Умопобъркваници и мистерии-17

• 44 268
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 1 185
Имам и кофа пълна с вода (много забравям и не помня от къде я взех) И USB намерих и го включих в стаята с котенцето и компютъра. Самичка ли си приказвам  newsm78 Ей не съм луда да знаете  Crazy

# 1 186
  • Пловдив
ох мани аз без да искам си изключих играта и почвм от начало затова не пиша че и забравих всичките неща дето бях взела къде бяха .

# 1 187
Аз ако я изключа няма и да я почна пак. Такъв врътляк е, че ми се зави свят. И сега като зациклих и не знам какво да правя. А и не помня кое беше последното нещо което направих.

# 1 188
  • Пловдив
и аз такъв съм шемет че като мина нещо не помня и сега не мога да взема нещата дето ги бях взела сега ще се върна от начало да видя кво съм изпуснала.

# 1 189
Оф почти нищо не мога да намеря ... Sad

# 1 190
Аз ще пусна и една от началото да подсказвам, че съм забравила какво правих и аз.

# 1 191
  • Пловдив
едно парче като кабел на втората ниша на предмените къде се слага синия кабел, едно като капачка,някъкъв бушон и огърлица това не съм употребила и се мотая като пате в калчища  newsm78

# 1 192
В дясно от табелата се взима въже. Което и до сега незнам какво да правя с него.  Малко по напред в ляво има хвърчило. След като вземете хвърчилото и се върнете на пътеката и отидете една идея по напред има в дясно шума, която по късно се пали с кибрита, като го намерите. След това в дясно където има статуя на жена има и дърво в дясно и го разтръсквате и вземате ядки някакви, за една катеричка по нататък. След това като минете моста в дясно има нещо странно бяло(не знам какво се прави) До него има две бели на земята кръгли и цъкнах на дясното и стана черно от пред и това незнам защо така. И това дето е като лазер в ляво и с него незнам какво се прави.

# 1 193
Като стигнете до кладенеца: С варела не знам какво се прави и с това заключеното в ляво от него също не знам какво се прави. От там отивате на дясно и давате на катеричката да папка и взимате ключ за стаята до кладенеца. Долу на земята местите бурмичките, но защо и това не знам hahaha В стаята взимате син кабел от шкафчето и камък от масата дето е котенцето на нея. И една лупа под същата маса, зад зеленото като куфар.

# 1 194
После отивате напред, наляво и пак наляво и между двете камери отзад на планината има голям камък, тогава слагате малкия камък който имате върху големия. Но защо не мога да ви кажа Embarassed
Ако искате още инфо кажете. Ще ви опътя и по нататък, но до края не мога.

# 1 195
  • Пловдив
с въжето като намериш макарата на 10място в колекциятаслагаш първо макарата на кладенеца и после въжето и взимаш огърлица като на снимката в стаята с котето

# 1 196
Лелеее хич не ми приличаше на макара  hahaha
Сложих я на женската статуя и се отвори нещо и отиде в небето. Там активирах и аз не знам какво  newsm78

# 1 197
  • Пловдив
ония джунжурийки дето подскачат там има един червен кабел помъчи се да сложиш синия дето си го взела или бялото пърче щото аз го затиснах с нещо от подскачащите

# 1 198
ония джунжурийки дето подскачат там има един червен кабел помъчи се да сложиш синия дето си го взела или бялото пърче щото аз го затиснах с нещо от подскачащите
Аз съм при статуята, а тези подскачащи неща къде да ги търся?

# 1 199
  • Пловдив
там до катерицата а азсе качих по стълбите на онова дето се издигна и го включих от там на онова дето стана черно при въжената стълба сложих му бушона и то светна в синьо продължавам

Общи условия

Активация на акаунт