Отговори
# 75
Момичета, да ви попитам някоя от вас ще пуска ли молба за ясла? Аз вчера ходих в три и ми дадоха различна информация- на 2 януари, на 4 февруари, а в едната така ме овика директорката- нямало смисъл да подавам там, защото нямали места.

# 76
  • София
VeniAnd, тази директорка как знае от сега че няма места за следващия прием през септември???
Или ти искаш от по-рано да тръгне на ясла?
Подавай си навсякъде както ти кажат, пък ще се види какво ще стане.

# 77
VENIAND, в Нашите деца има една много дълга тема точно за яслите. МОлби се подават на 4-ти февруари.

# 78
Четох темата, но реших да питам и на място, то май и те още незнаят.

# 79
  • 2 етажа над тавана
От 4 февруари ще се подават молбите за яслите, които са към ОДЗ-тата. За тези ясли, които са си отделно, молбите ще се подават от януари - първия работен ден, който е.

# 80
  • София
Аз съм подала в една ясла още октомври, за да се застраховам, ако свеки хукне да гледа второто дете на старите си работодатели! Дали пак трябва да подам на 2-ри януари?

# 81
Според мен най-добре е да се пита в самата ясла. При нас молби се приемат и сега за догодина септември. Не е задължително да се подават на 2-ри януари, но това си мисля, че е прсото политика на яслата ... затова най-добре си питайте на място ...

# 82
Момичета, привет!
 Hug
Дечурлигата още спят и бързам да се разпиша. Днес ми взеха Пешко Confused, заминаха си, а да ви кажа колкото съм каталясала от отглеждането, толкова ми е мъчно, чак се разплаках като го натовариха на тексито Embarassed
Довечера ще се замъкна в болницата, че нещо много се разкашлях и тимберицата ме боли чак от кашлицата, носът ми потече - май се довършихме като отидохме в Джъмбото - там беше голяма жега, после пак на студеното, а и цялата умора от тези дни ме налегна със страшна сила.
Чакам да излезна в отпуска по празниците и засилвам Мърчо на бабите и дядовците - да се редуват и аз да си пооправя дома, пък да полежа, пък по мъже да ходя... Joy И като се сетих за ходене по мъже, не знам защо се сетих за дядо Коледа Flutter Вени, да знаеш, че ако не беше мъж на Априлка, досега да съм го върхлетяла със 100 км в час! Mr. Green
Беше великолепен, ту ми се насълзяваха очите, ту дяволите в мен потриваха ръце и викаха "Мммм, сочна пържолка, мляс!' newsm08Толкова артистичен и добър мъж - къде ги предлагаха и що не се наредих га бЕх млада и свободна за някой подобен, а съм се заела дивото да опитомявам...
Тук е мястото да се извиня, моля за изинение, ако на някого сме додяли с това немирно наше дете, че то не можех да го удържа за една нормална снимка, ужас! Crazy На прибиране в колата спаха като пънове и двамата, бутахме ги в количките из Джъмбо, голяма атракция бяхме, хората като ни погледнеха се усмихваха съчувствено. Кво ли си викат - тази с блинаци е полудяла, от време на време със Саш си разменяхме по няко ритник в кокалчетата, абе бяхме като италианско семейство на пазар Wink

# 83
  • София
Леле, Аги, кви са тез мераци към Дядо Коледа?!  #Crazy  Mr. Green У-ЖАС!!!  Wink
И аз съм впечатлена от Коледко де, специални благодарности към него и към организаторите - хубав купон стана!
А кога ще го спретнем туй женско парти, дето все го говорим?! Ако все така не проявявате интерес към идеята, ще вземем с Данчето да отидем и да си се нафиркаме сами!   Drunk

Снощи имахме с Вальо гости - на мъжа ми сестрата с хлапето и мъжа си, и свекито. Като се събраха двамата разрушители и ми унищожиха съвсем къщата само за 2 часа.  ooooh! Малчо си получи Коледно-новогодишните подаръци от свеки - шейничка, плюшковци-ръкавици (за куклен театър), мини моторче и  шоколадови неща, които майка му с голямо удоволствие ще изяде.  Mr. Green Пробвахме си днес шейната и я одобрихме, обиколихме целия квартал; за пръв път да съжалявам, че чистят улиците от снега.  Grinning

# 84
  • София
Да, трябва да си организираме среща само майките априлки, но май ще е догодина!

# 85
  • София
артистичен и добър мъж - къде ги предлагаха и що не се наредих га бЕх млада и свободна за някой подобен, а съм се заела дивото да опитомявам...
Айде, айде, винаги има втори кастинг и ако пак не пропусна ще свирна да се редиме заедно, аз със сигурност ще съм на опашката  Crossing Arms

Ако все така не проявявате интерес към идеята, ще вземем с Данчето да отидем и да си се нафиркаме сами!   Drunk
  Embarassed Embarassed Embarassed Рени, да не откажеме да идва въобще някой с нас   Thinking

# 86
# 87
Ако все така не проявявате интерес към идеята, ще вземем с Данчето да отидем и да си се нафиркаме сами!   Drunk

Аз проявявам интерес, ама след една година. Щот не е интересно да си единствения трезвен на масата.

Хора, Дани е почти пет кила и половина. След секцио нали не трябваше да вдига повече от пет? Ще трябва да си наема щатен носач.

# 88
  • София
Вени, не се смей, а пускай поръчка!

# 89
  • София
Леле, Юлче, каго стана толкова кила?

Данче, поръчка или тема имаш предвид? Hug

Общи условия

Активация на акаунт