Отговори
# 225

Честита Коледа на всички! Да сме живи и здрави!!!

Честит имен ден на малки и големи Ицета! Специално на Ицето на Цвети и на тати Ицо на Енви!   bouquet

Честит имен ден на Жени с малко закъснение!  Blush Heart Eyes

Жени, само ми доведи малката бонбонка във Варна, ще се върнеш без нея  Whistling Не разбрах само крилцата за нея ли са или за теб  Laughing И 2те сте супер сладки  Flutter
Роси, бързо да му минава на Иво  Hug
Иленка, днес излезе последното трънче от пръста ми, беше се възпалило даже мястото  ooooh! Искрено се надявам твоето пуйче да не го достигаме по бели, че може и аз да ходя с усмирителна риза  Mr. Green

Снощи бяхме всички вкъщи, голяма игра падна на Алекс с конче (леля му даде парички да му вземем) голям кеф, голямо люшкане, че се упражнява и без ръце  Crazy В 12 ч бяха останалите подаръци, но за него имаше и торбичка с шоколади от леля, баба и дядо  Close Че като нагъна един, голяма истерия беше, но все още аз съм шефа  Blush Та като изключим това, вечерта мина разкошно, Али си легна в 1 ч  Mr. Green Което ме успокоява, че на Нова година ще изтрае до 12-1 без проблеми, че ще ходим на гости в приятели и като му се доспи ще се приберем.
За тази вечер ще сме само 3мата, след малко ще омеся питката, сърмички, пържолки и салатки, с винце  Blush

Татянче, няма ги снимките  Whistling

Ето снимки от Коледна Варна, наистина е невероятно красиво Hug

# 226
  • София
Жени, много ви отиват и на двечките крилцата! Рая е много сладка - хубава малка дама в камион!  Hug

Роси, четох, че при варицелата пъпките са на приливи, НО всяко дете я кара различно тежко тази болест, надявам се вие да сте от нааааай-лековатите  Praynig Иначе Ивчо има ли апетит, пие ли водичка?

Абе много варицела има, така ли е по принцип в този сезон или?

Танче, дай снимки, не гъделичкай само любопитството ми  Praynig

Смин, снимките са ти разкошни, но честно казано не ми се вярва това да е Варна, все едно сте във витрина на магазин!  Mr. Green

# 227
Къв съм zаплес  ooooh!  ooooh!   ooooh!

Малеее Сминс, о4ите ми останаха в снимките, а така ми домъ4ня zа Варна....  Cry  Поне да бях купила акции на е.он  Crossing Arms  4удесно иzглежда  Heart Eyes

Прането при феята Рая ли да пратим zна4и?  Laughing Жени, zа РД да й вzемете ютия и веднага праЩам коШове пране  Mr. Green

# 228
Честито Рождество Христово!
Желая на всички ви  болестите и лошите моменти да останат в старата година!
Нека има само хубави дни, топли вечери и слънчеви утрини  през Новата 2008!
Нека всяко ваше начинание, което започнете с обич и добри намерения, бъде успешно завършено!
Обичайте мъжете си все така!

За мъжете ви - само обич и уважение нека изпълват сърцата ви щом погледнете любимата жена!Бъдете още по-признателни за щастието, с което ви е дарила!
 newsm32

# 229
  • Sofia
Забравих да честитя на всички именници! Много щастие да им носят тези имена!
Най - накрая се свързах с педито, каза 9 дни под карантина, никакво излизане където и да е.
Никакви яйца, шоколад, какао, бобови варива и цитрусови плодове.
Почти не яде, но вода и сок пие много, така и ми казаха, само супички и течни неща да хапва. Преди два часа пак вдигна температура, дадох му Нурофен и заспа, това му е първото по-дълго спане от 3-4 дни насам, вече повече от час, иначе спи по 20мин. и се събужда с рев, гушкаме се два часа и пак за малко сън, дано вече да отшумява, че като го гледам така обезобразен ми е много тежко.

# 230
# 231
Аги, 4удесна Шейна, от къде бе како?  Laughing

# 232
Искам да пожелая Весела Коледа на всички. Съжалявам ,че не пиша често,но с две деца  малко ми е трудно,а и Инес в момента кара доста тежка варицела.Обещавам  да се включвам по често .

# 233
  • София
Добро утро!  Hug

Танче, така са много по-добре снимките  Mr. Green Много са хубави!

Аги, вашите също - личи си, че сте изкарали хубава Коледа. Благодаря за пожеланията, ще викна Ст да си прочете своята част. Предлагам другия път пожеланието за мъжете да бъде с по-големи букви  Mr. Green Hug И все забравям - кухнята ти е страхотна, имаш вкус! Ако скоро ни огрее нова къща ще помагаш, нали?

# 234
  • Русе
Добро утро и Честито Рождество и от мен!

На Жени и вчерашните именици - честито със закъснение!  bouquet

Рая, Миленка и Тони - големи сладури! Heart Eyes

Варна наистина изглежда прекрасна!
Смини, отпусни малко коледен шоколад на човека! Wink Да не те отчайвам, ама като гледам, Али може да го задмине пуйчето по бели. Mr. Green

Парламата у нас беше снощи. Мина много добре, нямаше много бой за чуждите играчки. Laughing От превъзбуда Диди за първи път бълнува тази нощ. Щракнахме малко с джи-ес-ема, ако става за пред хора, ще кача по-късно.

Какви са тез варицели посред зима, бе хора?!? Shocked ...Че и ентеровируси... ooooh! - съвсем се побърка света! На Преслав цялата група се натръшка с повръщане и разстройство преди празниците, едвам са ги събрали за тържеството, добре че го бях спряла заради лека настинка. Диди кашля лошо (иначе е жизнена) Rolling Eyes, дадох и Суметрулим на своя глава, щот още се инатя за АБ, но ще видим в четвъртък док какво ще каже. Confused Praynig
От шарките откровено се ужасявам. Не сме карали нищо още и треперя и аз да не лепна, защото в момента в ДГ върлува скарлатина, а аз не съм карала. Освен, че е гадно докато мине, много пада имунитета след шарка, и просто не ми се мисли какъв сериал ме чака... ooooh!

# 235
  • София
Ей, много е лошо това с шарките  ooooh! За скарлатината спомена ми е, че пъпките не сърбят (ако това е успокоение Иленче)

Какво ви се падна от питката? - На мен - парата! Лошото е, че почти всяка година ми се пада, а онзи ден се смях, че това са парите, които изкарвам през годината  hahaha Иначе и апартамент ми се падна (на хартия де), мноооого се надявам да се сбъдне.

# 236
От шарките откровено се ужасявам. Не сме карали нищо още и треперя и аз да не лепна, защото в момента в ДГ върлува скарлатина, а аз не съм карала. Освен, че е гадно докато мине, много пада имунитета след шарка, и просто не ми се мисли какъв сериал ме чака... ooooh!

На скарлатината лошото е, че може да повтори, тъй че няма значение дали си я карала или не. Митко я кара миналата година и наистина беше нещо ужасно. Пъпки почти нямаше, обаче температура имаше около 40 градуса, а и от пневмония се разболя вследствие на нея.

# 237
  • София
ЧЕСТИТА КОЛЕДА И ОТ НАС С ТОНИ!!!!
Много здраве и щастие желаем на малки и големи!
Като подарък за коледа съм болна, а Тони засега е само със сополи дано с това да се размине, но аз се чувствам като труп. Татито вчера имаше имен ден, но заради мен не можа да празнува.
Дано Нова година ни донесе много много здраве на всички, всичко друго можем сами да го постигнем.

# 238
  • София
Кате, ти ме уби - аз пък бях толкова щастлива, че съм я карала  ooooh! Да ходя ли да чета при ваксините...?

# 239
Здравейте, момичета  Hug
Ние изкарахме много спокойно на Бъдни вечер, легнахме си сравнително рано. На Коледа бяхме при тате, после при на мъжа ми техните и така цял ден ядене  Crazy Днес сме си цял ден вкъщи и сме се отдали на почивка.
Мъжа ми си дойде още на 20 декември и съм много щастлива и аз и Стенли.
Дядо Коледа ни донесе много и хубави подаръци.
Надявам се вече всички болни да си оправят.
Със закъснение да благодаря за организирането на Коледното парти, после ще качвам снимки.

Общи условия

Активация на акаунт