Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хранителната добавка HIPP HiPP Natal?
Какви са предполагаемите пола на бебетата и кога може да се определят?
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хранителната добавка HIPP HiPP Natal?
HIPP HiPP Natal е течна хранителна добавка, предназначена за бременни жени. Съдържа фолиева киселина, желязо, йод и всички важни витамини и минерали, необходими през периода на бременност. Оптималният прием е 20 ml на ден (една мерителна чашка), разработен специално за специалните нужди на бременните жени въз основа на най-новите диетични изследвания и съвместно с гинеколози и бременни жени. Продуктът е щателно изследван за токсични вещества, безопасен и здравословен.
-
Какви са предполагаемите пола на бебетата и кога може да се определят?
-
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
Препоръките за сексуален живот по време на бременност варират в зависимост от индивидуалните обстоятелства и здравословното състояние на бременната жена. Въпреки че някои майки са получили различни съвети от лекари, общоприетата практика е да се консултира лекар преди предприемане на каквито и да било действия. Важно е да следвате индивидуалните медицински препоръки и да избягвате действия, които биха могли да предизвикат нежелани последици.
-
Какви са препоръките за приемане на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за контрол на бременността и какви са някои от обичайните симптоми?
Дано и твоят малчуган и на Астарта да се оправят бързо 

По-късно се появи и Саксофончето, беше позакъсняла доста, а ние трите вече се бяхме отпуснали да си говорим и тя милата почти не можа да ни вземе думата
, за което моля да ни извини
Та така... Беше една разкошна среща и се надявам след празниците, като се организираме пак, да се съберем повече момичета 
Аман от тия гадни вируси!
от тях . и сега пия само фолиева киселина ,защото може да нямам достатъчно в организма си , а всички други витамини , ако не ги приемаш в достатъчни количества , бебо си ги краде от твоя организъм и ти се скапваш после , затова ако не ти става лошо от тях си ги пий , според мен . 
. Иначе Abloy, аз също смятам да ходя при Даскалов и тия дни ще се обадя да питам в кои седмици се ходи, щото още не съм много наясно. За коремчето да ви кажа, аз направо си пуснах шкембенце
Направо си умирах от глад и неможех да изкарам повече от час-час и половина без да хапна нещо
Дрехите ми още ми стават, но спрях да нося дънки, щото много ми стягат на коремчето и сега съм само на панталонки. Другото за което се сещам е, че много, ама много ми се спи
мога да заспя по всяко време, приспива ми се още в 18h, направо неописуем ужас. Добре, че мъжа ме разбира и ми помага