Отговори
# 90

cenitelkata, аз се излекувах от грипа с локален антибиотик - Биопарокс. Пръска се в носа и устата. Иначе такава кашлица ме мъчеше, че се притеснявах при напъните да си прочистя гърлото, да не направя някоя беля с бебето. Лекувай се, вредата от локален антибиотик, доколкото знам, е никаква или поне минимална за бебо, докато вредата от усложнения от грип може да са страшни! Купи си и някакво сиропче - например Стодал или Д-р Тайс, те са хомеопатични.

имам Биопарокс в къщи но нямам нужда от него засега (и по-добре много е гаден , гаранция че ще върна поръчката ако си пръсна в гърлото)то и от гранофорина ми се повдига ама ,.............нямам хрема ,нито кашлям само ме боли все едно сам пийнала за обяд една чаша с игли така ме боде.пръскам си засега орофар има лидокайн в него и успокоява

# 91
Здравейте,момичета !!!
От днес съм си вкъщи до края на бременността.
Да споделя и аз обсъжданите теми.
спането-и аз се будя в 4ч и будувам до 6ч.Но така беше и предишната бременност , така че знам,че е нормално.
стриите-мажа се с бюбхен и засега нямам, пък по-нататък ще видим.От предишната бременност нямам-тогава се мазах с мас , защото нямаше друго-преди 10 години.
якетата-тесните якета не ми стават отдавна, но имам 2 кожени палта по-широчки и с тях карам.
киселините-имам постоянно , но и предишната бременност имах до края , така че стискайте зъби.
коледно парти-тази година не отидох и не сбърках,колегите са били в Парти център 4-ти километър.2000 човека,прави и задимено.
Тази комбинация не ме устройва нещо в това състояние, така че не съжалявам.Но догодина ще наваксам.

В събота ходихме до Джъбмо да купим за децата коледни подаръци.Вече е голяма лудница в магазина,само 20 минути сме търсили място на паркинга #2gunfire
Вчера ходихме в НДК на Произведено в България.Там пък каква блъсканица беше-не е истина.Купих яке за майка ми-доста по-евтино от магазините и яке за племенничката.За повече обиколки не ми стигнаха силите.

Имам и един въпрос-не ви ли стягат чорапогащите на корема.Аз имам чувството , че не мога да дишам и съм ги резнала горе на ластика, но пак ме стягат.При вас как е ??

Хайди стига-много се отплеснах.

# 92
имам Биопарокс в къщи но нямам нужда от него засега (и по-добре много е гаден , гаранция че ще върна поръчката ако си пръсна в гърлото)то и от гранофорина ми се повдига ама ,.............нямам хрема ,нито кашлям само ме боли все едно сам пийнала за обяд една чаша с игли така ме боде.пръскам си засега орофар има лидокайн в него и успокоява

Радвам се, че при теб протича леко. Аз бях много зле, а кашлицата беше ужасна. Затова се принудих да действам с Биопарокса. Но наистина е отвтарителен!

# 93

Радвам се, че при теб протича леко. Аз бях много зле, а кашлицата беше ужасна. Затова се принудих да действам с Биопарокса. Но наистина е отвтарителен!
абе ако се стигне до него ще го пръскам няма къде да ходя ама при положение че сега може и без него.............в носа е търпим ама в устата ........неможаха ли поне малко по вкусен да го направят???????????????? #2gunfire #2gunfire #2gunfire

# 94
  • в илюзия
Хайде здравейте  bouquet
Ася 20 Добре дошла отново/повече без такива неща/ Hug
За якетата - едно вече не ми става , палтото все още го закопчавам , но няма да е задълго. Crossing Arms
Емма и аз сама чистя ,моичкия като го накарам нещо , после жестоко съжалявам за това - и двете му ръце са леви като става въпрос за домакинство. Crazy

# 95
Момичета, може би ще ви се стори смешен въпроса, но ще ми кажете ли какво се усеща при киселините? Аз никога не съм имала и не знам. Сега не знам дали имам киселини. Единственото, което ми се случва напоследък е като се нахраня и легна да ми се връща храната, но не е много неприятно и не се случва често. Просто си слагам главата по-нависоко. Дали това не са киселини  newsm78

# 96
Момичета, имам въпрос:
Сега бях на ЖК и лекарката ми каза, че ще ми пуне СПИН, Хепатит и МБ в края на бременността, понеже ги искали пресни. Досега не са ми правени.
Освен това нямам и кръвна група. Т.е. нямам документ или поне не мога да го намеря  Rolling Eyes
Спомням си, че в Шейново признават САМО кръвна група, изследвана там. Дали още е така, някой знае ли?  newsm78

Да се притеснявам ли, че нямам горните изследвания още?

Днес съм на моя лекар, ще питам и него.

# 97
Момичета, може би ще ви се стори смешен въпроса, но ще ми кажете ли какво се усеща при киселините? Аз никога не съм имала и не знам. Сега не знам дали имам киселини. Единственото, което ми се случва напоследък е като се нахраня и легна да ми се връща храната, но не е много неприятно и не се случва често. Просто си слагам главата по-нависоко. Дали това не са киселини  newsm78

оооооооооооо  ако имаш киселини няма как да не разбереш  Crazy
то те изгаря отвътре и в гърлото абе въобще гадна работа са само можеш да се радваш ,че нямаш Peace

# 98
Здравейте и от мен.

Да ви разкажа вчера,какви премеждия имахме.

Отидохме с една приятелка и децата  в Арена в детския кът и докато ги оправяхме да ги пуснем вътре,някой и беше откраднал чантата.Това тя го разбира след като пуснахме децата и отидохме към масите да седнем.Приятелката ми(Оля) си мисли,че дала чантата на мъжът ми,аз също.Между другото докато обличахме децата аз чух,че някой до мен пита тази раница ваша ли е,обаче само отговорих машинално  "не" и продължих да си оправям детето(аз не носех чанта или раница и дори не видях човека който пита).И така мъжът  и Оля отидоха при охраната да върнат записите и да се види какво става.Оказа се,че чантата не я е давала на мъжът ми,а малко преди да отидем ние я е оставила на оградата на детския кът.После се вижда и как този мъж я взема, и се върти за малко около нас(явно когато е питал),после отива при момичетата които работят в детския кът и се опитва да им даде чантата, а те му отказват.От там нататък го проследяват как излиза от Арена и отива на паркинга.За съжаление на задния паркинг вече няма камери.След 2-3 мин се вижда как се връща(между другото не се въжда дали чантата е в рацете му,но се вижда как подпира нещо в якето си).С цялата си наглост сяда да пие кафе с жена си на съседната на масата на която седя аз.Намерихме чантата оставена на бутката на охраната на задния паркинг(която обаче е счупена и там няма охрана) с липсващи пари и телефон.Все пак това беше най добрата развръзка,защото документите и служебната карта на моята приятелка си стояха в чантата,а това беше най-важно за нея(тя работи в гранична полиция и можеха да я уволнят за това).
Само едно пояснение-мъжът ми се занимава с охрана,охранителни системи и видеонаблюдение от 13 години и знае какво се прави и гледа в подобни случай и затова имахме късмет да намерим чантата.Ако не беше той самата охрана на Арена почти с нищо нямаше да може да помогне.
И все пак ако,момичетата които работят на детския кът бяха взели чантата,нещата щяха да приключат бързо и безболезнено за всички.

Това е малко е дълго,но могат да се извлекат много поуки от разказа ми.

А сега да ви кажа след всичкото това притеснение и седене на едно място докато намерим чантата и се поуспокоим след това,бебка цял ден (и през  цялата нощ)правеше салта в корема ми и започна да ,ме боли ужасно ниско долу.Цяла нощ се будех и се стрясках да не би да стане нещо,но да чукна на дърво засега всичко е наред и вече не ме боли.

Колкото за домакинстването,доки ми каза,че най опасно е чистенето,ама и моичкият е с две леви ръце и не може нищо да изчисти.Разбра ли сме се живот и здраве като се върна от МД в края на януари да викаме фирма за чистота,че той кой знае каква кочина ще е спретнал докато ме няма.

# 99
Аз с киселините имах сблъсък в 4ти месец.
Скоро не са се обаждали  Crazy
Взимайте Талцид-много помага  Peace

# 100
Здравейте момичета!
Първо, да поздравя Ася20 че не ни изостави!   bouquet И браво на sisee  че ни я върна!  bouquet Много се радвам, изобщо не ми се иска да се разделям с нито една от вас - сплотява ни нещо наистина прекрасно, най-голямото чудо на света!
Да се отчитам и аз по темите:
За пъпчето - моето е наполовина изпъкнало, другата половинка скоро и тя ще изкочи.
Килограмите - дотук съм вече с 10 отгоре.  Shocked
Коремчето - расте всеки ден... Ася20, наистина и твоето е голямо  Peace  Моето трябва вече нови снимки да му правя - порастна още повече от преди седмица.
Киселини - имам постоянно! Още сутрин като стана - каквото и да хапна и се появяват, мъчат ме цял ден и по цяла нощ. Преди се появяваха от време на време, а сега са всеки ден. Нищо не ми помага, много внимавам какво ям... ще търпя
Спането - аз ставам по няколко пъти посред нощ да ходя до тоалетната. Стана ли веднъж, после не мога да заспя, само се въртя. И така будувам няколко часа до 7-8 сутринта, после пак се унасям за час и ставам, то не се издържа - започва да ме мъчи глада  Joy
Стриите - мазах се с различни неща, но засега съм се спряла на един лосион за тяло на Vaseline. Не е конкретно против стрии но е супер овлажняващ. От олиото на Джонсън се обринах. Добре че се усетих бързо и веднага го спрях.
Якета - моите отдавна не ми стават, и нося за сега по-дебели горници и жилетки, тук няма сняг и се води по-топло от Бг, дано не ми се налага да си взимам яке само за един месец.
Коледното парти - много искам да си взема нещо за партито, шефа на мъжа ми всяка година прави парти, но тази нещо се ослушва... но понякога го обявява в последния момент, та чакам аз с наострени ушенца  Joy
Тази седмица продължавам да пека сладки и да изготвям менюто за празниците... пуснах снимки в албумчето на част от украсата вкъщи Wink
Постинга ми стана много дълъг... Приятен и усмихнат ден на всички!   bouquet

# 101
Привет и от мен момичета!
Аз тази вечер за пръв път откакто съм бременна се сблъсках с безсънието..много е неприятно.Въртях се, сумтях, избиваха ми топли вълни и накрая благополучно заспах за около час,два.. Sad
Ходих на ФМ при д-р Марков на 15-ти. Всичко с бебо на този етап е наред и се надявам и занапред да е така  Praynig
Само където малко ми се стъжни, че терминът ми доста се изтегли назад, т.е ще е по-късно. То е ясно, че предварителни сметки не е хубаво да се правят.. Naughty
Ясмина, извинявам се ппредварително, но ще трябва при следващата тема да промениш термина ми на 22.04 и може едно  stork-boy за украска да ми сложиш... newsm68
Много благодаря!  bouquet

# 102
Момичета я ми кажете кое е най подходящото бельо.Притеснявам се от това да не ми се отпусне бюста,но ми е много неудобно да стоя със сутиен, а камоли да спа с него.Купих си D размер но и той вече ми е малък.А вав Русе няма  голям избор на дрехи за бременни  а камоли за бельо.Ако някое момиче от Русе знае от каде мога да си купя подгодящо бельо нека ме информира.

# 103
Здравейте на всички,
нямаше ме няколко дни и докато изчета всичко голям зор,та да споделя и аз:
за пъпчето- не ми е изпъкнало,ама боли някой път около него,от разпъването на кожата било, не давам да ме пипат много по пупата,а и не обичам да ме пипат всякакви хора,не че не ми се е случвало,даже напротив имах сбирка със бивши съученици скоро  и всички искаха да пипат,пък аз се направих на приятн о разсеяна и си седнах без да давам.
 За киселините -оооооххххххххх голяма работа Weary ,питах и аз и cenitelkata ми каза за талцид,говорих с докторка и тя пък ми каза да си купя еспумизан и когато имам да пия били безвредни,много внимавам какво ям и като се наложи имам и от джете лекарства - пия.Хората казват, че на бебето му растяло косичка  #Silly
  За спането -да не чуе дявола ,нямам проблеми ,спя си като къпана,даже моя мъж ми завижда,защото той е совата в нашето семейство  newsm09,иначе за позите ми е по -сложно,защото ако не съм по корем по трудно заспивам,и въртя се няколко минути,ха насам ха натам и изведнъж не помня  smile3506
  За стриите-и аз се мажа с много работи,включително и със зехтина пробвам от време на време,е трябва да ви кажа ,че още в третия месец така ми се напукаха гърдите и сега си стоят линиите,само за корема мие гадно ,дано не се напукам.
  За дрехите -онзи ден в събота си правихме пазарен полу ден  newsm47 и минах през магазина на колоните ама беше вечерта към 5 -6 и нямаше нищо ,но им докараха доста нова стока,която днес трябва да са изкарали,та ще взема да мина пак,може да се появи нещо по-интересно .
  За кражбите -ужас,нали идват празници и всичко живо краде,аз пострадах миналата седмица,ама слава богу мина безболезнено,нищо не ми взеха,но си пазете джобове ,чанти,защото "хората пазаруват" мощно.
  За якетата -и моите не ми стават и като започна да застудява ходих да си купя едно с перспектива,та дано да изкарам с него.
 ами и аз доста написах,хайде приятен ден за сега. newsm51

# 104
Здравейте и от мен!Аз съм на 25г. Имам момиченце на 4,7г. и съм бременна за втори път.Терминът ми е 4.04.2008г.

Общи условия

Активация на акаунт