Омъжени или пък не, през ЮЛИ всички ние бебчетата си ще гушкаме ;)

• 14 168
  • 289
  •   1
Отговори
# 60
Добро утро момичета . Това че децицата  ви са болни е много лошо , дано  да де оправят много бързо и да нямате тревоги .
Marigold аз още не съм станала майка и може би нямам майчински инстинкти и усещания , но не мисля ше е правилно да се считаш за егоистка , все пак се пазиш заради бебо , нали !
Дуци аз не съм го видяла още да се мърда , чак в четвъртък съм на лекар , но в интернет страниците  с описание по седмици на бремеността пише че в 11-тата седмица вече си движи краченцатаи ръчичките , ох много се надявам да го видя и аз като отида на лекар  Grinning Дано и твоят малчуган и на Астарта да се оправят бързо  Praynig
Лек и приятен ден на всички ви   bouquet

# 61
  • непостоянно
Здравейте и от мен  Hug

На срещата вчера смятам, че изкарахме доста приятно Grinning Първоначалнобях самичка и тъкмо реших, че никой няма да дойде и звъннах на Дуци да и се жалвам, когато се появи Peaches Hug След малко дойде и Астарта и като се разбъбрихмеее.... Сервитьорката идва 3-4 пъти да ме пита дали съм си избрала:ooooh:, а аз от толкоз приказки все "Ами още не съм, след малко"  Whistling По-късно се появи и Саксофончето, беше позакъсняла доста, а ние трите вече се бяхме отпуснали да си говорим и тя милата почти не можа да ни вземе думата ooooh!, за което моля да ни извини Blush Та така... Беше една разкошна среща и се надявам след празниците, като се организираме пак, да се съберем повече момичета Wink

Дуци бях в 11та г.с. Wink

Рита стискам силно палци всичко да е наред при теб този път Hug Само спокойствие и положителни миосли  bouquet

Мариголд дано се оправи бързо дъщеричката ти Heart Eyes Аман от тия гадни вируси! #Cussing out

# 62
Малта , мила, ама ти си пиеш цялата Менделеева таблица  Laughing Шегувам се , да не се обидиш ! На мен един лекар в началото ми изписа витамини О  мами   , ама много бързо ги спрях защото още повече  Sick от тях . и сега пия само фолиева киселина ,защото може да нямам достатъчно в организма си , а всички други витамини , ако не ги приемаш в достатъчни количества , бебо си ги краде от твоя организъм и ти се скапваш после , затова ако не ти става лошо от тях си ги пий , според мен .

# 63
А, какво да се обиждам, данибон , то което си е истина си е истина. Мноооого лекарства, мноооого нещо Rolling Eyes

# 64
Ох не е истина колко съм се издухала от това стоене в къщи !!!! Днес имам имен ден ( казвам се Даниела , а днес е Св. Данаил , уточнявам , защото много хора не знаят ) и преди малко ми звъни мъжо и ми честити и ми пожелава разни неща , а аз 2 минути не мога да зацепя какво ми говори и накрая вместо да кажа мерси , викам ама то днес 17-ти ли е ! Не знам ако се наложи да стоя още  един месец в къщи , дали няма да се сбъркам съвсем  Laughing То бива , бива , ама да си забравя именния ден , при положение че всяка година празнувам ...... Тази година ще си празнувам сама и мъжо като си дойде довечера ще го черпя един бонбон и това ще е  Sad

# 65
Честит иман ден  Hug newsm51
да си жива и здрава, много , много щастлива, малчугана да се роди жив и здрав и само да те радва, а мъжа да слуша повече.

# 66
Ама данибон, защо си стоиш вкущи, не работиш ли, ако не, искрено ти завиждам за това, на мен вече взе да ме домързява да работя, а и от 1 месец ремонтираме семейното гнездо и вече smile3511 smile3511 smile3511 smile3511
Искам почивка

# 67
Първо честит имен ден и от мен   bouquet  много здраве и леко бременеене
Сега и аз да се включа Rolling Eyes
ние чакаме бебчо на 8.07.2008 Grinning аз съм на 25г., първа бременност
по въпроса за витамините и хранителните добавки и аз както всички пия фолиева, освен нея пия и ленено масло, но е течно, не е на капсули. Малко е гадно на вкус, но знам, че е много полезно и го пия... Иначе доктора нищо друго не ми каза да пия, каза само за фолиевата, но аз нея си я пия още от лятото. За секса също нищо не е казал, мене малко ме е шубе, мъжа също и за това го практикуваме най-много веднъж в седмицата  luvbed. Иначе Abloy, аз също смятам да ходя при Даскалов и тия дни ще се обадя да питам в кои седмици се ходи, щото още не съм много наясно. За коремчето да ви кажа, аз направо си пуснах шкембенце Embarassed периода, в който ми сегадеше много и от всичко(но не съм  Sick) пък ми се ядеше много-шантава работа #Crazy Направо си умирах от глад и неможех да изкарам повече от час-час и половина без да хапна нещо #Cussing outДобре, че този период отмина   newsm44  Дрехите ми още ми стават, но спрях да нося дънки, щото много ми стягат на коремчето и сега съм само на панталонки. Другото за което се сещам е, че много, ама много ми се спи   sleepuu  мога да заспя по всяко време, приспива ми се още в 18h, направо неописуем ужас. Добре, че мъжа ме разбира и ми помага
Иначе миналата седмица като бях на преглед, видяха бебо как си шава newsm10
Само се надявам като си направя ФМ и БХС да са наред, стискайте палци

# 68
Честит Имен Ден на всички именници.
Да сте живи и здрави и Св.Данаил да ви закриля.

# 69
  • София
Данибон, да си жива и здрава, за да си красиш името!

# 70
Ами аз пък се ядосвам че не мога да работя защото много  Sick и се чуствам доста отпаднала , а и работата ми ( имаме с мъжо няколко магазина за домашни потреби ) имам предвид зареждане , обикаляне по складове , вдигане на тежки кашони , стоене на студено и т.н. не е много благоприятна за  сегашното ми положение . А по принцип давам почивки и на продавачките , защото магазините работят 7 дни в седмицата , а сега се чуствам уморена и раздразнителна и нямам нерви да се оправям с клиентите.Дано да ми отмине по-бързо  Sick че да почна да правя нещо каквото и да е то , че така се чуствам адски безполезна и ненужна  Sad
Мерси за поздравленията , съжалявам че няма как да почерпя в нета , но благодаря ,пожеланиято ви ми  вдигнаха настроението  : Laughing

# 71
Данибон, Честит Имен Ден! Много щастие, здраве и любов ти пожелавам  bouquet

# 72
mariq_m3
добре дошла !!!
Лека бременност и здраво и сладко бебче на финала !

# 73
по добре си стой и вас, и времето не е много подходящо за обикаляне по складовете, почивай си, на мен като ми се спи подтоянно и немога и се облягам по бюрото. Всички колеги ми се смеят . Embarassed

# 74
mariq_m3  Добре дошла и от мен , леко бременеене.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт