Омъжени или пък не, през ЮЛИ всички ние бебчетата си ще гушкаме ;)

• 14 172
  • 289
  •   1
Отговори
# 75
  • непостоянно
Добре дошла на mariq_m3 Hug Ей сега те записвам в списъчето ни Wink

Данибон, честит имен ден  bouquet Бъди здрава, обичана, винаги усмихната и мнооого щастлива Heart Eyes

Честит имен ден и на останалите именици  bouquet (ако имаме такива Blush)

# 76
Данибон, честит имен ден  Joy
Добре дошла на mariq_m3

# 77
Привет мамчета!
Е доста сте изписали от петък до днес  Simple Smile Честит празник на Danibon и всички други Дани-та   bouquet
За витамините моят доктор ми каза че от тях /става дума за комбинираните/ се раждали много едри бебета  Rolling Eyes , така че да не им се нахвърлям много, а да се стремя да си набавям с храната повечето полезни вещества. Така и аз сега съм на вит. Е и фолиева киселина. За пръв път чувам за това ленено масло - за какво е полезно  newsm78  А иначе ми е адски лошо- не ми се гади и не ми се повръща - просто сутрин, вечер че и нощем ми е зле и ми се вие свят- а този деган дето ми предписа доктора съвсем не ми помага- чудя се дали няма някаква друга причина за това мое неразположение !?!? На килограми не съм мръднала а се чувствам като плондир  Animal Pig На мамите които нямат симптоми мога само да им завиждам и да им кажа че нямят причина за безпокойство...аз първата си бременност я карах без симптоми  Wink и всичко си беше ОК !
И...я стига вече съм се оплаквала  Embarassed

# 78
Честит имен ден, danibon! Да си жива и здрава и много любов в семейството ти Simple Smile

# 79
  • София
Лененото семе принципно е диуретик.

# 80
Честит имен ден на Дани. Да хубавееш и бременееш спокйно и здраво и весело бебче на финала!!!  bouquet
Няма ли други близначета освен моите? Май имаше още една мама, ама нещо не мога да я намеря.
Иначе аз не пия никакви витамини, само фолиева. От витамините май само се напомпват бебетата. Пък и още нашите са много малки, като пораснат малко мисля, че тогава можем да вземаме витамини. Сега е рано. Внимавам какво ям. Ям много плодове и зеленчуци, но аз много ги обичам и поначало си ги ядях с килограми. Иначе гледам да си следя теглото, че първия път много бях надебеляла и не можех да се гледам. Или например поне се старя, ако прекаля на някое хранене после следващото да наблегна на плодовете или нещо по-лекичко. Сега още ми се гади от доста неща, така че все още ми е лесно. Страх ме е да си помисля какво ще стане по нататък като спре да ми се гади, а доста обичам да си хапвам. Embarassed
Момичета, на вас нещо ако ви се прияде хапвате ли на всяка цена? Защото  не искам да влизам в този капан. Някой път може да ми се хапва нещо от лакомия, а не защото бебетата го искат и как да разбера къде е разликата? Щото на мене всичко ми се прияжда newsm78
На вас вечер подува ли ви се корема? Моя се подува независимо дали съм яла нещо или не. Вечер като се гледам и все мисля, че вече бебетата са пораснали, а на сутринта почти нямам корем.

# 81
Честит имен ден danibon!Много щастие,много любов и едно хубаво и здраво бебе!
Здрасти mariq_m3!Добре дошла!
Якажете момичета,има ли храни които избягвате да хапвате,в смисъл не трабва да се ядат от бременни?

# 82
Когато ми се прияде нещо ,ми казаха да си близвам дланта!Така нямало да се отрази на .....незнам какво!Но по принцип не съм от тези,които като решат ,че нещо им се яде и става чудо!
Вечер ми се подува корема,чак се плаша,но сутрин е ок!

# 83
Благодаря ви за топлото посрещане  smile3525. Ето ви малко информация за лененото масло, дано да ви е полезна    newsm10  http://www.djvalantine.com/Granovita/Omega-3_Flax_Oil_Final.doc

# 84
данибон, къде изчезна???? Thinking да не отида да празнуваш сама именния ден  Laughing Wink

# 85
отново благодаря на всички момичета за поздравленията !  Hug
Мария м3 , мерси за линка , изчетох информацията , но не ми стана много ясно за вкуса ,му , е разбрах че е по-добър от този на рибеното малсло ама той си е доста гаден . Би ли го сравнила с някакъв друг вкус ? Защото аз с това  Sick от Дъфалак започва да ми се гади и  Sick , затова те  разпитвам . И наистина не прочетох никъде но не действа ли деуретично , защото знам че дават отеара от ленено семе за разхлабване ?

# 86
Малта , направо си го отпразнувах с кратка обедна дрямка , ама ,не ми завиждай защото наистина беще много кратака  Sad. Въпреки че аз забравих именния си ден , явно приятелите ми все още са си в час и си спомнят  Laughingи цял ден някой ми звъни да ми честити и всички ми пожелават да се оправям по-бързо . Някой даже се базикат , да съм пратела по една снимка че взели да ми забравят физиономията  Laughing защото не са ме виждали вече месец и половина , а ние по принцип с мъжо много излизаме и най много 2-3 вечери в седмицата да сме си в къщи сами , инче или имаме гости или ние сме на гости и ли сме на заведение , особено пък лятото всяка вечер сме навън .
 Днес имах намерение да изляза за малко през деня и да мина през работа да видя какво става , да почерпя , ама ,май ще се откажа , не знам при вас как е ама при нас е голям студ и като духне и те пронизва гадния вятър .
Иначе си намерих какво да върша да се чуствам полезна  Grinning Мочта мама естудентка - кара една магистратура / тя цял живот нещо учи или специализира / и е написала сега една курсова работа и аз ипредложих да и я набера на компютъра  . Така поне в моментите които не  Sick или не ми е чак толкова отпаднало ще има с какво да се занимавам за малко  Grinning

# 87
Браво Данибон  smile3501
И аз съм студентка и вече виждам кои ще набира моите теми  newsm03 newsm03 newsm03

# 88
Данибон, аз го ям смляно лененото семе, то по принцип така се яде. И си е вкусно, има вкус на орехи. Аз го ям с малко мед обикновено и се получава много хубава комбинация.

# 89
аз слава богу приключих за сега със студентството , а и като се замисля моята специалност не е нещо което да учиш докато си бременна , аз завърших биотехнологии в СУ,, Климент Охридски ,, - бакалавър 5 години и после още година и половина магистратура в Бургас и през цялото време имаш куп упражнения с гадни и вредни химикали в малки смърдящи лаборатории  и всичките ми колежки които забременяха по време на слдването прекъснаха .  
А за твойте теми няма проблем давай ги на сам , обаче ще пиша само докато ми е зле , после почвам да ходя по дискотеки   newsm68 newsm62

Общи условия

Активация на акаунт