Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява хранителната добавка HIPP HiPP Natal?
Какви са предполагаемите пола на бебетата и кога може да се определят?
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява хранителната добавка HIPP HiPP Natal?
HIPP HiPP Natal е течна хранителна добавка, предназначена за бременни жени. Съдържа фолиева киселина, желязо, йод и всички важни витамини и минерали, необходими през периода на бременност. Оптималният прием е 20 ml на ден (една мерителна чашка), разработен специално за специалните нужди на бременните жени въз основа на най-новите диетични изследвания и съвместно с гинеколози и бременни жени. Продуктът е щателно изследван за токсични вещества, безопасен и здравословен.
-
Какви са предполагаемите пола на бебетата и кога може да се определят?
-
Какви са препоръките за сексуален живот по време на бременност?
Препоръките за сексуален живот по време на бременност варират в зависимост от индивидуалните обстоятелства и здравословното състояние на бременната жена. Въпреки че някои майки са получили различни съвети от лекари, общоприетата практика е да се консултира лекар преди предприемане на каквито и да било действия. Важно е да следвате индивидуалните медицински препоръки и да избягвате действия, които биха могли да предизвикат нежелани последици.
-
Какви са препоръките за приемане на витамини и хранителни добавки по време на бременност?
-
Какви са препоръките за контрол на бременността и какви са някои от обичайните симптоми?
Ей сега те записвам в списъчето ни 
Бъди здрава, обичана, винаги усмихната и мнооого щастлива 
) 
Честит празник на Danibon и всички други Дани-та
А иначе ми е адски лошо- не ми се гади и не ми се повръща - просто сутрин, вечер че и нощем ми е зле и ми се вие свят- а този деган дето ми предписа доктора съвсем не ми помага- чудя се дали няма някаква друга причина за това мое неразположение !?!? На килограми не съм мръднала а се чувствам като плондир
На мамите които нямат симптоми мога само да им завиждам и да им кажа че нямят причина за безпокойство...аз първата си бременност я карах без симптоми
. Ето ви малко информация за лененото масло, дано да ви е полезна
да не отида да празнуваш сама именния ден
от Дъфалак започва да ми се гади и
. Въпреки че аз забравих именния си ден , явно приятелите ми все още са си в час и си спомнят
Мочта мама естудентка - кара една магистратура / тя цял живот нещо учи или специализира / и е написала сега една курсова работа и аз ипредложих да и я набера на компютъра . Така поне в моментите които не