тоалетната, но после си заспивам почти веднага.
Забелязах обаче, че не мога да спя вече на дясно - първо бебето почва да рита много силно и след 5 минути коремът ми започва да се втвърдява.  Cry та сега си карам по гръб и на ляво.

На всички настинали мами пожелавам бързо оздравяване и се пазете. Ама и кой го казва, ей сега влизам в банята, че след 1 час ще водя щерката на английски.

# 84
Добро утро  Hug

Да се отчета и аз  Simple Smile

vercho, и аз имам същите червени линии точно под зърната на гърдите. Снощи ги видях за първи път. Май са стрии  Sad Аз към тази част на гърдите малко пренебрежително се отнесох с мазането, сега започвам да ги мажа хубаво, ама е късноооооооо

За спането наистина е много гадно момичета, аз преди време бях така. Обаче сега като Ясмина съм станала такава поспалана, не мога да се събудя сутрин, въпреки че ставам по 5-6 пъти до тоалетна.

За якетата - аз да ви кажа си купих едно палто с връзки отпред, много практично. Засега ми става, а пък по натам ще го връзвам докъдето мога, но корема ще ми се вижда няма начин.

# 85
Здравейте и от мен явно почти всички си имаме проблем със спането.А аз си мислех ,че това е само при мен  Sad,сега определено съм по спокойна ,че и това е един от признаците на бременността.Не стига, че не мога да спя но и това ходене често до тоалетна ме побърква. А колкото до якето това и за мен също е проблем,но и аз не мисля да си купувам,след това какво ще го правя.

# 86
Здравейте, момичета.
За спането - явно си е много индивидуално, защото аз никога не съм имала проблеми със съня. Този път само ми се спи все повече и повече, както на Ясмина. И сега, като изпратя домочадието на градина, училище и работа и остана сама в къщи, понякога си поспивам до обяд.  Embarassed

Сега съм на вълна коледни подаръци. Ходихме тези дни с мъжа ми да избираме подаръци и почти сме готови, ама не съвсем. Вчера малкият ни изненада като поръча на брат си да напише в писмото до Дядо Коледа, че иска и камионче. Ние купихме други играчки (каквито беше поискал преди), но сега ще ходим да избираме камион.  Laughing

Искам да попитам къде мога да разгледам "на живо" дрешките на "Boy or Girl"? Много ми хареса една от роклите там, ама искам да видя как ще ми седи на мен. Затова не обичам да пазарувам по интернет - искам първо да огледам дрешката, да я облека, да я почувствам...

И накрая искам да помоля Aquariel и Sisee да споделят и с нас "поверителната информация" за това откъде се сдобиха с прекрасните бебоци на аватарите си. Това момиченце, опаковано като коледен подарък, много ми хареса.

# 87
Пролетна фея, магазина на Boy or ... GIRL? се намира в Борово - на Родопски извор 30-32. Магазинът се намира на партера на блока, като се минава през паркинга. Не се вижда от улицата. Работи по обяд и след това от 16 ч. до 19 ч. Да те предупредя за цените - не са ниски, като се има в предвид колко време ще ги носим тези дрехи.

# 88
Здравейте и  от мен

искам да ви  споделя какво  наблюдавам от няколко  дена имам промяна на едната гърда. Ареола на дясната е по- голям и е малко  по-тъмен от долната страна. и имам усещането  че като  се втвърдят на дясната е по-твърдо  и като щръкнат зърната на дясната не е както  преди, ами леко от едната страна е като че ли се захлупва много леко от втвърдения ареол. това нормално ли е , защото  на мен не ми звучи нормално. Не ме боли не сърби, няма зачервяване. Не съм питала още док, но мо притеснява.
Ако някой знае за какво става въпрос моля кажете ми.

# 89
Аз спя много добре. Заспивам към 12 ч. и откарвам до 9.30 - 10 ч. сутрин. Вече ставам само по веднъж до тоалетна.

Емма
, недей да ползваш тази хидромасажна вана. Първо - ще се изкушиш да си я напълниш с гореща вода. Второ - масажните вълни могат да предизвикат според мен проблеми. Сигурно е нещо като джакузи. По-добре отстъпи стаята на някой друг, да не се изкушаваш. Пък и не знаеш тази вана кога за последно е дезинфекцирана.
Това, което ти описваш като контракции, и аз го получавам почти всеки ден. Пия си Магнерича и от време на време но-шпа.
А за панталона - според мен е ушит некачествено. Явно резервите, които са му пуснали отзад, са били малки с цел спестяване на плат, или пък са ушити хлабаво, или пък платът е някакъв гаден... При всички положения отивай и им го връщай! 50 лв. са това!!!
Иначе къщата и аз като теб си я чистя сама, мъжът ми ми помага само с по-тежките неща: вади и прибира прахосмукачката, вдига легените с пране и ги пренася до сушилника, помага със съдомиялната, че много се навеждам, като я зареждам... Но основната работа се пада на мен. Аз чистя основно веднъж седмично, през другото време почивам, малко разтурия ще се изтърпи!

cenitelkata, аз се излекувах от грипа с локален антибиотик - Биопарокс. Пръска се в носа и устата. Иначе такава кашлица ме мъчеше, че се притеснявах при напъните да си прочистя гърлото, да не направя някоя беля с бебето. Лекувай се, вредата от локален антибиотик, доколкото знам, е никаква или поне минимална за бебо, докато вредата от усложнения от грип може да са страшни! Купи си и някакво сиропче - например Стодал или Д-р Тайс, те са хомеопатични.

Киселини, слава Богу, сега нямам. Имах първите три месеца с гаденето, но отминаха. Отвратително е, съчувствам ви.

Стрии също нямам, хем доста се понашишках, а пък ме мързи и се мажа веднъж на 5-6 дни. Дано кожата ми се окаже издръжлива.

Относно якетата - моите ми стават, защото си ги купих миналата година, когато бях с 13 кг по-тежка, отколкото преди да забремения. Но съм забелязала, че когато си вържа дълъг вълнен шал, той пада точно над корема и няма нужда да закопчавам якето. Май sisee също беше дала тази идея.

Аз съм забелязала, че бебко ме рита най-яростно, когато лежа по гръб. И си мисля, че явно така не му е удобно и го притискам нещо. Гледам да лежа настрани.

Аз утре съм на фризьор за руси кичури. Откакто забременях, боите нещо не ми хващат, а пък хич не се възприемам кестенява. Дано само кичурите да не са вредни нещо да бебчо.

Общи условия

Активация на акаунт