Умопобъркваници и мистерии-17

• 44 276
  • 1 467
  •   1
Отговори
# 1 200
Не мога да сложа синьото кабелче  #Cussing out
Аха мерси за подсказката за бушона   bouquet Там сложих и кабелчето.

# 1 201
Отидох при камерите, то се оказа че пуска лъчи и взех перличка, а може и топче да е.

п.п. Сложих го на олтара и сега на планината има някаква лисица голяма с нещо на гърба. Остана ми само кофата с течността активна и нищо друго. А и ми липсват три неща.

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 23:26 от _baby

# 1 202
Не мога да намеря макарата ...

=========
намерих я
момичета - изнервих се яко!
лягам си

# 1 203
  • Пловдив
на първи ред имам 2 и 9 не активирани а на втори първо и последно само активирани а другите ги нямам помагай
миличка ако се сетя за макарата къде беше ще пиша

# 1 204
Значи понеже не помня ще продължа с обяснението от поста ми от 23:00ч.
Отивате надясно, напред и надясно. И в пещерата пред вас има тунел. С дървото в дясно нищо не мога да направя, но в ляво има камък (първия) зад него е макарата.

# 1 205
Отивате напред и виждате една бяла постройка и от нея стърчи нещо (телескоп), а на него виси Макарата която сваляте с хвърчилото. И да се поправя това от предния ми пост зад камъка не е макара.

# 1 206
  • Пловдив
на мен нищо не ми дава щото нямам 7 предмена на долния ред помагай какви са първото го имам и последното другите са празни макарата май е това дето сваляш с хвърчилото

# 1 207
Вътре в това бялото дето е телескопа, слагате лупата на телескопа. Зад стола има едно сиво и от него взимате Бушона. И натискате червеното копченце да стане зелено. Като поместите стола там е кибрита и отивате в началото да изгорите шумата.

# 1 208
С пръчката от шумата бутате един голям камък който е като топка там където има пътечка с дървени трупи. Отивате напред и в ляво и взимате кофата, която ще напълните с вода от изворчето където се появи робот. А с това кръглото сиво което е на първия ред на трето място от зад напред в панела с него взимате нещо като кирка.

# 1 209
  • Пловдив
всичко до тук съм направила давай нататяк
в оная барака там има бомба май за взривяване на входа онова в тунела като запушена скала

# 1 210
  • Пловдив
коя пръчка на първи ред 2 ли аз там  до трупите  нямам камък на тази пътечка и нямам кофа
има само две дъски от дясно

Последна редакция: чт, 10 яну 2008, 23:57 от zi4e57

# 1 211
Проследявате къде е паднал кръглия камък - в една бяла постройка и там има едно USB кабелче и отивате в стаята с котето. Слага се на контакта. А на стената има един ключ за лампа го цъкате да е надолу

# 1 212
коя пръчка на първи ред 2 ли аз там  до трупите  нямам камък на тази пътечка и нямам кофа
Да точно тази пръчка. А кофата:
С пръчката от шумата бутате един голям камък който е като топка там където има пътечка с дървени трупи. Отивате напред и в ляво и взимате кофата, която ще напълните с вода от изворчето където се появи робот. А с това кръглото сиво което е на първия ред на трето място от зад напред в панела с него взимате нещо като кирка.

# 1 213
  • Пловдив
бялата постройка с какво се отключа аз не мога да влезна

# 1 214
Отивате назад два хода и сте при висящата стълба. Това бялото в дясно ще ви телепортира, но първо слагате бушона в това дето е в страни от него (две бели продълговати като батерии) дясното. Като се телепортирате там има едно бяло високо с врата и там слагате синия кабел.

Общи условия

Активация на акаунт